توزیع ۵۰ هزار بسته معیشتی در ماه مبارک رمضان میان اقشار آسیب پذیر ...
معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: ۵۰ هزار بسته معیشتی در حال آمادهسازی است که در ماه مبارک رمضان میان اقشار آسیب پذیر جامعه که حقوق ثابت ندارند، توزیع شود. امیدواریم با این مجوعه اقدامات بتوانیم در کنار مردم باشیم و رضایت آنان را کسب کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، رضا خواجه نائینی صبح امروز در بازدید از آزمایشگاه تشخیص کرونا جهاد دانشگاهی مشهد اظهار کرد: امروز به پیشنهاد معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، بازدیدی از آزمایشگاه جهاد دانشگاهی صورت گرفت و شاهد تلاشهای آنان در حوزه تشخیص ویروس کرونا و آغاز تست عملی تشخیص ویروس هستیم.
وی افزود: طرح آغاز شده توسط جهاد دانشگاهی، طرح خوبی است اما تفاوتهایی نیز با تستهای معمول دارد که مهم ترین آن، شناسایی ناقلین ویروس کرونا است.
معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد ضمن اشاره به پیشنهاد ارائه شده به شورای اسلامی شهر مبنی بر انجام تست کرونا در مناطق شهرداری توسط جهاد دانشگاهی بیان کرد: به احتمال بسیار زیاد این پیشنهاد امروز در صحن شورا مصوب میشود تا بتوانیم به این طریق کمکی به این موضوع کرده باشیم.
خواجه نائینی خاطرنشان کرد: طرح جهاد دانشگاهی میتواند در بلند مدت شناخت بهتری از این ویروس و نحوه توزیع آن را به ما ارائه دهد و کارهای مطالعاتی زیادی را میتوان به وسیله آمارهای کسب شده از این طرح انجام داد. ضمن اینکه در وضعیت موجود شناسایی افراد ناقل ویروس بسیار موثر است و امیدواریم تلاشهای دوستان مثمرثمر باشد و ما را در کنترل این ویروس در شهر مشهد یاری کند. همچنین لازم به ذکر است که در شهر مشهد وضعیت تقریبا مساعد است و اگر این روند ادامه پیدا کند میتوانیم روزی پایان کوید ۱۹ را اعلام کنیم.
کمک ۱۰ میلیارد تومانی شهرداری برای ضدعفونی و گندزدایی مکانهای عمومی
وی در خصوص اقدامات شهرداری برای مقابله با ویروس کرونا تصریح کرد: شهرداری در دو حوزه اقدامات خود را آغاز کرده است؛ اولین حوزه که به طور مستقیم با این بیماری ارتباط دارد و در روزهای ابتدایی اعلام این بیماری، کمک ۱۰ میلیارد تومانی توسط شورای اسلامی شهر مشهد برای ضدعفونی و گندزدایی مکانهای عمومی اعم از مترو، اتوبوس، پارکها، پلها، سرویسهای بهداشتی عمومی و... تصویب شد.
تولید هفت هزار ماسک N۹۵ برای پرسنل و کادر درمان
معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: اقدام بعدی ما کمک پنج میلیاردی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد و تولید هفت هزار ماسک N۹۵ برای پرسنل و کادر درمان است. حوزه کاری دیگر ما موضوعات اقتصادی و تاثیر آن بر روی مردم است؛ در این راستا تقریبا بدهیهای واحدهای تجاری موقت، عوارض کسب و عوارض صنفی آنها به مدت سه ماه بخشیده شد و تمام غرفهها ومغازههایی که مالک آن شهرداری بوده را از موارد ذکر شده معاف کردیم.
خواجهنائینی مطرح کرد: این بیماری تاثیراتی را هم بر بخش خصوصی پیمانکاری گذاشته است که در این راستا ۵۰ هزار بسته معیشتی در حال آمادهسازی است تا در ماه مبارک رمضان میان کارکنان شهرداری که حقوق ثابت ندارند توزیع شود. امیدواریم با این مجوعه اقدامات بتوانیم در کنار مردم باشیم و رضایت آنان را کسب کنیم.
وضعیت شهر مشهد نسبت به دیگر کلانشهرها بهتر است
در بخش دیگری از این جلسه سیدعلیاکبر شمسیان، رییس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی ضمن تشکر از شهرداری مشهد برای تعطیلی مترو و ناوگان اتوبوس و اشاره مقایسهای روشهای غربال در ایران و دیگر کشورها تصریح کرد: در حال حاضر شهر مشهد نسبت به دیگر کلانشهرها در وضعیت بهتری قرار دارد. همچنین هزینه انجام آزمایش تشخیص ویروس کرونا به مرتب کمتر از هزینههای درماناست.
وی ادامه داد: در گذشته نیز توانستیم در ایران واکسن سل را تولید کنیم که این کار نقش موثری در کاهش ابتلا و تلفات این بیماری داشته است و امیدواریم این اتفاق برای ویروس کرونا نیز رخ دهد.
رییس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی ضمن درخواست حمایت شهرداری از طرح های اجرایی در جهاد دانشگاهی مشهد، گفت: پس از راهاندازی آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا به روش مولکولی خوشبختانه با حضور نیروهای داوطلب متخصص در بخش آزمایشگاه ویژه کرونا و استقبال جوانان متخصص مواجه شدیم.
تشخیص سرپایی ویروس کرونا به روش مولکولی
در ادامه حمیدرضا بیدخوری، معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با بیش از حدود چهار دهه سابقه موفق در تشخیص پزشکی، بسیار زودهنگام به بحث تشخصی بیماری کوید۱۹ نیز ورود پیدا کرده است.
وی افزود: در حال حاضر با همکاری بیدریغ و خوب شورای اسلامی شهر مشهد و شهرداری موفق شدیم اولین مرکز تشخیص سرپایی کوید ۱۹ به روش مولکولی را راه اندازی کنیم. هدف ما افزایش ظرفیت تشخیص استان بود زیرا مراکز تشخیصی که صرفا در بیمارستانها متمرکز هستند، برای افراد دارای علامت مناسب است اما این آزمایشگاه برای افزایش توان حوزه سلامت ایجاد شده است که در این راستا از همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز برخوردار بودهایم.
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: پیشنهادی به شهرداری ارائه شد مبنی بر اینکه یک نمونهگیری علمی و تقسیمشده در مناطق شهرداری انجام شود تا به واسطه آن اطلاعات دقیقی در خصوص کوید ۱۹ را در اختیار مدیران ارشد و شهرداری قرار دهیم.
بیدخوری خاطرنشان کرد: پس از انجام این نمونهگیری میتوانیم اطلاعاتی خوبی درباره میزان شیوع بیماری در مناطق، میزان تاثیرگذاری روشهای کنترلی و استراتژیهای مدیریتی کسب کنیم که در تصمیمگذاری های مدیران بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی اضافه کرد: این ویروس شرایط انتقال خاصی دارد به همین جهت تلاش کردیم ارتباطات را به صورت تلفنی انجام دهیم تا میزان حضور مراجعهکنندگان را به حداقل برسانیم.
حوریه جمالی پور
نظرات