طرح تیپ ساختمان اتاق مادر و کودک تهیه شد
به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین؛ حافظی گفت: یکی از نیازهای مادران و کودکان در محیط های شهری، نیاز به فضاهایی برای رسیدگی مادران به نوزادان در مکان های عمومی از جمله بوستان ها و پارک ها و فضاهای شهری است.
وی ادامه داد: در کنار مباحث تحقق عدالت اجتماعی برای تمامی گروه های اجتماعی در شهر، اتاق های مادر و کودک موجب آسایش روانی مادران در رسیدگی به نوزادان خود شده و به آنان فرصت حضور در فضاهای شهری را با خیال آسوده می دهد.
حافظی در خصوص ویژگی های پروژه گفت: طرح تیپ ساختمان اتاق های مادر و کودک با مساحت حدودی 35 متر مربع و امکان سرویس دهی به حداقل 3 تا 6 مادر و کودک، جهت مکان یابی و احداث در سطح بوستان های موردنیاز و پرتردد شهر، تهیه شده است.
وی ادامه داد: در این اتاق دو بخش مجزای نظافت و بخش شیردهی کودک جهت استفاده مراجعان در نظر گرفته شده که با توجه به تجارب به دست آمده از نحوه اداره و مدیریت این اتاق ها، حداقل دو نفر به طور شیفتی در این اتاق ها مستقر شده تا در زمان های مورد استفاده فضای مورد نظر به مراجعان خدمات رسانی کنند.
حافظی با اشاره به اهمیت رعایت ضوابط و استاندارهای موجود در تهیه طرح اتاق های مادر و کودک بیان کرد: در این پروژه تلاش شده، استاندارد های مرتبط با احداث اتاق های مادر و کودک در فضاهای عمومی شهرها که مورد تایید سازمان ملی استاندارد کشور قرار گرفته است رعایت گردد.
وی افزود: پوشش دیوارها و کف های بخش نظافت، قابل شستشو و ضدآب و پوشش دیوارهای قسمت شیردهی از کاغذدیواری های قابل شستشو در نظر گرفته شده است. همچنین در قسمت شستشوی کودک از روشویی های مخصوص شستشوی کودکان با ارتفاع مناسب و میزهای تعویض کودکان در طرح پروژه استفاده شده است.
حافظی خاطرنشان کرد: از ویژگی ها و اهداف طراحی و احداث اتاق های مادر و کودک می توان به ترویج فرهنگ تغذیه با شیر مادر، تلاش جهت تحقق عدالت اجتماعی در فضاهای شهری از طریق پیش بینی فضاهای دوستدار مادر و کودک در مکان های عمومی شهر، افزایش حس امنیت و رفاه مادران و کودکان، حفظ شئونات اسلامی و انسانی در مکان های شهری و جلوگیری از آلودگی محیط زیست شهری اشاره کرد.
پایان پیام.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری قزوین
نظرات