برگزاری جلسه بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع)
جلسه بررسی مشکلات و مسایل کوی امام علی(ع) با حضور معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی، مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری،مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، فرماندار اراک، مدیر کل راه و شهرسازی استان، شهردار منطقه سه اراک، معاون خدمات شهری، سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری، مدیر امور شهر شهرداری و سایر مدیران دستگاه های اجرایی در محل دفتر توسعه محله کوی امام علی(ع) برگزار شد.در این جلسه مشکلات کالبدی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و برخی از مسایل مطرح شده از سوی معتمدین این محل، از جمله کمبود فضای سبز،فضای ورزشی و مشکلات ناشی از مصرف مواد مخدر و نبود حتی یک کلینیک شبانه روزی و مواردی از این قبیل بررسی شد.
دکتر بختیاری فرماندار اراک و رییس ستاد بازآفرینی، با ارایه گزارشی از اقدامات صورت پذیرفته در این منطقه، از تخصیص حدود ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال در قالب تجهیز خدمات روبنایی و بهسازی محیطی خبر داد.
در ادامه این جلسه جعفرپور مدیریت دبیرخانه ستاد بازآفرینی شهر اراک و سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری، اعلام نمود: حدود ۴۵ درصد از اعتبارات بازآفرینی شهری توسط شهرداری برای این محل جذب شده که از مهمترین آنها می توان به احداث فضای سبز، تکمیل مرکز چند عملکردی و پله گذاری کوی امام علی(ع) که جزئیات طرح و برآورد توسط این سازمان در دست تهیه است، اشاره کرد.
وی اظهار داشت: مشکلات مطرح شده در این جلسه از طریق ستاد بازآفرینی قابل پیگیری می باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بر سنددار شدن منازل مسکونی کوی امام علی(ع) در کوتاهمدت تاکید کرد.
وی بر لزوم جای گرفتن شدن این کوی در یکی از مناطق ۲ یا ۳ شهرداری اراک و اجرای طرح تفصیلی تاکید کرد و گفت: سالن ورزشی موجود در منطقه با هر نوع مالکیتی(آموزش و پرورش و یا ورزش و جوانان) به صورت رایگان در اختیار شهروندان منطقه قرار گیرد.
اکرمی در خصوص ایجاد بازار روز کوی که ۱۰ سال است بلاساخت باقی مانده است، افزود: باید فرمانداری با کمک شهرداری و اوقاف وضعیت این بازار روز را در کوتاهترین زمان تعیین تکلیف کند، همچنین باید وضعیت درمانگاه و پایگاه سلامت منطقه ساماندهی و یک پزشک از ۴ عصر تا ۱۰ شب نسبت به ویزیت اهالی منطقه بکارگیری شود. برای حفظ امنیت منطقه استقرار کانکس انتظامی لازم است به همین دلیل موضوع به شورای تامین شهرستان ارجاع میشود.
معاون استاندار بر برگزاری آموزشهای فنی و حرفهای در منطقه تاکید کرد تا اهالی به دیگر مناطق نروند، افزود: برای جذب مشارکت مردم و اهالی منطقه در امور باید سمنها را فعال کرد، متاسفانه تاکنون جذب مشارکت در منطقه صورت نگرفته است و باید اساسنامه ثبت سمن در منطقه تهیه و کار انجام گیرد.
اکرمی تصریح کرد: فرماندار اراک ۲۵ خردادماه با نمایندگان ادارات ذیربط تصمیمات اتخاذ شده امروز را بررسی و ارزیابی کنند، اما کاری مهم که باید در منطقه صورت گیرد توسعه فعالیتهای اجتماعی و جذب مشارکت مردم است باید شرایطی ایجاد شود که مردم نسبت به امور و سرنوشت خود احساس مسوولیت کنند، باید اعتماد به یکدیگر را افزایش داد که این امر قطعا به تحقق اهداف و برنامهها کمک میکند.
مرکز تصمیمسازی فرآیند بازآفرینی محدوده یا محله هدف، گفت: این مرکز علاوه بر آنکه یک زمینه و جایگاه اجتماعی دارد، مکانی لازم برای سنجش وضعیت محله به روش اقدامپژوهی مشارکتی از طریق برقراری ارتباط تنگاتنگ با اجتماعی محلی محله هدف قلمداد میشود.
گفتنی است در پایان جلسه بازدید میدانی از سطح کوی امام علی(ع) انجام پذیرفت.
:
لینک اصل خبر در سایت شهرداری اراک
نظرات