هشتمین جلسه کمیته ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم برگزار...

هشتمین جلسه کمیته ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی در محل سد قلعه چای عجب شیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای آذربایجان شرقی، در این جلسه که با حضور دکتر پرکان، نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برگزار شد، موضوعاتی از قبیل نحوه اولویت بندی گلوگاه های فساد در سال98 ، نحوه توزیع آب از سد قلعه چای و کنترل و مقابله با گلوگاه های فساد پیش بینی شده، گزارش امورهای آب شهرستان های آذرشهر و اسکو در مورد جاری سازی شاخص های سلامت اداری به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفتند.

در این جلسه دکتر پرکان، نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی و ارزیاب سلامت اداری بر استفاده از الگوی CPI شاخص ادراک فساد در مورد گلوگاه های فساد خیز تأکید و ارسال گزارش بازرسی به صورت سه ماهه و در صورت وجود موارد مرتبط با تخلفات اداری و اقدامات انجام شده به سازمان برنامه وبودجه را خاطرنشان کرد.

وی برنامه سال آتی را شامل تأمین حقوق شهروندی و افزایش اعتماد عمومی، افزایش سطح رضایت مندی،کاهش وقوع تخلفات، افزایش آگاهی شهروندان به حقوق وتکالیف خود و بهبود سرمایه اجتماعی و اعتمادعمومی به بخش دولتی عنوان نمود.

در حاشیه جلسه نیز اعضای کمیته از سد قلعه چای و تاسیسات آبی بازدید و توضیحاتی در خصوص اهداف احداث سد بویژه موضوع تأمین آب کشاورزی، شرب و صنعت ؛حفاظت و بهره بردای بهینه از منابع آبی منطقه با اصلاح الگوی مصرف و .... دریافت نمودند.

در این بازدید مهندس توتاخانه، رئیس بهره برداری و نگهداری سد قلعه چای جاری سازی شاخص های سلامت اداری از جمله استفاده از ابزارهای اندازه گیری حجم مخزن در سد به منظور شفافیت اطلاعات و همچنین استفاده از سامانه های الکترونیکی مثل Iran-dam به منظور مدیریت یکپارچه از سد مخزنی و مهمترین ابزار تصمیم گیری و برنامه ریزی وضعیت بهره برداری از سد، استفاده از ابزارهای کنترلی در نحوه توزیع عادلانه آب در بین تشکل های آببران به منظور پیشگیری و مقابله با مراکز فساد شناسایی شده و پاسخگویی به مردم و نیز استفاده از برنامه ریزی منابع و مصارف به منظور پیاده سازی الگوی مصرف را برای حاضران تشریح نمود.

همچنین مهندس رضا نیری، دبیرکمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم در شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی اولویت بندی گلوگاه های فساد در سال 98 بر اساس روش تصمیم گیری چند شاخصه SAW را شامل عدم لحاظ اولویت بندی در نحوه صدور مجوز منابع آب سطحی، حفر چاه و پروانه های بهره برداری (عدم شفافیت در نحوه تخصیص آب)، تبعیض در اعمال حدود بستر و حریم رودخانه ها و سواحل، آزاد سازی تصرفات و استقرار کاربری ها در قالب قرارداد اجاره بستر و عدم شفاف سازی در ارائه آمار و اطلاعات منابع آب اعلام و تشریح نمود.

لینک اصل خبر در سایت شركت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی

    منبع خبر

    شركت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی

    شركت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی یک سازمان دولتی می باشد

      نظرات