استاندار یزد شهر هوشمند را...

استاندار یزد شهر هوشمند را...

استاندار یزد در نشست هم‌ اندیشی شهر هوشمند با تقدیر از فعالیت های شهرداری یزد گفت: حفظ کرامت انسانی ‌مردم و تصحیح رفتار مسئولان از تاثیرات پنهان ایجاد شهر هوشمند است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد – محمد علی طالبی در جلسه هم‌اندیشی اعضای ستاد ایجاد شهر هوشمند با ابراز رضایت از گزارش‌های ارائه شده از سوی شهردار یزد گفت: این گزارش‌ها نشان‌دهنده علاقه و دغدغه مجموعه شهردای برای تحقق ایجاد شهر هوشمند است.

استاندار یزد با تاکید بر علاقه‌مندی و حساسیت در حوزه هوشمندسازی شهر اظهار داشت: به عنوان استانی که بسیاری از ویژگی‌های مثبت را برخوردار هستیم و برای توجه به چشم‌اندازی که به آینده استان داریم باید در حوزه هوشمندسازی و مدیریت هوشمند تلاش کنیم تا با تفاوت معناداری سرآمد دیگر استان‌های فعال در این حوزه باشیم.
طالبی همچنین افزود: نکته ای که باید از سوی دستگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد، حضور مردم در یک سوی این برنامه‌هاست و باید سعی کنیم تا مردم طعم شهر هوشمند را بچشند و در نظر داشته باشیم برنامه‌هایی که اجرا می‌شود چه کمکی به مردم می‌کند.
وی با تذکر به پرهیز از گرفتار شدن به روزمرگی و بوروکراسی در اجرای پروژه شهر هوشمند، تصریح کرد: همه پروژه ها باید با برچسب شهر هوشمند عملیاتی گردد تا عمومیت پیدا کرده و با فرهنگ‌سازی نحوه استفاده، باعث آشنایی همه مردم جامعه گردد.
استاندار یزد از شهرداری و همه دستگاه های مشارکت کننده درخواست کرد تا با تقسیم کار، مکانیزمی برای گزارش دهی مرتب به مردم تهیه شود.

طالبی همچنین با تصریح لزوم پیگیری و گزارش گیری پروژه، اظهار داشت: توجه به حفظ کرامت انسانی مراجعان و همچنین تصحیح رفتار کارگزاران نظام از تاثیرات پنهان در بحث هوشمند سازی است.

استاندار یزد با تاکید بر ایجاد همکاری و مشارکت دستگاه های دولتی با مجموعه شهرداری گفت: برای ایجاد فضای مشارکت و همکاری دستگاه‌ها هر کاری که باید انجام گردد، حاضر به همکاری هستیم.

طالبی افزود: ساختاری ایجاد کرده‌ایم که اگر از ارگانی درخواست مشارکت و همکاری کردیم در صورت عدم ارائه پاسخ مثبت، باید دلایل توجیهی مناسبی داشته باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار یزد نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت تخصصی سازمان فاوای شهرداری یزد در مجموعه شهرداری، افزود: با تبین نقشه راه شهر هوشمند نهادهایی همچون کانون تفکر شهر هوشمند در دانشگاه یزد، کمیسیون شهر هوشمند به جهت قانون‌گذاری در شورای شهر و همچنین مرکز خلاقیت‌های نوین شهری به منظور ایده پروری و خلاقیت تشکیل شده است.
اکرم فداکار افزود: تصور ما از این ایده‌پردازی ها که از سطح قانون گذاری تا اندیشه ورزی تبین شده بود در جهت تغییر و رخ‌دادن یک اتفاق بزرگ است.
وی هدف از برگزاری این جلسه هم‌اندیشی را بررسی مشکلات و راهکارهای عملیاتی شدن این پروژه دانست و اظهار کرد: برنامه‌هایی که براساس سند چشم‌انداز ارائه می‌گردد بسیار زیبا و انتظارات را بالا می‌برد اما نگرانی گرفتاری در فناوری اطلاعات را به وجود می‌آورد.
فداکار همچنین با اشاره به سامانه شهربین در مجموعه شهرداری در جهت پاسخگویی و عدم آورده‌ و خروجی مشخص، گفت: این پروژه‌ها نباید در سطح تکنیکال و سامانه‌ ای تعریف گردد و به ابزاری غالب در سطح شهرداری تبدیل شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار همچنین تصریح کرد: این پروژه‌ها باید عملیاتی و در جهت کاهش برآیندها تعریف و آورده‌ مشخصی از آن به دست آید.
فداکار با اشاره به نظرات مختلف کارشناسان این حوزه، بیان کرد: در این جلسات باید به یک راهکار مشخص برسیم زیرا علیرغم تشکیل نهادهای متعدد، همچنان ضعف‌های عمده‌ ای وجود دارد و باید ببینیم لازم است مانند بعضی از شهرهای دیگر معاونت یا دبیرخانه اختصاصی در حوزه شهر هوشمند ایجاد کنیم.

در این جلسه جمال الدین عزیزی شهردار یزد، حمید رضا قمی عضو و رئیس کمیسیون شهر هوشمند شورای اسلامی شهر، مهدی فعالی معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی، مسعود تاج آبی رئیس سازمان فاوا، جعفر امین مقدم مدیر مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهری، علی نوری مدیر هماهنگی و نظارت بر ساخت و سازهای شهرداری یزد نیز حضور داشتند.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری یزد

    منبع خبر

    شهرداری یزد

    شهرداری یزد

    شهرداری یزد یک شهرداری در شهر یزد می باشد

      نظرات