نشست مشترک مدیران روابط عمومی با اصحاب رسانه استان برگزار شد
![](http://www.marw.ir/includes/tools/imgTools/image.php?img=/var/www/vhosts/marw.ir/httpdocs/uploaded_files/DCMS/News_files/wrm_06ff7c_1558771702.jpg&q=100&w=100&h=auto&watermark=&iw=100&ih=100)
![](http://www.marw.ir/uploaded_files/DCMS/wysiwyg/images/rtl_arrow.gif)
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مهندس مسعود بهاری گفت: در این معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بر حمایت روابط عمومی ها از رسانه های مکتوب استان تاکید کرد و گفت: رسانه ها باید آخرین گروهی باشند که از مشکلات اقتصادی جامعه و دستگاه ها دچار آسیب احتمالی می شوند.
مهندس بهاری اظهار کرد: همچنین در این جلسه تاکید شد روابط عمومی و رسانه تکمیل کننده همدیگر هستند و باید در سایه همپوشانی موثر بهترین بازده را در جریان اطلاع رسانی هدفمند، شفاف و موثر داشته باشند .
در این جلسه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: روابط عمومی ها باید اخبار را در کوتاهترین زمان به صورت دقیق و شفاف در اختیار خبرنگاران قرار دهند و رسانه ها نیز در استان مرکزی باید برای آشنایی مردم با اقدامات و فعالیت های دولت و دستگاه های اجرایی در جامعه در انتشار اخبار صحت، دقت و سرعت را در دستور کار خود قرار دهند .
وی ادامه داد: تصویری که از استان مرکزی توسط رسانه ها و خبرنگاران منتشر می شود باید امیدبخش ، واقعی و توسعه محور باشد و به پیوست های اجتماعی و انگیزه مداری دامن بزند .
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بر حمایت روابط عمومی ها از رسانه های مکتوب استان تاکید کرد و گفت: رسانه ها باید آخرین گروهی باشند که از مشکلات اقتصادی جامعه و دستگاه ها دچار آسیب احتمالی می شوند .
اکرمی ادامه داد: نحوه تعامل روابط عمومی ها با نشریات نیازمند رتبه بندی است و در صورتی که روابط عمومی ها با خبرنگاران تعامل ندارند باید رسیدگی شود .
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: تعامل بین روابط عمومی ها و رسانه ها کلید افزایش اطلاع رسانی و آگاهی رسانی به جامعه است .
خزایی پور افزود: روابط عمومی بدون رسانه معنایی ندارد و این نشست ها با هدف افزایش تعامل بین این نهادها برگزار شده است .
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۱۳۶ رسانه بومی دارای مجوز و پروانه فعالیت در این استان وجود دارد که ۱۰۴ مورد این رسانه ها مکتوب هستند .
حجت الاسلام دانشی افزود: ۱۰ درصد این رسانه ها فعال هستند و بقیه به دلایل مشکلات مالی و چاپی اقدامات مقطعی داشته و یا غیر فعال هستند .
وی ادامه داد: ۳۲ پایگاه خبری و ۳۵ نمایندگی نشریات سراسری در استان مرکزی فعالیت است و تمامی خبرگزاری های رسمی کشور در این استان نمایندگی دارند .
گفتنی است در این نشست مدیر عامل خانه مطبوعات استان نیز سخنانی را بیان کرد و تعدادی از مدیران روابط عمومی و اصحاب رسانه به بیان نظرات و مسائل و مشکلات پرداختند .
لینک اصل خبر در سایت شرکت آب منطقهای مرکزی
نظرات