جلسه ارائه دستاوردهای پژوهشی و تحقیقات کاربردی شرکت آب منطقه ای...
در جلسه ارائه دستاوردهای پژوهشی شرکت آب منطقه ای گلستان که با حضور مهندس نظری مدیرعامل شرکت آب منطقه ای و معاونین و مدعوین دانشگاه های منابع طبیعی و علوم کشاورزی گرگان و دانشگاه فنی و حرفه ای وهمچنین همکاران شرکت برگزار شد، ضمن ارائه طرح های تحقیقاتی از برترین محققین و پژوهشگران شرکت با اهداء لوح سپاس تقدیر شد..
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان در این جلسه مدیر عامل شرکت اظهار کرد: یکی از مسائل مهم و محوری در گام دوم انقلاب موضوع پژوهش و علم و فناوری است و امروزه کشورها در جهان با علم و دستاوردهای علمی سنجیده می شوند.
مهندس علی نظری با بیان اینکه اگر خواهان موفقیت و توسعه کشور هستیم باید به مسائل زیرساختی و علم فناوری بیشتر بپردازیم، گفت: ظرف دو دهه اخیر تحقیقات در کشور نسبت به متوسط جهانی رشد بیشتری داشته است که البته نباید به این موضوع بسنده شود و باید همواره مسیرهای جدیدتر ایجاد کنیم تا تحقیقات را به معنای واقعی کلمه داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه لازمه رسیدن به این موضوع تغییر رویکردهاست، بیان کرد: امروز تحقیقات و پژوهش ها باید کاربردی باشد تا بتوان در عمل از آن استفاده کرد.
مهندس نظری افزود: در مجموعه صنعت آب، موضوعات برای تحقیق و پژوهش وجود دارد و باید با فراهم کردن بسترها و نشست های مکرر بین شرکت و دانشگاه ، موضوعات شناسایی شده و با تحقیق و پژوهش، استفاده بهینه از تجهیزات و امکانات آبی و در ادامه اشتغال، را داشته باشیم که به عنوان مثال شامل گردشگری، تامین آب صنعت و کشاورزی و غیره می شود.
وی با اشاره به اینکه به بحث اقتصاد آب توجه کافی نشده است، اضافه نمود: راندمان آب در بحث آب کشاورزی پایین است که باید این مباحث مورد تحقیق و پژوهش قرار بگیرد.
مهندس نظری با بیان اینکه در تحقیقات باید به گذشته موضوعات مورد تحقیق توجه کنیم.، گفت: ما آماده تعامل بیشتر با دانشگاه ها در استان هستیم.
وی با بیان اینکه تحقیق تمام شدنی نیست و امروز سلایق جامعه و انتظارات به حق جامعه تغییر پیدا کرده است گفت: باید بتوانیم با تحقیقات خود به تقاضاهای جامعه پاسخ بدهیم. اگر هر سال فقط 2 تحقیقات کاربردی در شرکت به منصه ظهور برسد به رفاه اجتماعی و اقتصاد جامعه و قطع وابستگی ها کمک کرده ایم.
در ادامه دکتر شکی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان اظهار کرد: دانشجویان این دانشگاه مهارت شان بر مباحث نظری برتری دارد و این موضوع مهارت آموزی، حلقه مفقوده در کشور بود که دانشگاه فنی و حرفه ای در حال پر کردن این گپ است.
وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای از سال 90 زیر نظر وزارت علوم قرار گرفت و کارهایش را توسعه داد. هم اکنون 2100 دانشجو در 5 دانشکده در استان مشغول تحصیل و مهارت آموزی هستند.
شکی بیان کرد: زمینه های همکاری بین شرکت آب منطقه ای و دانشگاه فنی و حرفه ای زیاد است و این دانشگاه حدود 700 عضو هیات علمی و کادر دارد که می توانند زمینه های تحقیقاتی مشترکی با هم داشته باشند.
گفتنی است در پایان این جلسه از برترین های تحقیقات و پژوهش در شرکت آب منطقه ای تقدیر شد.
نظرات