درنشست خبری مدیرعامل شرکت آبفار مرکزی وضعیت آبرسانی به روستاها در قبل و بعد ازانقلاب تشریح شد
یوسف عرفانی نسب مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان مرکزی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت : قبل از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی وضعیت آب رسانی روستاها بسیار نامناسب و لوله کشی در منازل نبود.
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفار، عرفانی نسب گفت: قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ۵۰ روستای استان دارای آب شرب بودند که در حال حاضر، این عدد به ۸۳۳ روستا رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: میزان خطوط انتقال و شبکه توزیع آب در روستاها قبل از انقلاب ۵۷ کیلومتر بوده که از بعد از انقلاب تا کنون ، این میزان به ۶۸۴۲ کیلومتر افزایش یافته است .
ایشان تعداد مخازن ذخیره آب روستاهای استان را در قبل از انقلاب ، ۴۵ مخزن با حجم ۲هزار متر مکعب دانست و بیان کرد: این مخازن بعد از انقلاب به ۷۱۲ مخزن با حجم ۹۵۳۵۵متر مکعب رسیده است.
عرفانی نسب همچنین به وضعیت کیفیت آب روستاها اشاره کرد و گفت: قبل از انقلاب با عدم کنترل کیفیت آب و شیوع بیماری ها و افزایش مرگ و میر مواجه بودیم که هم اکنون در سطح استان مرکزی توسط ۹ آزمایشگاه ، سالانه ۲۵ هزار آزمایش جهت اطمینان از کیفیت آب شرب انجام می شود.
رئیس هیات مدیره شرکت آبفار مرکزی گفت : قبل از انقلاب ۲۷حلقه چاه آب شرب وجود داشته که بعد از انقلاب این تعداد به ۵۲۷ حلقه رسیده است.
عرفانی نسب همچنین در بخش دیگری از این نشست خبری به پروژه های قابل افتتاح در دهه فجر اشاره کرد و گفت:
تعداد ۳۰ پروژه آبرسانی در روستاهای استان مرکزی با حضور مردم و مسئولان به بهره برداری می رسد.
عرفانی نسب افزود: این تعداد پروژه با اعتباری بالغ بر ۸۰۷۸۸ میلیون ریال به بهره برداری می رسد که در ۹ شهرستان استان اجرا شده و ۳۳ روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۲۸۰۴نفر از مزایای آن بهره مند می شوند.
نظرات