پروژه برنامه ریزی و مکانیابی کارگاه های گردشگری خلاق شهر قزوین به اتمام رسید
به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین؛ حافظی گفت: گردشگری خلاق به عنوان پلی جدید در صنعت گردشگری است که با نگاه ویژه به ساختار فرهنگی و دانسته های فرهنگی جوامع و با استفاده از ابزار خلاقیت و ایجاد تجربیات جدید فعالیت کرده و می تواند نقشه مهمی در توسعه گردشگری نوین ایفا کند.
وی بیان کرد: گردشگری خلاق شکل جدیدی از گردشگری فرهنگی است که به بازدید کننده ها و گردشگران امکان می دهد از طریق شرکت فعال در کارگاه ها و برنامه های آموزشی بومی قابلیت های خلاقانه خود را به منصه ظهور برسانند.
حافظی افزود: شهر قزوین به عنوان بزرگترین قطب اداری، سیاسی، فرهنگی و خدماتی استان قزوین بیشترین امکانات زیربنایی و خدماتی را در خود جای داده و با دارا بودن جاذبه های فراوان انسان ساخت و جاذبه های طبیعی، از مهمترین مقاصد گردشگری، به لحاظ ورود گردشگر در سراسر ایران است.
حافظی خاطرنشان کرد: این شهر با در برداشتن میراث فرهنگی و هنرهای متنوع و منحصر بفرد بستری مناسب برای راه اندازی پروژه کارگاه های گردشگری خلاق است و باتوجه به اهمیت موضوع، سازمان خدمات طراحی به تقاضای سازمان نوسازی و بهسازی، پروژه مکانیابی و برنامه ریزی کارگاه های گردشگری خلاق شهر قزوین را در دستور کار خود قرار داد.
وی افزود: از مهمترین اهداف این طرح می توان به افزایش جاذبه های گردشگری شهر قزوین، جذب گردشگر، معرفی میراث فرهنگی ناملموس شهر قزوین به گردشگران داخلی و خارجی و ایجاد بسترهای مناسب جهت انجام و ارائه کالاهای فرهنگی هنری شهر قزوین به گردشگران اشاره کرد.
این مسئول ادامه داد: بر این اساس و در راستای مکان یابی و برنامه ریزی کارگاه ها، ابتدا ظرفیت های گردشگری خلاق شهر قزوین چون پتانسیل های طبیعی مانند محصولات باغستان ها و کشاورزی استان و همچنین ظرفیت های فرهنگی شهر مانند سوغات، صنایع دستی و هنرهای ثبت شده قزوین، شناسایی شد.
وی درخصوص مکان یابی و برنامه ریزی این کارگاه ها گفت: ظرفیت های گردشگری شهر قزوین با همفکری صاحبنظران و مدیران بومی الویت بندی شد و در زمان بندی برگزاری کارگاه ها رویدادهای ملی و بین المللی مد نظر قرار گرفت که برخی از رویدادهای جهانی نیز به عنوان موضوع کارگاه ها پیشنهاد شد.
مدیرعامل سازمان خدمات طراحی شهرداری بیان کرد: اولویت آغاز به کار کارگاه های گردشگری خلاق شامل راه اندازی کارگاه پخت شیرینی نان چایی، باقلوا، آموزش خوشنویسی، موج بافی، پن بافی، نواربافی، کارگاه چایی و دمنوش، آشنایی با ساخت ساز های تار و سه تار و کارگاه و رویداد جشن فندق است.
وی اظهار کرد: مجموعه تاریخی سرای سعدالسلطنه، به دلیل دارا بودن امکانات و بسترهای کافی، به عنوان اولین مکان برگزاری این کارگاه ها انتخاب شد.
پایان پیام.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری قزوین
نظرات