کمک 102 میلیون تومانی اولیاء، مربیان و  ...

کمک 102 میلیون تومانی اولیاء، مربیان و ...

کمک 102 میلیون تومانی اولیاء، مربیان و آموزشگاه‌های ناحیه 6 آموزش و پرورش به پویش «چراغی برافزوز»

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، چندی پس از شیوع ویروس کرونا در کشور و به تبع آن در مشهد، مدیریت شهری به منظور حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، بویژه کارگران روزمزد و زنان سرپرست خانوار، اقدام به راه‌اندازی پویش «چراغی برافروز» نمود.

پویشی که در آن دانش‌آموزان و معلمان ناحیه 6 آموزش و پرورش مشهد تاکنون مبلغی در حدود 102 میلیون تومان برای آن جمع‌آوری کرده‌اند.

محمدرضا حیدری، رئیس شورای شهر مشهد، صبح امروز به منظور تقدیر از این حرکت و پیگیری های انجام شده بابت جمع‌آوری کمک‌های دانش‌آموزان و معلمان، با مدیر آموزش و پرورش ناحیه 6 و جمعی از مدیران این ناحیه دیدار و گفتگو کرد.

حیدری در این جلسه ضمن تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه، اظهارکرد: شورای پنجم شهر مشهد و مدیریت شهری در این دوره، همچون آموزش و پرورش، پیوسته نگاه‌ اجتماعی را دنبال کرده و باورمند به آن است.

وی با اشاره به سکونت یک سوم شهروندان مشهدی در مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار، گفت: ساکنان مناطق همیشه با مسائل و مشکلات مختلفی دست به گریبان بوده‌اند و شیوع ویروس کرونا سبب فزونی آن شده است.

حیدری افزود: بسیاری از سرپرستان خانوار ساکن در این مناطق دارای شغل‌های ناپایدار و فعالیت‌های روزمزد هستند که این روزها این فعالیت‌ها کاملا تعطیل شده و شاهد بحران اقتصادی و تنگناهای معیشتی شده‌اند؛ موضوعی که بسیار نگران‌کننده است.

رئیس شورای شهر مشهد با بیان اینکه شهرداری مشهد براساس تاکیدات شورا، تمرکز ویژه‌ای در زمینه مقابله با کرونا بویژه در مناطق پیرامونی شهر داشته و با کمک و نقش‌آفرینی خیرین، تشکل‌های غیردولتی و سمن‌ها نسبت به توزیع مواد بهداشتی و ضدعفونی اقدام کرده است، گفت: براساس گزارشات دریافتی از بخش‌های مختلف، برای وضعیت معیشتی ساکنان این نقاط تدبیر مناسبی اندیشیده می‌شد و براساس همین دغدغه‌مندی پویش «چراغی برافروز» شکل گرفت.

حیدری با بیان اینکه شکل‌گیری چنین پویش‌هایی موجب تقویت حس مسئولیت‌پذیری اجتماعی شهروندان می‌شود، تصریح کرد: مهمتر از میزان کمی کمک‌های جمع‌آوری شده، حس نوع‌دوستی برانگیخته شده میان شهروندان حائز اهمیت است.

وی افزود: با ایجاد حس انسان‎دوستی و همدلی در جامعه میتوان به مقابله با این بحران اقتصادی و معیشتی رفت؛ بحرانی که کمک‌های دولتی تاثیر آنچنانی بر آن نخواهد داشت چراکه توان مردمی، بالاترین و قدرتمندرین توان‌هاست.

حیدری، سرمایه‌ اجتماعی را اندوخته‌‎ای ارزشمند برای هر مجموعه دانست که اکتساب آن بسیار دشوار است و خاطرنشان کرد: خوشبختانه ناحیه 6 آموزش و پرورش مشهد در این زمینه بسیار قوی بوده و سرمایه‌اجتماعی منحصر به فردی دارد که باید قدر آن را دانست؛ سرمایه‌ای که «اعتماد»، مهمترین رکن آن است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: به نمایندگی از اعضای شورای شهر مشهد و ساکنان شهر امام‌ رئوف، از این عزم جدی شکل گرفته در ناحیه 6 برای کمک به اقشار ضعیف ساکن در مناطق کم‌برخوردار، کمال تقدیر و تشکر را دارم.

حیدری با بیان اینکه با مشارکت مدیریت شهری مشهد، آستان قدس رضوی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته امداد امام‌خمینی(ره) تا ماه مبارک رمضان 300 هزار بسته معیشتی در اختیار اقشار ضعیف شهر مشهد قرار خواهد گرفت، اظهارکرد: مقدمات این کار فراهم شده و در حال تهیه بانک اطلاعاتی جامعی هستیم؛ بدون شک با همدلی و انسجام میتوان جامعه را به سمتی سوق داد که در این بحران کمترین آسیب را ببینیم.

رئیس شورای شهر مشهد در پایان صحبت‌های خود گفت: کمک به دیگران و دست‌گیری از اقشار ضعیف، سنتی الهی و موکد در آموزه‌های دینی ماست؛ بدون شک اجر و پاداش یکایک افرادی که این امر خداپسندانه مشارکت‌ داشته‌اند، محفوظ است.

روح الله جوانشیری، مدیر آموزش و پرورش ناحیه 6 مشهد در این جلسه با بیان اینکه دانش‌آموزان این ناحیه در تمامی بحران‌ها و حوادث پیش‌آمده برای هموطنان حضور پررنگ داشته‌اند، اظهارکرد: در نوروز 98 و برای کمک به سیل‌زدگان شهر آق‌قلا کمک‌های جمع‌آوری شده در ناحیه 6، نسبت به سایر نواحی بیشترین میزان بوده و در سیل دیماه نیز حدود 110 میلیون تومان به منطقه «دشتیاری» چابهار کمک کردیم.

وی در ادامه از اقدام شورای شهر مشهد برای ایجاد پویش «چراغی برافروز» تشکر کرد و گفت: پس از این اقدام، تیم‌های 4 نفره تشکیل دادیم و تاکنون 102 میلیون تومان کمک جمع‌آوری شده و این کمک‌ها بدون شک ادامه دار خواهد بود.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر مشهد

    منبع خبر

    شورای شهر مشهد

    شورای شهر مشهد یک شورای شهر در شهر مشهد می باشد

      نظرات