«تمرکززدایی» و «تبادل اندیشه» از دستاوردهای جشنوارههای تئاتر شهرستانی است
کیومرث مرادی در حاشیه برگزاری کارگاه گفت: علاوه بر جوشش و تحرک تئاتر، ایجاد فضای دید و بازدید و تبادل فکر و اندیشه بین اهالی هنر تئاتر، از دیگر برجستگیها و نکات مثبت و سازنده این جشنوارهها به ویژه در شهرستانها است.
وی با تأکید بر این که باید برای افزایش تعداد جشنوارههای شهرستانی تلاش شود تصریح کرد: سرعت گرفتن برگزاری جریان تئاتر جشنواره ای در شهرستانها، هنر را از فضای پایتختنشینی به همه شهرستانها میکشاند و تئاتر کشوری به عینه بروز و ظهور مییابد و این در حالی است که در کنار رونق تئاتر در اقصی نقاط کشور، اقتصاد و گردشگری مناطق بومی نیز رشد و توسعه پیدا میکند.
مدرس کارگاه تخصصی کارگردانی تئاتر در جشنواره پانزدهم تئاتر مهر با اشاره به میزبانی شهر کاشان از یک جشنواره تئاتری به مدت 15 دوره یادآور شد: کاشان شهر هنر، تاریخ، تمدن و معماری است و استمرار میزبانی از یک جشنواره تئاتر سراسری میتواند باعث بالندگی و زایش دوباره هنر در این شهر شود.
این هنرمند و مدرس تئاتر با تأکید بر این که کارگاههای تخصصی، فرصتی برای گفتگو و مباحثه و همچنین دانشافزایی است تصریح کرد: برای جامعهای که به آموزش نیاز مبرم دارد، این گونه کارگاههای تخصصی، میتواند فرصتی فراهم کند تا در ریتم تند زندگی شلوغ فرصتی بتوانیم درباره موضوعاتی خاص با هم گفتگو کنیم.
کیومرث مرادی همچنین درباره موضوعات و مباحث کارگاه تخصصی کارگردانی تئاتر در جشنواره پانزدهم تئاتر مهر کاشان گفت: در این کارگاه تلاش شد درباره کارگردانی تئاتر و شکل امروز آن صحبت کنیم، چیزی که من سعی کردم برای آن حرف بزنم حفظ کردن حریم کارگردانی بود و همچنین مرور چند اثر بزرگ هنری و تئاتری در دنیا که بسیار جریانساز بودهاند و صحبت کردن درباره چگونه شکل گرفتن این نوع نگاههای تأثیرگذار در تئاتر که به نظر من در شکل گرفتن تئاتر بومی ما خیلی موثر است و میتواند باعث رشد و بالندگی تئاتر شود.
وی دقت و جزیینگری در برگزاری کیفی بخشهای مختلف جشنواره پانزدهم تئاتر مهر کاشان را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: من فکر میکنم چیزی که در این جشنواره میبینم دقت در بخشهای مختلف است که میتوان در سالهای آینده به این رخداد فرهنگی هنری جنبه بینالمللی داد و حرکت آن را به خارج از مرزها گسترش داد.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری کاشان
نظرات