مدیریت پیشگیرانه برای مقابله با سیل یک ضرورت است
دومین جلسه کارگروه استانی مدیریت سیلاب و خطرات دریایی و امور آب، برق و آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد، به میزبانی شرکت آب منطقه ای و با حضور مدیرکل مدیریت بحران این استان، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه، مهندس داودی مهر، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان، با اشاره به وجود بیش از ده رودخانه اصلی، 1400 کیلومتر مسیر رودخانه و بیش از 14 هزار کیلومتر مسیل و آبراهه در سطح استان، گفت: بارندگی و سیلابی که در سال جاری در سطح کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد، به وقوع پیوست، باعث شد تا نگاه مدیران و عموم مردم به بحث مدیریت پیشگیرانه، بیشتر از قبل جلب شده و ضرورت اقدامات عاجل در این زمینه، به خواستی جدی تبدیل شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، افزود: بدون شک، مدیریت به موقع و مناسبی که در شرایط بارندگی و سیلاب سال جاری در سطح استان و در میان دستگاههای مرتبط انجام گرفت، عاملی شد تا از تلفات جانی و بروز مشکلات جدی جلوگیری شود.
وی، با تاکید بر مستندسازی و جمع آوری داده ها در حوزه بارش و سیلاب توسط دستگاههای مرتبط، اظهار داشت: هرگاه صحبت از سیل می شود، اقدام قبل از وقوع، معنای واقعی پیدا می کند که در این میان، هماهنگی و همراهی دستگاههای مرتبط، بیش از پیش باید مورد نظر قرار گیرد تا انشاالله بتوانیم بهترین و مطلوب ترین برنامه ریزی ها و اقدامات اجرایی موثر را داشته باشیم.
همچنین در این جلسه، مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تقدیر از شرکت های تابعه وزارت نیرو در استان، به اهمیت بحث منابع آبی و زیست محیطی اشاره کرد و گفت: امروزه آب و محیط زیست یک اصل تعیین کننده در عرصه سیاست بین المللی دنیا شده است به گونه ای که در تمامی کشور های توسعه یافته دنیا وقتی یک فرد کاندیدای ریاست جمهوری می شود در برنامه ها و شعار های انتخاباتی خود در کنار امنیت ملی، سیاست داخلی، رشد اقتصادی و ... برنامه های زیست_محیطی فرد کاندیدا اعلام می شود.
محمدی تبار، با اشاره به بروز سیل در نوروز سال جاری در سطح استان و با تاکید بر اینکه مدیریت منابع آب و کنترل بحران سیل به یک برنامه مدون علمی و مشارکت عمومی نیازمند است،گفت: خوشبختانه ما استانی موفق در زمینه کنترل سیل و انجام اقدامات پیشگیرانه با توجه به امکانات موجود بودیم ولیکن ضروری است تا با ارتباطات نزدیک تر و استفاده از همه ظرفیت های موجود، اعم از مالی، اجتماعی، قضایی و ... از منابع آب، منابع طبیعی، محیط زیست و حریم رودخانه های استان حفاظت کنیم تا بتوانیم در سال های آینده از خطرات احتمالی سیل و طوفان در امان باشیم.
نظرات