آمادهباش کامل استان طی ۴۸ ساعت آینده در راستای رفع خطر سیل
به گزارش اداره ارتباطات و اموربین الملل شهرداری اراک، استاندار مرکزی از اقدامات شهرداری های استان به ویژه شهرداری اراک که با تمام توان پای کار بودند و مهندس شفیعی شهردار اراک که در بدو ورود به این شهر با تجربه سنگینی مواجه شدند و همچنین بدنه نیروهای شهرداری اراک که واقعا در صحنه خدمت رسانی حضور فعال داشتند و بدون منت به خدمتگزاری صادقانه به مردم پرداختند، تقدیر و تشکر نمود.آقازاده در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مرکزی بیان کرد: در ۴۸ ساعت آینده تمامی دستگاههای مرتبط با ستاد مدیریت بحران استان، فرمانداران، بخشداران و شهرداران در آمادهباش کامل خواهند بود و ستاد مدیریت بحران نیز مجدد تشکیل جلسه خواهد داشت که باید تمامی اعضا ستاد حاضر باشند تا ضمن برنامهریزی دستگاهی، ستاد با نظر جمعی تصمیمگیری لازم را داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه دراین شرایط کنونی جان انسانها از هر چیزی مهمتر است و در واقع جان افراد خط قرمز استان است، گفت: در صورت وقوع حادثهای خسارات جانی و از بین رفتن انسانها در حوادث به هیچ عنوان پذیرفته نیست.این جمع به دلیل حفاظت از جان مردم شکل گرفته است و اگر سیل هم واقع شود باید جان انسانها حفظ شود و این امر اولویت همه اعضای ستاد باشد.
آقازاده تصریح کرد: اعلام هشدار و آمادگی مسوولان محلی، خاصه در شهرستانها و دستگاههای مرتبط با ستاد بحران باید در دستور کار قرار گیرد تا اگر طغیان رودخانهای و یا شکستگی بند و سد خاکی انجام شد از قبل آمادگی ایجاد شده باشد چراکه پس از آن کوتاهی از هیچ فردی پذیرفته نمی شود و این آمادگی نیز باید به مردم نیز منتقل شود تا در جای امن پناه گیرند.
وی با بیان اینکه میتوان جلوی خسارت جانی را گرفت و باید با جدیت در این راستا اقدام کرد، افزود: بیش از ۳۰۰ بند و سد خاکی و آبگیر در استان وجود دارد که اگر در طول ۳ دهه اخیر توجهی به آنها نشده است به واسطه بارشهای اخیر پرآب و خوشبختانه مورد پایش و پیمایش قرار گرفتهاند، پایش و پیمایشهای انجام شده در یک هفته اخیر و بررسی وضعیت این بندها با تمامی جزئیات، مشکلات و ... باید در ستاد مدیریت بحران استان مستندسازی و ثبت سوابق شود شود و نسخهای از آن در اختیار شهرستانها نیز قرار گیرد.
استاندار مرکزی بر لزوم بازدیدهای مستمر سالانه از این بندها و سدهای خاکی در استان تاکید و برای رفع اشکالات موجود تاکید کرد و گفت: در صورت نیاز اعتباری از منابع استان جهت رفع مشکلات اختصاص یابد. بیمسوولیتی در این راستا پذیرفته نیست باید مسوولیت این بندها و سدها و آبگیرها به دستگاههای مرتبط سپرده شود، مستمرا در طول سال بازدید و رفع مشکل شوند.
وی در خصوص امکانات و ماشینآلات موجود در استان گفت: طبق اعلام راهداری استان ۲۸۵ دستگاه ماشینآلات در استان در اختیار است که فرصت مناسبی برای مدیریت بحران استان قلمداد میشود، در این ایام باید لیست ماشینآلات از همه شهرستانها همراه با رانندگان تهیه و آمادهباش باشند، در محلی مشخص تجمیع شوند تا در صورت نیاز مورد استفاده استان و حتی دیگر استانهای همجوار قرار گیرند و فرمانداران نیز از وضعیت شهرستانهای پایش منطقهای داشته باشند.
آقازاده همچنین، با اشاره به اتحاد و همبستگی مجموعه دستگاههای استان مرکزی که منجر به قدردانی معاون اول رییس جمهوری از این وحدت و گزارشات ارسالی شد، اضافه کرد: تمامی دستگاهها شبانهروزی خدماترسانی داشتند و مردم نیز با همه توان تلاش کردند، امروز مشکلی در حوزه ماشینهای کمکدار نداریم و سازمانهای مردم نهاد و سازمانهای خدماترسان بی منت برای مردم تلاش داشتند که البته مسوولان وظیفه ذاتی خود را انجام دادند.
استاندار استان مرکزی در این نشست از کلیه دستگاه ها و اعضای عضو ستاد مدیریت بحران استان(مجموعه سپاه،نیروی انتظامی، اعضای شورای تامین، ادارات خدمات رسان آب،برق، گاز، مخابرات، جهاد کشاورزی، امور آب و فاضلاب، قوه قضاییه، همکاران استانداری مرکزی، فرمانداری ها، بخشداری ها، دهیاری ها،شهرداری های استان به ویژه شهرداری اراک که با تمام توان پای کار بودند و مهندس شفیعی شهردار اراک که در بدو ورود به این شهر با تجربه سنگینی مواجه شدند و همچنین بدنه نیروهای شهرداری که واقعا در صحنه خدمت رسانی حضور فعال داشتند و بدون منت به خدمتگزاری صادقانه به مردم پرداختند، تقدیر و تشکر نمود.
گفتنی است در همین راستا استاندار مرکزی از وضعیت سدهای انجیرک و سوار آباد و نحوه هدایت آبهای موجود از کانال ایجاد شده و مسیلهای مجاور سایت پسماند اراک، روستای حاجی آباد ، اراضی مجاور کنار گذر شمالی و حوالی تالاب میقان بازدید به عمل آورد.
:
لینک اصل خبر در سایت شهرداری اراک
نظرات