شهردار یزد در برنامه صدای...

شهردار یزد در برنامه صدای...

جمال الدین عزیزی شهردار یزد صبح روز دوشنبه بیست و هفتم خرداد ماه در استودیو رادیو شهر حضور یافت و از نور پردازی و روشنایی، تامین زیر ساخت های لازم در حوزه حمل و نقل، رساندن بافت تاریخی به شرایط ایده آل، حفظ محیط زیست، نهضت درختکاری، انسان محوری و سرمایه گذاری  به عنوان اولویت های شهری نام  برد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد، جمال الدین عزیزی صبح روز دوشنبه بیست و هفتم خرداد ماه با حضور در برنامه رادیو شهر به ارائه بخشی از برنامه های خود پرداخت و گفت: حوزه کاری شهرداری بسیار گسترده است و با توجه به کسب تجربه ای که در خارج از یزد داشته ام امیدوارم با تمام توان و تلاش با همکاران مجموعه، شهر میراث جهانی یزد که از پتانسیل خاصی برخوردار می باشد را به جایگاه واقعی خود رسانده و محیطی امن و راحت برای شهروندان فراهم نماییم.

شهردار یزد افزود: شهر یزد از لحاظ فضای ظاهری شهر و به لحاظ زیبایی و ساماندهی و مسیر های ورودی یزد به عنوان شهر میراث جهانی از اهمیت خاصی برخوردار است، با این وجود شرایط و شایستگی آن را داشته تا به عنوان میراث جهانی شناخته شود.

عزیزی با معرفی ساماندهی نورپردازی و روشنایی به عنوان یکی از اولویت ها که می تواند جلوه خوبی به شهر بدهد، گفت: قطعاً در سال های گذشته و در تصدی شهرداران سابق اقدامات و کارهای خوبی انجام شده است.

وی به موضوع مهم ایجاد امکانات مورد نیاز شهروندان پرداخت و تصریح کرد: امکاناتی اعم از فضاهای تفریحی، ورزشی و چند منظوره باید به شکلی طراحی و احداث شود که دسترسی راحتی داشته باشد.

عزیزی از دیگر اهداف خود برای شاد بودن شهروندان را کشاندن مردم از خانه به سطح شهر، نه برای تردد و فعالیت های اداری دانست  و اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی و تدابیر لازم، برای تفریح و شاد بودن شهروندان که به طبع آن با بزرگ شدن شهر و برخی ترافیک های ایجاد شده روبرو خواهد شد، شرایط بهتری بروز کند.

شهردار یزد ایجاد زیرساخت های لازم در حوزه حمل و نقل و قطار های شهری و خطوط بی آر تی را از دیگر برنامه های خود بیان کرد.

عزیزی در خصوص بافت تاریخی اظهار داشت: در این خصوص باید نگاه کلان داشته باشیم، شهر یزد در سالیان طولانی شکل گرفته و به عنوان شهر میراث جهانی، میراث دار آن هستیم.

وی افزود: تفکر ما باید جهانی باشد و ثبت این محدوده تاریخی به عنوان یک منبع ارزشمند ثروت برای شهر باشد تا بتوانیم از پتانسیل آن بهره مند شویم، استفاده از آن پتانسیل که مولفه های خاص خود را دارد  منحصراً در حوزه شهردار و یا شهرداری نیست بلکه نهاد ها و سازمان های مختلفی از جمله سازمان میراث فرهنگی و سایر حوزه ها دخالت دارند.

عزیزی اظهارداشت: اعتقادم این است که فعالیت های شهرداری یزد باید عمدتاً حول محور رساندن بافت تاریخی به شرایط  ایده آل خودش باشد و شرایطی ایجاد کرده تا بتوانیم درآمد داشته باشیم و از آن نگهداری و به آیندگان منتقل کنیم.

شهردار یزد تاکید کرد: حفظ و صیانت از محیط زیست به عهده ما است و کشورهای جهان این موضوع را خیلی جدی دنبال می کنند، درکشور ما هم به این شکل باید باشد و در یزد  به صورت ویژه  به آب، خاک و هوا نگاه کنیم.

عزیزی با بیان این که یکی از الزامات حفظ میراث جهانی حفظ محیط زیست بوده و نگاه دنیا به ما است، تاکید کرد: باید یک سری اقدامات اصولی در شهر انجام شود که تحقق آن نیاز به برنامه ریزی و سرمایه گذاری های بلند مدت از جمله دنبال کردن شعار و آرمان زباله صفر دارد.

وی از شهروندان خواست تا با توجه به فرهنگ ذاتی صرفه جویی که از قدیم در یزد بوده، تولید زباله را کاهش داده و به عنوان مثال راهکار ساده استفاده از کیسه های پارچه ای به جای کیسه های پلاستیکی رایج شود.

شهردار یزد همچنین از ادارات و سازمان ها خواست تا در قالب نهضتی، به جای نصب تابلو ها و بنرهای تبلیغاتی و اطلاع رسانی  در ایام ها و مناسبت های خاص برای تبلیغات و اطلاع رسانی که خود آلاینده زیست محیطی هستند و منظر شهر را خراب می کنند و دفع آنها مشکل است،  درختکاری باب شود.

وی خاطر نشان کرد: شهرداری در حال آماده سازی بستری است که به جای نصب بنر و تابلو، درخت کاشته و آن را با عنوان  تولد یا فوت نامگذاری و ماندگار کند.

عزیزی تصریح کرد: تحقق این نهضت، هم به فضای سبز کمک کرده و هم هزینه آن صرف حفظ محیط زیست شهری و بهبود آلودگی ها می شود.

شهردار یزد در خصوص پویش دوچرخه سواری گفت: بحث ترددها در شهر و در زمان شهردار سابق، استفاده نمادین از دوچرخه در روزهای پنجشنبه هر هفته بود که تلاش ما این است این فضا به فضای واقعی تبدیل شود، چرا که این تردد به خصوص در بافت تاریخی و خیابان های داخلی، آلودگی صوتی و هوا را کاهش می دهد.

وی با بیان شعار اساسی حرکت شهر از خودرو محوری به انسان محوری، افزود: تحقق این شعار پیچیدگی های خاص خود را دارد و یکی از راهکارهای آن این است که در معابر فضای لازم ایجاد و حساب شده باشد و این که صرفاً معبر ایجاد شود و نه ظرفیتی، اتلاف منابع است.

عزیزی خاطر نشان کرد: طرح جامع  با موضوع انسان محوری در حال تدوین است و با این که زیرساخت های مسیر دوچرخه رو و پیاده رو در شهر قبلاً  ایجاد شده و بلا استفاده است، به تدریح مسیرها به صورت استاندارد ایجاد می شود تا شهروندان با اطمینان خاطر از این مسیر ها استفاده نمایند.

شهردار شهر میراث جهانی یزد با بیان این که شهرداری با منابع مالی محدودی روبرو است، گفت: منابع فعلی شهرداری صرفاً کفاف گذراندن امور جاری شهرداری و شهر را دارد.

وی تصریح کرد: شهر یزد نیاز به اقدامات و پروژه های بزرگی دارد تا شکوفا شود و ما به اهدافمان برسیم.

عزیزی با بیان این که وظیفه شهرداری  دسدته بندی فرصت های سرمایه گذاری و تعریف درست آن می باشد، گفت: پروژه اکو پارک از جمله فرصت های سرمایه گذاری است که وجود دارد و شهرداری با دعوت از سرمایه گذاران باید بتواند بستر لازم برای حضور آنها را فراهم نماید.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری یزد

    منبع خبر

    شهرداری یزد

    شهرداری یزد

    شهرداری یزد یک شهرداری در شهر یزد می باشد

      نظرات