درآمد ۶ میلیارد تومانی شهرداری منطقه ۵ اراک در سال جاری
سرپرست شهرداری اراک در صحن رسمی شورای اسلامی شهر، از درآمد ۶ میلیارد تومانی شهرداری منطقه ۵ اراک در سال جاری خبر داد.به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، یکی دیگر از سری جلسات صحن رسمی شورای اسلامی شهر اراک، با حضور رییس و اعضای شورا، سرپرست شهرداری، مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی و هیات همراه، با محوریت بررسی نامه های واصله، ارایه گزارش عملکرد شهرداری منطقه پنج و بررسی مسایل مشترک شهرداری با اداره راه و شهرسازی تشکیل جلسه داد
ابوالفضل شالی بگ در صحن رسمی شورای شهر اراک در خصوص عملکرد شهرداری منطقه ۵ اراک با بیان اینکه این منطقه دارای ۱۱ محله است که یکی از این محلات شامل بافت تاریخی اراک می شود، افزود: این شهرداری در سال جاری در حدود ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان درآمد داشته است .
وی گفت: در سال جاری ۱۳۴ مورد پروانه ساخت و ۱۱۲ گواهی پایان کار توسط این شهرداری صادر شده است .
شالی بگ ارتقای سیستم مدیریت کیفیت ۲۰۱۵ ایزو ۹۰۰۱، بهره برداری کانال عرضی شهید آنجفی، پیاده راه سازی، کاشت ۵ هزار و ۷۵۰ اصله نهال، کاشت ۷۰۰ اصله نهال در کوی هجرت، اجرای کف فرش، تعویض پل فلزی، اصلاح جداول و ... را از جمله اقدامات انجام شده در این شهرداری در سال ۹۷ عنوان کرد .
وی در خصوص فعالسازی مرکز مدیریت بحران در شهرداری اراک اظهار کرد: شهرداری اراک تنها در ساختمان مرکز کنترل ترافیک امکان استقرار این مرکز را دارد چراکه نیمی از ساختمان خالی و بلااستفاده است، البته رایزنی در جهت فعالسازی این مرکز انجام شده است و منتظر نظر نهایی پلیس راهور هستیم که اگر مجوز لازم صادر شود می توان این مرکز را فعال کرد .
در این جلسه علیرضا مرادی عضو شورای شهر با اشاره به آرامش موجود در مجموعه شهرداری اراک گفت: سرپرست شهرداری با نگاه مسالمت آمیز آرامش را به این مجموعه تزریق کرده است .
وی افزود: تعامل با پیمانکاران، آرام سازی فضا و پرداخت بخشی از مطالبات باعث شده است که نگاه به شهرداری اراک بهبود یابد و بخشی از تنش ها کاهش یابد .
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی با اشاره به طرح جامع شهر اراک کفت: پروژه امیرکبیر یا ۵۸ متری بخشی از طرح جامع شهر اراک که تاکنون با وجود تلاش شهرداری جهت اجرا و مشارکت با بخش خصوصی موفق به اجرا نشده است و این پروژه به موضوعی اجتماعی بدل شده و حتی در حال تبدیل شدن به یک موضوع سیاسی است و پس از انتصاب بنده به عنوان مدیرکل اولویت کار خود را طرح جامع شهر اراک قرار داده ام و باید تلاش شود با توجه به بلاتکلیفی املاک مستقر در پروژه بزرگراه امیرکبیر و طولانی شدن طرح تصمیمی منطقی و درست اتخاذ شود.
وی با طرح این سوالات که آیا طرح جایگزینی برای پروژه ۵۸ متری وجود دارد یا خیر؟ مدل ترافیکی در صورت عدم اجرای طرح چیست؟ گفت: مردم در زمان حضور وزیر راه در استان مرکزی در محل تقاطع غیرهمسطح فرمهین حاضر شدند و مطالبات خود را به دکتر اسلامی بیان کردند و وزیر نیز برگزاری کمیته فنی شورای عالی شهرسازی و معماری کشور را دستور داد، البته تصمیم نهایی برای این پروژه در اختیار استان نیست و باید تلاش کنیم که طرح زودتر در شورای عالی شهرسازی مطرح و به نتیجه برسد.
مرزبان درخصوص ستاد بازآفرینی شهری با تاکید بر اینکه راه و شهرسازی محرک و هماهنگ کننده این طرح است، افزود: همه ما به دنبال ارتقای سطح کیفی زندگی پایدار شهری هستیم. شهر اراک دارای ۱۳ محله و یا سکونتگاه غیررسمی است که ۲۳ درصد جمعیت شهری اراک دا تشکیل می دهد، همچنین ۱۷ محله معادل ۱۹ درصد جمعیت شهری ساوه در این شهرستان وجود دارد و باید زندگی را برای این محلات نیز ساده و زیبا کنیم.
گفتنی است در این جلسه مرزبان مدیرکل راه و شهرسازی استان از همکاری های شهرداری تاکنون قدردانی نمود و اظهار داشت: این اداره با هر دستگاهی تصمیم بر آبادانی اراک دارد تعامل ویژه خواهد داشت در همین راستا امیدوار هستیم بیش از گذشته تعامل نزدیک فی مابین مجموعه شهرداری و اداره راه و شهرسازی صورت پذیرد .
:
لینک اصل خبر در سایت شهرداری اراک
نظرات