پاسداری از ارزش‌ها و اصول ناب انقلاب اسلامی و  ...

پاسداری از ارزش‌ها و اصول ناب انقلاب اسلامی و ...

پاسداری از ارزش‌ها و اصول ناب انقلاب اسلامی و امنیت ایران، تفسیر حضور گسترده مردمی در راهپیمایی 22 بهمن

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، محمدرضا حیدری صبح امروز و در آغاز هشتاد و پنجمین جلسه علنی شورا به تشریح مناسبت‌های هفته جاری پرداخت و با اشاره به نوزدهم بهمن، سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، اظهارکرد: نقش عباس‌بن‌علی در حادثه عاشورا و همراهی با کاروان عاشورا، در تاریخ بی‌بدیل است و همگان اعم از مسلمان و غیرمسلمان احترام ویژه‌ای برای ایشان قائل هستند.

حیدری افزود: مادر این شهید والامقام با وجود اینکه در حادثه عاشورا حضور نداشت ولی عکس‌العمل و پیام‌هایی که ام‌البنین پس از ورود کاروان اسرا داشت، کمتر از حضور در کربلا نبود و لذا این روز برای تکریم مادران و همسران شهدای انقلاب اسلامی در تقویم به ثبت رسید.

وی خاطرنشان کرد: ایران عزیز، ام‌البنین‌های بسیاری را تاریخ انقلاب و جنگ تحمیلی به خود دیده است؛ همسران و مادرانی که وقتی با پیکرهای شهیدان خود روبرو شدند، واکنشی مشابه داشتند و آنها را امانتی دانستند که به پروردگار بازگردانده شده است.

حیدری ضمن تقدیر از مقام این مادران و همسران صبور، گفت: بسیار خرسندیم که هشتاد و پنجمین جلسه علنی شورای شهر مشهد، به همین مناسبت میزبان مادر شهیده «مهری زارع عباس‌آبادی» است؛ بانویی که در مسیر انقلاب جان خود را فدا کرد.

رئیس شورای شهر مشهد در ادامه با تبریک فرارسیدن 22 بهمن‌ماه، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: 22 بهمن، ثمره مبارزات صدساله مردم ایران بود؛ مبارزاتی که بر محور عدالت، توسعه، آزادی، توسعه، پیشرفت و متکی بر آموزه‌های دینی و ایرانی قرار داشت و انقلاب مشروطیت، ملی شدن صنعت نفت و 15خرداد 1342 و ... در این روز فرخنده به ثمر نشست.

حیدری افزود: در این دوره مبارزان انقلابی، سختی‌ها و رنج‌های بسیاری را متحمل شدند و افراد از اقشار مختلف اعم از روحانی و دانشگاهی و ... شکنجه‌ها، تبعید‌ها و دشواری‌های مختلفی را به جان خریدند تا انقلاب به پیروزی برسد.

وی مهمترین وجه گرامی‌داشت «22 بهمن» را بازخوانی مطالبات مردمی و تلاش‌هایی دانست که در این روز به ثمر نشسته است و گفت: این خواسته‌های عمومی را باید در اهداف و برنامه‌ریزی‌های خود قراردهیم، نسبت به آنها متعهد باشیم و از این ارزش‌های والا پاسداری کنیم.

حیدری با بیان اینکه یکی از خواسته‌های اصلی مردم در آن روزها، «عدالت» بود، افزود: این عدالت شامل تمام وجوه آن همچون سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... است و پیوسته بدنبال کاهش نابرابری‌های اجتماعی بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: «برابری، برادری، حکومت عدل علی»، یکی از شعارهای محوری بود که مردم مشهد در خیابان‌ها سرمی‌دادند و امروز باید میزان تحقق این شعارها و مطالبات و فاصله‌‎ای که با آنها داریم را مورد سنجش قراردهیم و تدابیر لازم برای بازگشت به این ارزش‌ها را بیاندیشیم.

رئیس شورای شهر مشهد گفت: در زمانی که دیدگاه‌ها و اندیشه‌های مختلفی برای چگونگی مدل حکومتی بعد از انقلاب مطرح بود، با اندیشه امام‌خمینی(ره) مبنی بر جمهوری اسلامی مواجه شدند؛ چراکه جمهوریت، حقی خدادادی به معنای تعیین حق سرنوشت توسط مردم است.

حیدری با بیان اینکه امام(ره) اسلامیت را در پیوند با جمهوریت مطرح کردند، افزود: این پیوند سبب شد تا مبانی و چارچوب‌های جمهوریت تعیین شود؛ امروز باید تلاش کنیم تا خدشه‌ای به این اصل مهم وارد نشود.

وی اظهارکرد: با نگاه به اندیشه‌های معماران بزرگ انقلاب همچون شهید مطهری، در موضوع خدمات متقابل ایران و اسلام در می‌یابیم که ایرانیت و اسلامیت هیچگاه در تقابل بایکدیگر نبوده‌اند، بلکه نقش تکمیلی و متقابل ایفا کرد‌ه‌اند.

حیدری تاکید کرد: در روز 22 بهمن باید به آرمان‌ها توجه، از آنها پاسداری و نسبت به تحقق آنها اصرار کنیم.

رئیس شورای شهر مشهدمقدس گفت: بدون شک فردا، مردم ایران علیرغم همه کاستی‌ها، کمبود‌ها و نامهربانی‌هایی که به بخشی از نیروهای درون انقلاب شده، برای تاکید بر آرمان‌ها و ممانعت از انحراف آنها، بازهم حضور پیدا خواهند کرد؛ مجریان برنامه نیز باید به این نکته توجه داشته باشند که حضور گسترده مردم و مشارکت آنها براساس دغدغه‌مندی ایشان نسبت به ایران، امنیت ایران و تمامیت ارضی کشور است.

حیدری خاطرنشان کرد: حضور گسترده مردمی نباید مورد سوء استفاده و تفسیر نادرست برخی افراد و جریان‌ها قرار گیرد؛ تنها تفسیر حضور مردم، پاسداری از ارزش‌ها و اصول ناب انقلاب اسلامی و امنیت ایران اسلامی است.

ولادت باسعادت حضرت فاطمه‌الزهرا(س) و روز زن و مادر، مناسبت دیگری بود که رئیس شورای شهر مشهد در آغاز هشتاد و پنجمین جلسه علنی شورا به آن پرداخت و با تبریک این روز فرخنده و مبارک، اظهارکرد: بانوان ما نقش برجسته‌ای در فضای جامعه و خانواده دارند و هر روز را روز زن می‌دانیم.

حیدری از «فاطمه(س)» بعنوان نگین خلقت یاد کرد و افزود: نقش این بانوی بزرگ در طول حیاتش، چه در زمان کمک به پیامبر(ص) و پرستاری از ایشان و چه در زمان دفاع از حقوق همسر و مولایش، امام‌علی(ع) بسیار پررنگ بود.

وی تصریح کرد: فاطمه(س) با وجود زن بودن و فرهنگ غلط و جاهلانه حاکم بر عربستان، بعنوان یک کنشگر سیاسی در دفاع از حقوق تضییع شده امام‌علی(ع) فعالیت می‌کرد که گواه روشنی بر لزوم فعال بودن و مسئولیت‌پذیری زنان از نگاه اسلام است.

حیدری گفت: باید باور داشته باشیم که هم‌دوشی مردان و زنان است که به توسعه جامعه در ابعاد مختلف می‌انجامد.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر مشهد

    منبع خبر

    شورای شهر مشهد

    شورای شهر مشهد یک شورای شهر در شهر مشهد می باشد

      نظرات