استفاده از گونههای گیاهی با کمترین آب مورد نیاز در فضای سبز شهری کاشان
روح الله جعفری در برنامه رادیویی #صبح_سیلک، با اشاره به گونههای گیاهی استفاده شده در مناطق گرمسیر،سردسیر و معتدل گفت:برخلاف این مناطق، دایره وسیعی از انتخابها برای استفاده در منطقه کویری مانند کاشان وجود ندارد و بسیاری از گونهها در زمستانهای سخت و تابستانهای بسیار گرم به عنوان مشخصه مناطق کویری دوام نمیآورند.
وی، اکالیپتوس، نارون،سرو خمرهای، کاج مشهد و... را برخی از گونههای گیاهی کاشته شده در کاشان ذکر کرد که به دلیل سرمازدگی یا سوختگی از بین رفتهاند و نشان داده شده قابلیت کاشت ندارند.
ناظر عالی سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کاشان، با اشاره به جایگزینی گونههای جدید عنوان کرد:توت آمریکایی، زیتون تلخ و شیرین، عناب و... از جمله درختانی هستند که با توجه به کمبود آب کاشان و میزان سازگاری انتخاب شده اند.
جعفری با یادآوری جابجایی درختان برای اجرای پروژه زیرگذر، گفت: برای این امر، از روش روت بال استفاده شده به صورت که با حفر کانالهایی به فاصله یک متر از درخت، عملیات جابجایی با خاک، ریشه و در گلدانهای مخصوص و پوشش مناسب انجام میپذیرد که با اتخاذ این روش موفق شاهد سبز شدن درختان در فصل بهار بودیم.
وی همچنین با تأکید بر استفاده از پیمانکاران جدید در حوزه فضای سبز شهری گفت: در بخش حفظ و نگهداری فضای سبز از پیمانکاران مجرب استفاده میکنیم که حائز قدرت مالی و تجهیزاتی باشند.
جعفری با بیان اینکه در خصوص تغذیه درختان حوزه فضای سبز شهری عملکرد بینظیری داشته متذکر شد: استفاده از کود مایع در دو نوبت نتایج موفقیت آمیزی حاصل شد که با آنالیز درختان بعد از دوران کوددهی، کیفیت نگهداشت گونههای درختی و گیاهی به ثبت رسید.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری کاشان
نظرات