کارگاه آموزشی تغذیه سالم در خانه فرهنگ دانش برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین؛ نگار زکایی، کارشناس تغذیه در این کارگاه گفت: مصرف چربی زیاد، شیرینی، نمک زیاد، مصرف کم فیبر، میوهها و سبزیها، علل اصلی سرطانها، دیابت نوع دو، بیماریهای قلبی و عروقی و بیماریهای تنفسی هستند.
زکایی افزود: هر گونه افزایش در میزان فعالیت بدنی از طریق پیاده روی،اوقات فراعت فعال،ورزش و بازی موجب ارتقای سلامت جسمانی و روانی خواهد شد.
وی اظهار کرد:آگاهی و دانش کافی نسبت به کم تحرکی و پیامدهای،انواع فعالیت بدنی و شیوه های پرداختن به فعالیت بدنی از جمله موانع سبک زندگی فعال است.
زکایی به بانوان حاضر در کارگاه توصیه کرد مصرف مواد غذایی نشاسته ای را کم کنند و از رژیم غذایی که از نظر میوه جات و سبزی جات تازه غنی هستند استفاده کنند و از مصرف نوشیدنی های شکر دار پرهیز کرده و این نوشیدنی ها را با آب جایگزین کنید.
وی اضافه کرد:مصرف نمک را محدود کنید و برای طعم دار کردن غذا از ادویه و چاشنی گیاهی استفاده کنید و از روش های صحیح پخت مانند بخارپز،آب پز و پخت ملاین در حرارت کم استفاده کنید.
گفتنی است، در این کارگاه در خصوص بحث تغذیه و ترویج الگوی غذای سالم مطالب مفیدی توسط کارشناس تغذیه ارائه شد. و در انتهای جلسه به سوالات مخاطبین در خصوص مباحث مطرح شده پاسخ داده شد.
پایان پیام.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری قزوین
نظرات