ظرفیتهای قانونی شهرداری در اختیار گردشگری سلامت
شهردار اصفهان گفت: شهرداری آماده است تا جایی که در توان دارد از ظرفیت های قانونی خود برای توسعه گردشگری سلامت کمک کند.
وی با بیان اینکه با توجه به ویژگی ها و حساسیت های چنین پروژه ای، شرکت پردیس ساخت و شرکت سامان گستر اصفهان به دلیل توانمندی و سوابق موثری که در اجرا پروژه های ساختمانی مهم و بزرگ داشته اند به عنوان مجری احداث پژوهشکده و بیمارستان پیوند اعضای کوثر انتخاب شده اند، اظهار کرد: برای احداث پروژه ای مانند بیمارستان و پژوهشکده پیوند کوثر باید پارکینگ های لازم، دسترسی ها، مراکز اقامتی و خدماتی و ... آن از قبل پیش بینی شود.
شهردار اصفهان افزود: تا جایی که این پروژه مربوط به شهرداری است، تمام راهکارها و اقدامات لازم برای احداث کامل پروژه انجام می شود.
وی با اشاره به نقش خیریه ها برای اجرای پروژه های مختلف، عنوان کرد: هر خیریه برای خودش هدفی را مشخص می کند، با این نگاه مخالفم که خیریه ای تشکیل شده و پس از آن از شهرداری برای کمک به خیریه ها استفاده شود. خیریه شکل می گیرد که به نیازمندان بر اساس توانمندی های خود کمک کند اگر قرار باشد شهرداری به این خیریه ها کمک مالی کند خود شهرداری به طور مستقیم به مردم کمک می کند. بنابراین شهرداری آماده است تا جایی که در توان دارد از ظرفیت های قانونی خود برای اجرای هر چه سریعتر این پروژه کمک کند.
نوروزی تاکید کرد: برای احداث بیمارستان و پژوهشکده پیوند کوثر لازم است از هم اکنون برای مسائل توسعه و خرید زمین های این پروژه چاره ای اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه ساخت چنین بیمارستانی می تواند به گردشگری سلامت کمک کند، گفت: این بیمارستان می تواند به عنوان محور گردشگری سلامت تبدیل شود.
وی تصریح کرد: آرزو داریم این چنین خدماتی در شهر اصفهان نهادینه شده و شهر اصفهان بتواند به عنوان یک مرکز خدمات رسانی، نه تنها برای کشور بلکه برای منطقه تبدیل شود.
جذب توریسم سلامت از اهداف پروژه احداث بیمارستان و پژوهشکده پیوند کوثر
سیدمحمددحسن امامی، عضو هیئت مدیره خیریه مژده کوثر سپاهان نیز در این جلسه اظهار کرد: این پروژه ملی می تواند اثرگذاری قابل توجهی در کشور و منطقه داشته و محلی برای جذب توریسم سلامت شود.
وی تصریح کرد: یکی از بهترین خدماتی که شهرداری می تواند برای حفظ سلامتی شهروندان انجام دهد تا مردم شهر بتوانند از رفاه و سلامت بیشتری برخوردار شوند حمایت از احداث این بیمارستان است.
عضو هیئت مدیره خیریه مژده کوثر سپاهان تصریح کرد: این پروژه به وسیله کسانی که هدف انتفاعی دارند ایجاد نشده، وجدان های بیدار اعضای این مجموعه ایجاب کرده تا کاری فراتر از این موارد برای کشور خود انجام دهند.
وی با بیان اینکه این پروژه یکی از پروژه های نادر ایران است که در نوع خود بی نظیر و در دنیا جزء مراکز پیشرو خواهد بود، گفت: محوریت پروژه بیمارستان پیوند اعضای کوثر سپاهان، پیوند اعضا، پیوند سلول، پیوند بافت و مسائلی دیگر مانند مهندسی ژنتیک برای درمان بیماری ها است. در کنار این پروژه یک پژوهشگاه احداث می شود که موتور محرک دانشی بیمارستان را ایجاد می کند.
امامی گفت: این بیمارستان قرار است کاری را انجام دهد که بیمارستان های دانشگاهی نمی توانند انجام دهند. با توجه به تحریم های بین المللی کشور اگر قصد کاری را داریم که به تولید و علم منجر شود این پروژه می تواند کمک بسیار خوبی باشد.
وی اضافه کرد: امیدواریم با همت و هدایت مردم استان، خیرین و مسئولین شهر و استان این پروژه هرچه سریعتر ساخته شود.
مرکز تخصصی و بیمارستان پیوند اعضای کوثر سپاهان در زمینی به وسعت ۱۴ هزار و ۵۰۰ مترمربع و با زیربنایی بالغ بر ۵۹ هزار متر مربع به همت جمعی از خیرین وظیفه شناس و دلسوز با همکاری گروهی از پزشکان متخصص و متعهد در پیشرفته ترین سطح علمی و منطبق با استانداردهای روز دنیا در زمینه پیوند اعضا و پیوند سلولی در شهر اصفهان در منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان و در کنار شهرک سلامت در حال طراحی و احداث است.
همچنین اجرای این پروژه بر عهده شرکت پردیس ساخت سپاهان از شر کتهای تابعه شرکت سامان گستر اصفهان است.
نظرات