آغاز طرح بهسازی و ساماندهی بازارچه سرشور

آغاز طرح بهسازی و ساماندهی بازارچه سرشور

آغاز طرح بهسازی و ساماندهی بازارچه سرشور

بازار سرشور یکی از بازارهای قدیمی و سنتی شهر مشهد محسوب می شود و در همین راستا ساماندهی و بهبود کیفیت محیطی این بازار با اجرای طرح مطالعاتی و تخصصی مشاور مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، شهردار منطقه 8 مشهد هدف از اجرای طرح بهسازی و ساماندهی بازار سرشور را بازآفرینی هویت تاریخی و فرهنگی بازار سرشور دانسته و گفت: تحقق محیطی پایدار در راستای تاکید بر فعالیت های اقامتی و زیارتی و همچنین ارتقای کیفیت ساختاری و فضائی و انسجام بخشی به ساختار فضائی محله در کنار حفظ فضای آرامش بخش و ایمنی برای عابران در طرح باز افرینی محله سرشور اولویت اصلی مدیریت شهری است.
علی شیرازی در ادامه بیان کرد: این مهم در راستای ساماندهی و بهبود کیفیت بازارچه سرشور و احیای ارزش های تاریخی این بازار و زیباسازی و بهسازی پیاده راه عبور و مرور زائرین و ارتقاء کیفیت اقتصادی بازار طرح بهسازی و ساماندهی این بازار عملیاتی گردید .
وی افزود: هدف از اجرای این طرح تاکید بر بازیابی هویت فرهنگی و تاریخی محله سر شور با بهره گیری از رویکرد احیا و زنده سازی گذر سر شور است.
شهردار منطقه 8 خاطر نشان ساخت : اجرای این طرح به لحاظ مجاورت به حرم مطهر رضوی و استفاده زائرین و مجاورین از اهمیت بسزایی برخوردار است. لذا طراحی مشاور متخصص از ابتدای خیابان سرشور به صورت کاملاً پیاده و در بخش دوم از سرشور10 تا کوچه چهنو(سرشور24) با تاکید بر غلبه پیاده و از سرشور24 تا خیابان دانش با اولویت حرکت پیاده و آرامسازی حرکت سواره در نظر گرفته شده و بصورت یک محور پیاده مدار طراحی گردیده است.
شیرازی با اشاره به تاریخچه این محله، تاکید کرد: ساماندهی فضایی و تجهیز این گذر با اولویت پیاده در این امتداد می تواند تاحدی به احیاء تمام محله، حفظ ساکنین و حفظ کیفیت زندگی بیانجامد.
شهردار منطقه ۸ محور اصلی این محله را رویکرد تجاری و اقامتی دانست و تصریح کرد: سرشور در مقیاس های منطقه ای و شهری به عنوان یک محور پویا و فعال و یک عملکرد هویت بخش در مرکز شهر مشهد محسوب می شود که ارتباط عملکردی قوی با عناصر شاخص مراکز کار، عبادت و خرید دارد.
شیرازی با تاکید بر اینکه مدیریت جدید شهری در امور باز آفرینی و بازسازی محله ها از مشارکت اندیشه و مشورت مردمی ساکن در آن محله بهره می جوید، اظهار داشت: در ساماندهی این محور راهبرد پیاده مداری نسبی است که با برتری پیاده در طول محور از سمت خیابان خسروی فضای آرامش بخش و ایمنی را برای عابران فراهم خواهد کرد.
گفتنی است، پروژه بهسازی بازارچه سرشور ابتدای مهرماه امسال به مدت یکسال است و اعتبار پیش بینی شده برای این منظور رقمی بالغ بر 100 میلیارد ریال شامل عملیات ابنیه و تاسیسات برقی و مکانیکی در نظر گرفته شده است.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری مشهد

    منبع خبر

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد یک شهرداری در شهر مشهد می باشد

      نظرات