با حضور دکتر جواد رحمتی معاون امور عمرانی استانداری آذربایجانشرقی صورت پذیرفت ؛
ا فتتاح پروژه ساماندهی و بهسازی محله عشرت آباد و بوستان نیایش
به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه
طی مراسمی با حضور دکتر جواد رحمتی معاون عمرانی استانداری آذربایجان شرقی ، مهندس مرتضی علیخانی مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری ، مهندس ایمانلو مدیر عامل شرکت آب فاضلاب استان، فرماندار ، اعضای شورای شهر ، شهردار و جمعی از مدیران محلی، بهره برداری از بوستان نیایش و پروژه ساماندهی و بهسازی محله عشرت آباد شروع شد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه در ابتدای این مراسم که با حضور چشمگیر ساکنین عشرت آباد همراه بود شهردار مراغه با اشاره به اجرای طرح احداث بوستان نیایش در مسیل عشرتآباد خاطرنشان ساخت: محله عشرتآباد با ۶۰ هکتار مساحت و حدود ۴ هزار نفر جمعیت از مناطق محروم و حاشیه شهری مراغه است.
مهندس محمدرضا احمدی افزود: در راستای بهسازی این منطقه که در گذشته از وضعیت مناسب بهداشتی برخوردار نبوده و تهدیدی برای سلامت منطقه بود اقدامات مناسبی در قالب اجرای طرح بوستان نیایش انجام شده است و همچنین با مطالعات طرح مسیل و مهار مخاطرات سیلاب احتمالی، این مسیل مورد بهسازی و ساماندهی قرار گرفته است .
وی ادامه داد: برای این منظور و در راستای توزیع عادلانه امکانات شهری و سیاستهای دولت تدبیر و امید در قالب بازآفرینی شهری، طرح بوستان نیایش در منطقه عشرتآباد به عنوان یکی از ۹ محله هدف شهری اجرا میشود.
مهندس احمدی با اشاره به اجرای طرح احداث بوستان نیایش در عشرتآباد اضافه کرد: در این طرح که ۱۴ هزار متر مربع مساحت دارد ۲ هزار متر مکعب دیوار سنگی، سه هزار و ۵۰۰ متر جدولگذاری، دو هزار متر مربع کف پوش، ۲۵ هزار متر مکعب لجن و خاکبرداری، ۴۰ هزار متر مکعب خاکریزی، کاشت ۷۰ هزار اصله نهال و گیاه زینتی و نیز ۱۵ هزار متر مربع آسفالتریزی انجام شده است.
وی افزود: برای اجرای این طرح که همراه با دو هزار و ۵۰۰ متر مربع تملک اراضی بوده، حدود سه میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است
شهردار مراغه در پایان افزایش تعاملات اجتماعی و تقویت روحیه هم زیستی ، ایجاد حس نگهداری مشترک از اموال عمومی ، ارتقای سطح فرهنگ شهروندی ، ارتقای سطح سلامت عمومی ساکنین محلات هدف را از اهداف مجموعه مدیریت شهری مراغه در اجرای طرح ساماندهی و بهسازی محله عشرت آباد و همچنین احداث بوستان نیایش عنوان کرد.
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر مراغه نیز در این مراسم گفت : با توجه به ضرورت توسعه و توزیع متوازن و عادلانه امکانات در مناطق حاشیه شهری، مجموعه مدیرت شهری و شورای شهر در این راستا و در سال های اخیر گام های مهم و مناسبی برداشته اند .
دکتر احمد ملکی افزود : برای این منظور تاکنون در محلاتی چون انزاب ، میکائیل آباد ، پهرآباد و زینال آباد با ایجاد بوستان و پارک های محله ای و نیز فرهنگسراها حرکت های مناسبی در قالب طرح های بازآفرینی شهری انجام شده است .
این عضو شورای اسلامی شهر مراغه اضافه کرد هم اکنون نیز مناطق حاشیه شهری و پرترافیک و پرتراکم شهری از جمله عشرت آباد و ذغال آباد طرح های توسعه ای مسکن انجام و اجرا خواهد شد .
دکتر ملکی با اشاره به اجرای طرح بهسازی و ساماندهی محله عشرت آباد گفت : این پروژه می تواند به عنوان پایلوت استانی در حوزه بازآفرینی مناطق کم برخوردار و سکونت گاههای غیر رسمی مورد توجه قرار گیرد .
وی تحقق عدالت اجتماعی ، جلب رضایتمندی عمومی ، جوابگویی مدیریت شهری به انتظارات مردمی در مناطق کم برخوردار شهری را از اهداف اصلی اجرای این پروژه عنوان کرده و گفت : پروژه ساماندهی و بهسازی محله عشرت آباد حاصل هماهنگی و یکدلی مجموعه مدیریت شهری اعم از فرماندار محترم ، اعضای شورای شهر ، روسای ادارات خدمات رسان بویژه شرکت های آب و فاضلاب ، گاز و برق و شهرداری مراغه می باشد.
بر اساس این گزارش دکتر جواد رحمتی معاون عمرانی استانداری آذربایجانشرقی در این مراسم اجرای طرحهای عمرانی و خدماتی در مناطق حاشیه شهری را ضرورتی انکارناپذیر در توسعه امکانات شهری دانسته و گفت : با وجود مشکلات اقتصادی و مالی، طرحهای عمرانی اجرا شده در مناطق محروم در سالهای اخیر مناسب بوده است.
وی اضافه کرد: مشارکت مردمی در اجرای طرحهای عمرانی در مناطق محروم و حاشیه شهری زمینهساز تسهیل و تسریع در روند اجرای آنها خواهد بود و از این رو باید مورد توجه قرار گیرد.
رحمتی افزود: در راستای تسریع در اجرای طرحهای عمرانی، تخصیص اعتبارات مورد نیاز در قالب کمیته های تخصصی استان بررسی و برنامهریزی میشود.
معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی همچنین از تخصیص 380 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرحهای بازآفرینی شهری در استان خبر داد و یادآور شد: با این اعتبار طرحهای بازآفرینی شهری در تبریز و هشت شهر دیگر استان در حال اجراست.
وی اضافه کرد: توسعه زیرساختهای شهری، بازگشایی معابر در بافتهای قدیمی و محلههای حاشیه شهری ازجمله طرحهای بازآفرینی شهری در استان است که به عنوان نمونه اجرای آن در محله عشرتآباد مراغه چهره این محله را به شدت تغییر داده است.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این مراسم با اشاره به نقش همراهی دستگاههای اجرایی در توسعه اجتماعی تصریح کرد: اجرای طرحهای بزرگ عمرانی و خدماتی در ماههای اخیر در این شهرستان نشاندهنده عزم جدی دولت برای توسعه و رفع مشکلات مردمی است.
مهندس حمید شکری افزود: وضعیت مناسب طرح های بزرگ عمرانی از جمله آزادراه مراغه –هشترود با تخصیص ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار و بهسازی جاده فعلی مراغه – هشترود در این راستا بوده است.
وی همچنین اضافه کرد: در راستای توسعه تصفیهخانه آب و فاضلاب و شبکههای انتقال آن بهزودی با حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار، طرحهای توسعهای آنها آغاز خواهد شد که زمینه تامین نیازهای دهههای آینده این شهرستان را فراهم خواهد ساخت.
نظرات