تفاهم نامه مشترک بین سازمان نظام مهندسی و اداره کل استاندارد خراسان شمالی امضا شد.

تفاهم نامه مشترک بین سازمان نظام مهندسی و اداره کل استاندارد خراسان شمالی امضا شد.

تفاهم نامه مشترک طرح ارتقاء کیفیت بتن آماده در استان بین سازمان نظام مهندسی و اداره کل استاندارد خراسان شمالی امضا شد.

تفاهم نامه مشترک فی مابین سازمان نظام مهندسی و اداره کل استاندارد استان با موضوع ارتقا کیفیت بتن آماده استان با حضور مهندس رجب زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در محل سالن جلسات اداره کل استاندارد امضا گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی استان خراسان شمالی ، مهندس رمضانی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در نشست مشترک سازمان نظام مهندسی ساختمان، اداره کل استاندارد، اداره کل راه و شهرسازی استان، شرکت های خدمات فنی و آزمایشگاهی و تولیدکنندگان بتن که با حضور معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری برگزار گردید در رابطه با این تفاهم نامه گفت : هدف از اجرای این تفاهم نامه نظام مند شدن نظارت ،  بازرسی و ساماندهی توسط دستگاههای مرتبط جهت ارتقاء کیفیت بتن آماده در استان است.

وی با بیان اینکه ۹۳ درصد از ساختمان های استان که در سازمان نظام مهندسی ثبت شده بتنی است ، اظهار داشت : ۷ درصد باقیمانده نیز حدود ۲۵ درصد مصالح مصرفی آن نیز بتنی است که این امر نشان از اهمیت این موضوع و کنترل کیفیت بتن را دارد.

عالی ترین مقام نظارتی بر ساخت و ساز در استان، با اشاره به اینکه موضوع نظارت بر اجرای کیفیت بتن آماده در استان حدود ۷ سال پیش در استان رقم خورد ، افزود : اولین موضوع، قراردادهای همسان بود که مقررشد قراردادهایی که تولید کنندگان در بحث بتن به کارفرمایان یا سازندگان می دهند از حالت عیار خارج و به مقاومت تبدیل شود و تکنولوژی های بتن کمک کند تا تولید کنندگان به روز شوند و مهندسان از مشورت صحیح و علمی تر برخوردار شوند.

وی تصریح کرد: امضای تفاهم نامه و تدوین شیوه نامه کل کار نیست بلکه باید اخلاق حرفه ای، وجدان کاری و سایر مولفه های دیگر نیز در نظر گرفته شود تا ادعا کنیم به سمتی می رویم تا توسعه در حوزه بتن اتفاق بیفتد.

عضو هیات رئیسه شورای مرکزی در ادامه گفت : افق بتن ۱۴۰۰ افق بسیار پرمحتوایی است که اگر قرار باشد به این سمت حرکت کنیم باید تولید کنندگان ، مهندسان و دستگاههای حاکمیتی با یکدیگر تعامل و همکاری بیشتری داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد : نظارت و سیستم کنترلی یکپارچه بصورتی که همه دست اندرکاران به نسبت سهم دخالت و فعالیت خود در صنعت ساختمان مسئولیت هایی را بپذیرد و تضامین لازم را تقبل نماید تا محصول نهایی از اطمینان و پشتوانه ضمانتی لازم برخوردار باشد، هماهنگی های لازم هنوز شکل نگرفته و موازی کاری های زیادی در این زمینه صورت می گیرد و مجوزهای موردی زیادی در سطح استان و کشور صادر می شود که این موضوع یک معضل اساسی در حوزه ساخت و ساز می باشد.

علی اکبر رمضانی ادامه داد : در کشور سهم زیادی از سرمایه ملی صرف ساخت و ساز می شود و مهمترین و گران ترین کالا برای مردم ساختمان است و جایگاه ویژه ای از لحاظ اقتصادی، فرهنگی و خانوادگی دارد بنابراین همه باید دست به دست سعی کنیم این جایگاه را حفظ و ارتقا دهیم.

وی با اشاره به اینکه طول عمر ساختمان ها ارتباط مستقیمی با کیفیت بتن دارد ، افزود : استان خراسان شمالی مصالح سنگی خوبی دارد فقط استفاده صحیح از آن نیاز به کنترل کیفیت ، بازرسی درست از مسیر تولید تا مصرف و رعایت ضوابط و مقررات توسط آزمایشگاهها را دارد.

لینک اصل خبر در سایت سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خراسان شمالی

    منبع خبر

    سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خراسان شمالی

    سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خراسان شمالی

    سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خراسان شمالی یک انجمن در شهر بجنورد می باشد

    نظرات