رئیس هیات مدیره انجمن ستصا گفت: یکی از مهمترین قوانینی که به لزوم انجام رتبهبندی برای تمامی بنگاههای اقتصادی ایرانی تاکید کرده، قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی است؛ به ویژه اصلاح این قانون که در سال جاری تصویب و به تمام نهادها و سازمانها ابلاغ شده است.
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی رتبهبندی اتاق ایران ، امیر عباس اختراعی رئیس هیات مدیره انجمن ستصا با بیان اینکه در حال حاضر ستصا اولین تشکلی است که به عنوان موسسه تایید شده مرکز ملی رتبهبندی اتاق ایران فعالیت میکند، افزود: خاستگاه رتبهبندی و یکی از قوانینی که به لزوم انجام رتبهبندی برای تمامی بنگاههای اقتصادی کشور تاکید کرده، بند 4 ماده 4 قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی است؛ به ویژه اصلاح این قانون که امسال تصویب و ابلاغ شده است.
اختراعی ادامه داد: این قانون به اتاق بازرگانی ایران و تشکلهای مرتبط با آن را موظف به انجام رتبهبندی بنگاههای اقتصادی کرده و در یکی از بندهای این قانون به آن تاکید شده است؛ در این راستا، ستصا هم با برنامهریزیهایی که انجام داده، مشارکت کرده است. انگیزه و هدف اصلی ستصا از ورود به رتبهبندی این است که بتواند سازندگان تراز اول و سازندگان باتجربه را به حقوق متناسب خودشان برساند.
رئیس هیات مدیره ستصا با اشاره به اینکه در حالحاضر زیرساختهای انجام رتبهبندی تدوین، قراردادهای پایهای بین انجمن و مرکز ملی رتبهبندی بسته و معیارهای ارزشیابی شرکتهای عضو نیز مشخص شده است، بیان کرد: فرآیند رتبهبندی به صورت مقدماتی برای چندین شرکت عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران شروع شده است.
وی اضافه کرد: پس از گذراندن مراحل مقدماتی، اعضای انجمن از سوی انجمن به طور رسمی دعوت شدند تا وارد فرآیند رتبهبندی شوند. بنابراین، در این مرحله هر شرکتی که زودتر وارد فرآیند رتبه بندی شود، میتواند سریعتر و با ترافیک کاری کمتری کارش را انجام دهد؛ چون با بیشتر شدن الزامات رتبهبندی، اقبال به آن هم، بیشتر میشود و امکان دارد که زمان فرآیند طولانیتر شود.
لینک اصل خبر در سایت انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران (ستصا)
نظرات