دکتر ذاکری میتوانست مانند بنده در خانه بماند و کاری نکند/ آقای حاجی پور در جلسات مختلف مردانه ایستاد
تشکر عضو شورای شهر رشت از بهراد ذاکری و اسماعیل حاجی پور؛
دکتر ذاکری میتوانست مانند بنده در خانه بماند و کاری نکند/ آقای حاجی پور در جلسات مختلف مردانه ایستاد
دکتر ذاکری میتوانست مانند بنده در خانه بماند و کاری نکند/ آقای حاجی پور در جلسات مختلف مردانه ایستاد
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شورای شهر رشت، احمد رمضانپور نرگسی عضو شورای شهر رشت در یکصد و سی و یکمین جلسه شورای شهر رشت با روایتی از یک کتاب، گفت: خلاصه زندگی بشری همواره با حوادث توأم بوده است. مردمی که نسبت به پیامبران کفر ورزیدند، خداوند به آنان عذابهایی داد و همواره انسانها در معرض آزمایش و گرفتاریها و انواع و اقسام بیماری بودند.
وی ادامه داد: در زمان جنگ جهانی دوم نیمی از جمعیت کشور ایران کشته شدند. همواره در این مسیرهای سخت، میبایست به نکاتی توجه داشته باشیم. یکی از این نکات وصل به خدا شدن و دیگری رعایت نکات بهداشتی است تا بتوان از این بحران عبور کرد.
عضو شورای شهر رشت افزود: هرچه بیماری در افراد مختلف سرایت کند به همان میزان از شدت و قدرت آن بیماری کاسته و با گذشت زمان درمان آن نیز یافت میشود.
رمضانپور با بیان اینکه تبلیغات منفی سبب ایجاد رعب و وحشت خواهد شد، اظهار داشت: ایجاد انرژی منفی، استرس و اضطراب سبب کاهش ایمنی بدن میشود. این استان 8 هزار شهید تقدیم این آبوخاک کرده است. 8 هزار شهیدی که میدانستند در چه شرایطی زیر آتش دشمن قرار دارند اما اکنون ما با یک ویروس مواجه هستیم که با رعایت بهداشت، خون سردی و توکل به خدا میتوانیم آن را کنترل کنیم.
وی همچنین با تشکر از اعضای شورای شهر، گفت: از تمامی عزیزان که با حضور فیزیکی یا بهصورت تلفنی پیگیر امور بودند تشکر و قدردانی میکنم اما نمیتوانم از دو نفر نام نبرم. نفر نخست دکتر بهراد ذاکری است. کسی که با وجود امکانات کم و شرایط سخت بیمارستانها در میدان عمل حاضر شد. آنهم در شرایطی که میتوانست همچون بنده در خانه بنشیند و نظارهگر باشد. همچنین از آقای حاجی پور که علیرغم سن و سال در جلسات مختلف مردانه ایستاند و حضور داشتند تقدیر و تشکر میکنم.
عضو شورای شهر رشت خطاب به امیرحسین علوی دیگر عضو شورا در خصوص بودجه، گفت: بنده به کلیات بودجه رأی ندادهام و به آن اعتقاد نداشتم. بخش هزینه بودجه وابسته به بخش درآمدی است، از طرفی تفریغ بودجه نداریم و پایههای درآمدی سالهای گذشته را نیز در اختیار نداریم و تا زمانی که بخش درآمد ما درست و منطقی نباشد و قطعاً در تحقق درآمد و مشکل خواهیم داشت و طبیعتاً همانطور که در بخش درآمد مشکل خواهیم داشت، در بحث هزینهها نیز با مشکل مواجه خواهیم شد.
رمضانپور تأکید کرد: بنده در این بودجه نقشه راهی نمیبینم. تمام جزئیات بودجه همان بودجههای سنتی گذشته است و با یک درصد 20-30 درصدی مجدداً جمعبندی شده است. بودجه 650 میلیارد تومانی که در سال 98 تصویب 60 درصد آن محقق شده است، آنوقت 150 درصد نسبت به وصولی بودجه، مبلغ را به 950 میلیارد تومان افزوده شده است.
نظرات