نشست هم اندیشی با سازمان جهادکشاورزی استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری روز چهار شنبه مورخ 98/11/02 جلسه پروژه اطلاع رسانی طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی با سازمان جهاکشاورزی استان برگزار گردید.در ابتدای جلسه مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان با اشاره به وظایف و تکالیف ابلاغ شده از سوی مدیریت منابع آب، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی را گامی مهم در زمینه فرهنگ سازی درست مصرف کردن منابع آب دانست و افزود: ما در این زمینه با جهاد کشاورزی تعاملات تنگاتنگی داشته ایم. وی در ادامه گفت: پیشنهاد می شود به منظور انجام هرچه بهتر این طرح و افزایش تعاملات دوسویه تفاهم نامه ای فی مابین دو طرف منعقد گردد.
علی اکبر صبا، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان در این نشست اظهار داشت: در راستای دستیابی به اهداف برنامه ملی سازگاری با کم آبی و همچنین احیا و تعادل بخشی منابع آب، یکی از اهداف این شرکت افزایش تعاملات و همکاری ها با جهاد کشاورزی و همچنین برگزاری نشست های مستقیم با همه ی بهره برداران منابع آب می باشد. وی افزود: این بهره برداران شامل بخش شرب، صنعت و کشاورزی می باشند اما به مخاطبین حوزه کشاورزی به عنوان بزرگترین مصرف کننده بخش آب در استان توجه ویژه ای خواهد شد.
سید غلامرضا رضوی، مشاور طرح اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگ سازی نیز اظهار داشت: ارتقاء آگاهی کلیه بهره برداران، ایجاد و توسعه بسترهای اجتماعی، و همچنین فراهم آوردن سرمایه اجتماعی و انسانی لازم برای شکل گیری، نهادینه شدن و کارا شدن تشکل های مردمی از جمله اهداف طرح اطلاع رسانی و آموزش می باشد. در سال گذشته این طرح با هدف آموزش با جامعه هدف بهره برداران ، شخصیت های حقیقی و حقوقی تاثیرگذار در این زمینه و دانش آموزان دوره متوسطه اول موفق به کسب رتبه اول کشوری در بین شرکت های آب منطقه ای شد.
در ادامه، ذبیح الله غریب رییس سازمان جهادکشاورزی استان سخنان خود را در زمینه مباحث آب و صرفه جویی با مبحث آب مجازی آغاز کرد و افزود: سالانه و حتی روزانه چندین مترمکعب آب هدر می رود. پس فرهنگ سازی صرفا در زمینه شرب و آب مصرفی نیست بلکه در زمینه استفاده از کالاها هم باید به مصرف آب توجه کرد و آگاهی سازی صورت بگیرد. وی افزود: نسل آینده، بهره برداران عمده آب و عموم مردم در زمینه مصرف صحیح آب باید آموزش ببینند و این آموزش ها باید مستمر باشند.
وی در پایان الگوی کشت آماده شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی را خبر خوب دانست و گفت: در این الگو مشخص است که چه محصولی، چه زمانی و در چه وسعتی باید کاشته شود که هم از نظر اقتصادی برای کشاورز مقرون به صرفه باشد و هم در زمینه مصرف آب استفاده بهینه داشته باشیم.
لینک اصل خبر در سایت شركت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری
نظرات