اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران
حوزه های تحت پوشش: مهندسی عمران و سازه ، مهندسی سازه ، مهندسی عمران (عمومی)
برگزار کننده: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس
سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا
شهر برگزاری: گنبد کاووس
امروزه با توجه به روند افزایش ساخت و سازه ضرورت معرفی و استفاده از فناوری های نوین در صنعت ساختمان و سازه های عمرانی کشور بیشتر از گدشته احساس می شود. در این راستا، ارتقای سطح علمی و تخصصی جامعه مهندسی کشور و آشنایی با سیستم های و فناوری های نوین امری اجتناب نا پذیر است. پیدایش و ظهور فناوری های نوین می تواند روند ساخت را بهبود ببخشد و می تواند منجر به حل بسیاری از مشکلات کشور در حیطه ساخت و ساز شود. از این رو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس با همکاری برخی از دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی اقدام به برگزاری اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران نموده است.
محورهای همایش:
1) مهندسی عمران
آسیب سازی و مقاوم سازی سازه ها- روش های عددی در مهندسی عمران- فناوری های نوین در مهندسی عمران- مدیریت ساخت، مهندسی زلزله و دینامیک سازه ها- مهندسی سازه های هیدرولیکی و دریایی- مهندسی و مدیریت منابع آب- نقشه برداری، ژئودزی و ژئوماتیک- سازه های بتنی و فولادی- مهندسی راه، حمل و نقل و ترافیک- مهندسی محیط زیست و توسعه پایدار.
2) عمران و توسعه پایدار شهری
مهندسی عمران و توسعه پایدار- برنامه ریزی، مدیریت و طراحی شهری- حمل و نقل و زیرساخت های شهری- شهرسازی و توسعه شهری پایدار.
3) مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران
فناوری های نوین در صنعتی سازی ساختمان- یافته های جدید در تحلیل، طراحی و اجرای سازه های سبک- سیستم های سازه ای، اعضا و یا اتصالات نوین در ساختمان- روش ها و یا مصالح جدید در مقاوم سازی سازه ها- کاربردهای نوین مصالح و قطعات سبک در مهندسی عمران- تولید و کاربرد بتن های ویژه.
4) مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی
نقش مدیریت پروژه در تامین شاخصه های کمی و کیفی اجرای پروژه های عمرانی- ارزیابی آسیب پذیری و روش های بهسازی، مقاوم سازی، تعمیر و تقویت سازه ها- ارزیابی روش های مختلف احداث سازه های بتنی و فولادی- مهندسی ارزش در پروژه های عمرانی.
5) فناوری های نوین در ساخت و ساز شهری
کاربرد فناوری های نوین در بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری.
6) کاربرد فناوری های نوین در صنعت ساختمان
مشکلات پیش رو ، تجربیات کشورهای پیشرفته و صنعتی- کاربرد فناوری ها نوین در هوشمند سازی ساختمان- ساختمان های هوشمند- کاربرد فناوری های نوین در ساختمان های شهری.
7) اقلیم ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی
راهکارهای نوین در مهندسی ساختمان جهت مقابله با اثرات منفی تغییرات اقلیمی در جهت کاهش مصرف انرژی- چگونگی نقش مهندسان طراح اعم از معماری، عمران و تاسیسات در جهت بهره گیری بیشتر از منابع انرژی اقلیمی در منظقه در جهت طراحی بهنیه ساختمان.
8) مهندسی زلزله، سازه و ژئوتکنیک
آسیب پذیری و بهسازی لرزه ای، راهکارهای به صرفه اقتصادی در بهسازی لرزه های سازه ها- سیستم های هوشمند و هشدار سریع زلزله- بافت شهری در مناطق زلزله خیز.
9) مهندسی تخریب در صنعت ساختمان
انواع روش ها و تکنیک های تخریب ساختمان ها وسازه ها- مبانی و اصول مهندسی تخریب، مدیریت و نظارت تخریب.
نظرات