هم‌افزایی و تعامل بین‌بخشی برای کمک بیشتر به  ...

هم‌افزایی و تعامل بین‌بخشی برای کمک بیشتر به ...

هم‌افزایی و تعامل بین‌بخشی برای کمک بیشتر به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، روز گذشته نشستی به منظور بررسی نحوه تجمیع و ارائه خدمات فنی و مهندسی و کمک‌های مالی جهت بازسازی تاسیسات زیربنایی خسارت دیده از سیل استان سیستان و بلوچستان در محل دفتر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، رئیس شورای شهر و رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک به‌همراه جمعی از مدیران و نمایندگان تشکل‌های صنفی و تخصصی استان در محل استانداری برگزار شد.

احمد یزدان‌پناه، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از شورای شهر مشهد بخاطر تصویب 2 میلیاردتومان اعتبار برای کمک به مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان، اظهارکرد: علاوه بر این اعتبار، تیم‌های مختلف شهرداری مشهد نیز همچون آتش‌نشانی به منطقه اعزام شده‌اند ولی با توجه به حجم خسارات، نیازها به مراتب بیشتر از اینهاست.

وی در ادامه گفت: پس از وقوع سیل تا به امروز کمک‌هایی به شکل پراکنده توسط نظام مهندسی، اتاق اصناف و ... ارسال شده و به این جمع بندی رسیدیم که انرژ‌ی بخش‎‌های مختلف را متمرکز کنیم تا گام های تاثیرگذاری برداشته شود.

یزدان‌پناه خاطرنشان کرد: مناطق سیل‌زده صرفا نیازمند کمک‌های مادی نیست و خدمات فنی و مهندسی و غیره نیز نیاز است.

محمدرضا حیدری، رئیس شورای شهر مشهدمقدس نیز در این جلسه ضمن تبریک دهه مبارک فجر، با بیان اینکه پس از سیل استان سیستان و بلوچستان هیئتی از شهرداری مشهد به مناطق سیل‌زده اعزام شدند و پس از آن جمعی از اعضای شورای شهر نیز برای ارزیابی شرایط به این مناطق سفر کردند، گفت: آنچه از شرایط استان سیستان و بلوچستان می‌شنویم با واقعیت‌ها متفاوت است.

وی ادامه داد: مردمان این خطه از محرومیتی تاریخی رنج می‌بردند ولی سیل اخیر همان‌ نداشته‌ها را هم با خود برد.

حیدری با بیان اینکه تمام جاده‌های روستایی به دلیل فقدان ابنیه از بین رفته و شرایط بسیار سختی ایجاد شده است، تصریح کرد: در همین مناطق، دانش‌آموزان در مدرسه‌ای 3 کلاسه، بدون برخورداری از حداقل امکانات مشغول تحصیل بودند.

رئیس شورای شهر مشهدمقدس افزود: در تقسیم‌بندی‌های انجام شده، استان خراسان رضوی بعنوان معین بخش جنوبی استان سیستان و بلوچستان، چابهار و بخش دشت‌یاری انتخاب شده است؛ بر همین اساس شهرداری مشهد با موافقت شورای شهر، تعدادی ماشین‌آلات، کمپرسی و وسایل آتش‌نشانی و ... اعزام کرده و خدمات‌دهی می‌کنند؛ این ارائه خدمت به نحوی است که پروژه‌های شهری ما با مشکلی روبرو نشوند.

حیدری خاطرنشان کرد: استان خراسان رضوی مقرر شده مسیر 8 کیلومتری دشت‌یاری به بندر گواتر را بازسازی کند؛ بندری که نقش بسزایی برای ساکنان دشت‌یاری دارد چراکه یکی از راه های تامین معیشت آنهاست.

وی در ادامه با بیان اینکه تامین و اجرای آنچه که بعهده استان خراسان رضوی گذاشته شده، حدود 10 میلیاردتومان اعتبار نیاز دارد، گفت: بسیار خرسندیم که مجموعه‌های مختلف همچون نظام‌مهندسی، اتاق اصناف، انجمن های صنفی و تخصصی و آحاد مختلف مردم اعم از دانشجویان و ... به شکل خودجوش به یاری مناطق سیل‌زده شتافته‌اند.

حیدری اظهارکرد: امیدواریم همه این بخش‌ها، توانایی‌ها و کمک‌های خود را به شکل منسجم به مناطقی اختصاص دهند که جزو مسئولیت استان خراسان رضوی است.

وی افزود: امیدواریم با محوریت استانداری خراسان رضوی و با تجمیع و منجسم کردن امکانات اقدامات شایسته‌ای انجام شود تا کار ماندگاری به جای بماند.

رئیس شورای شهر مشهد در پایان صحبت‌های خود تاکید کرد: مناطق سیل‌زده از نظر مواد غذایی اشباع شده‌اند و حال باید به سمت تجهیز زیرساخت‌ها و امکانات و اولویت‌ها حرکت کرد.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر مشهد

    منبع خبر

    شورای شهر مشهد

    شورای شهر مشهد یک شورای شهر در شهر مشهد می باشد

      نظرات