تبريك نوروزي به شهرداران بندرعباس و سنندج

تبريك نوروزي به شهرداران بندرعباس و سنندج

به گزارش ايمنا و به نقل از اداره ارتباطات رسانه‌اي شهرداري اصفهان، قدرت‌الله نوروزي، طي پيام‌هاي جداگانه‌اي پيوستن شهرهاي بندرعباس و سنندج به شبكه شهرهاي خلاق جهان را به شهرداران اين دو شهر تبريك گفت.

نوروزي در پيام خود به عباس اميني‌زاده، شهردار بندرعباس آورده است:

"پيوستن به شبكه شهرهاي خلاق جهان، فرصتي تازه براي شهرهايي است كه براي سال‌ها و دهه‌ها، فرهنگ و هنري غني را با خود داشته و بايد اين گنجينه ارزشمند را به دوستداران هنر و فرهنگ جهان، معرفي كنند. ثبت شهر دوست داشتني بندرعباس در يونسكو به عنوان شهر خلاق در زمينه هنرهاي بومي و محلي و پيوستن به شبكه شهرهاي خلاق جهان، خبر مسرت‌بخشي است كه هر دوستدار هنر و فرهنگ اصيل ايراني را شادكام مي‌كند. اين موفقيت ماندگار و ارزشمند را به شما و مجموعه مديريت شهري بندرعباس تبريك گفته و اميد آن دارم كه در كسب تجربه‌هاي جهاني و معرفي داشته‌هاي شهر خود به جهان، بيش از پيش موفق باشيد.

اصفهان به عنوان شهر خلاق صنايع دستي و اولين شهر ثبت شده كشور در شبكه شهرهاي خلاق جهان، در زمينه مراودات فرهنگي و همكاري هاي متقابل، آمادگي كامل داشته و در اين زمينه از تبادلات مؤثر، استقبال مي كند."

در پيام نوروزي به حشمت‌اله صيدي، شهردار سنندج نيز آمده است:

"پيوستن شهر زيباي سنندج به شبكه شهرهاي خلاق جهان و ثبت به عنوان شهر خلاق موسيقي در سازمان علمي، آموزشي و فرهنگي ملل متحد (يونسكو) را صميمانه تبريك مي‌گويم.

بدون شك اين اتفاق ماندگار، نشان از غناي فرهنگ و هنر در اين شهر داشته و در توسعه پايدار گردشگري، افزايش ارتباط گردشگران داخلي و خارجي با اين شهر، معرفي هر چه بيشتر و بهتر ويژگي‌هاي غني سنندج به جهانيان و شكوفايي روزافزون اقتصاد اين شهر، نقش بي بديلي خواهد داشت.

اميدوارم كه شهر سنندج در كنار ديگر شهرهاي شبكه خلاق جهان از جمله اصفهان، اولين شهر خلاق كشور در اين شبكه به عنوان شهر خلاق صنايع دستي، بتواند با خلق رويدادهاي ارزشمند، تبادلات مؤثر و ارزش آفريني‌هاي پايدار را رقم زده و نواي موسيقي هموطنان عزيز كُرد را بيش از پيش جهاني كند.

گفتني است شبكه شهرهاي خلاق يونسكو در سال 2004 ميلادي و با هدف تقويت همكاري ميان شهرهايي كه خلاقيت را به‌ عنوان عامل راهبردي توسعه پايدار در زمينه‌هاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و زيست محيطي به رسميت شناختند، آغاز به كار كرد. شهر خلاق، سرشار از فعاليت‌هاي نوآورانه است و محيط شهري مي‌تواند زمينه نمايان شدن استعدادها و خلاقيت‌هاي شهروندان را فراهم كند.

شهرهاي عضو اين شبكه متعهد مي‌شوند تا تجربه‌هاي خود را در راستاي ارتقاي خلاقيت و صنايع فرهنگي، تقويت مشاركت در زندگي فرهنگي و ادغام فرهنگ در برنامه‌هاي توسعه شهري با ديگر شهرهاي عضو اين شبكه به اشتراك بگذارند. شبكه شهرهاي خلاق يونسكو، هفت حوزه خلاق صنايع دستي، هنرهاي بومي، هنرهاي رسانه‌اي، فيلم، طراحي، خوراك شناسي، ادبيات و موسيقي را پوشش مي‌دهد.

شبكه شهرهاي خلاق، همكار ممتاز يونسكو است و نه تنها سكويي براي تأمل بر نقش خلاقيت به عنوان اهرمي براي پيشرفت پايدار است بلكه محل پرورش فعاليت و نوآوري است.
اصفهان در سال 1394 به‌عنوان نخستين شهر ايراني به عضويت شبكه شهرهاي خلاق يونسكو (سازمان علمي، آموزشي و فرهنگي سازمان ملل متحد) در زمينه صنايع دستي و هنرهاي مردمي درآمد."

لینک اصل خبر در سایت شهرداری اصفهان

    منبع خبر

    شهرداری اصفهان

    شهرداری اصفهان

    شهرداری اصفهان یک شهرداری در شهر اصفهان می باشد

      نظرات