مدیر حقوقی شرکت توزیع نیروی برق شیراز خبر داد؛ تخریب ...
به گزارش پایگاه خبری توانیر به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق شیراز، سید امین وردی زادگان گفت: با توجه به بالا بودن قیمت زمین، برخی از فعالان عرصه ساختمان سازی، سعی می کنند که با گرفتن اضافه بنا به شکل بالکن، سود بیشتری کسب کنند و این موضوع در مواردی با ورود به حریم شبکه برق همراه است.
وردی زادگان گفت: از آنجایی که در زمان فروش بنا در اکثر موارد بالکن با زیربنای مفید جمع می شود و به همان میزان و همان ارزش قیمت گذاری می شود یک محاسبه ساده نشان می دهد که اگر هر سازنده ساختمان تنها یک متر بالکن اضافه در هر طبقه احداث کند، در مجموع طبقات چه میزان سودی را کسب خواهد کرد. او گفت: اگرچه موضوع ساخت و ساز و برخورد با تخلفات در این حوزه متولیان خاص خود را دارد اما در موارد زیادی شاهد ورود ساختمان به حریم شبکه های توزیع برق به واسطه اضافه بنا و تخلف در ساخت و ساز هستیم.
این مقام مسئول گفت: پیشروی هوایی در معبر به شکل ایجاد بالکن در ساختمانها، اگر ورود به حریم شبکه برق را به همراه داشته باشد، ایمنی ساختمان و جان ساکنان را تحت الشعاع قرار می دهد.
وردی زادگان گفت: براساس قانون رفع تجاوز از حریم و تاسیسات آب و برق، بدون نیاز به پیگیری پرونده ترافعی و در قالب اخذ دستور قضایی در کمترین زمان ممکن، ظرفیتی قانونی وجود دارد که شرکت های زیرمجموعه صنعت برق می توانند با اخذ دستور توقیف عملیات ساخت و ساز یا تخریب سازه برخورد لازم با متخلفان را داشته باشند.
وی اضافه کرد: دادستان کل کشور نیز به تازگی دستوری را در خصوص رسیدگی سریع به چنین پرونده هایی در سراسر کشور صادر کرده و معاونت پیشگری از وقوع جرم دادگستری استان فارس نیز طی نامه ای از مجموعه صنعت برق در این استان خواسته که پیگیری های مقتضی در موضوع رفع تجاوز به حریم شبکه های برق را انجام دهند.
وردی زادگان ادامه داد: براساس دستورات جدید و با توجه به تاکید مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز، به تمام سازندگان ساختمان اعلام می شود که در صورت ورود سازه به حریم شبکه برق، براساس تکلیف قانونی با افراد برخورد و تخریب بنا و مستحدثات در انتظار اینگونه املاک خواهد شد.
مدیر حقوقی شرکت توزیع نیروی برق شیراز همچنین به تمام شهروندان توصیه کرد که هنگام خرید ملک خصوصاً ساختمانهای جدید الاحداث، نسبت به اخذ استعلام از تمام دستگاه ها و سازمان ها منجمله اداره برق، اقدام لازم را انجام دهند تا با مشکل مواجه نشوند.
وردی زادگان تصریح کرد: اگر یک ساختمان به هر شکل حریم شبکه برق را رعایت نکرده باشد، قطعاً اداره برق از دادن هرگونه خدمات خصوصاٌ کنتور برق دائم، ممانعت خواهد کرد. از این رو لازم است شهروندان در هنگام خرید ملک از داشتن کنتور برق دائم و عدم وجود مشکل تجاوز به حریم اطمینان حاصل کنند.
نظرات