برسی لوایح در یکصد و پنجاهمین جلسه شورای شهر رشت؛ عبدالهی: سال‌های اخیر در بحث ارزش منطقه‌ای هیچ کاری صورت نگرفته است/ حاجی پور: بسیاری از مناطق شهر رشت متأسفانه همچنان از مشکل عدم آنتن دهی رنج می‌برند

برسی لوایح در یکصد و پنجاهمین جلسه شورای شهر رشت؛ عبدالهی: سال‌های اخیر در بحث ارزش منطقه‌ای هیچ کاری صورت نگرفته است/ حاجی پور: بسیاری از مناطق شهر رشت متأسفانه همچنان از مشکل عدم آنتن دهی رنج می‌برند

برسی لوایح در یکصد و پنجاهمین جلسه شورای شهر رشت؛ عبدالهی: سال‌های اخیر در بحث ارزش منطقه‌ای هیچ کاری صورت نگرفته است/ حاجی پور: بسیاری از مناطق شهر رشت متأسفانه همچنان از مشکل عدم آنتن دهی رنج می‌برند
.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر رشت، در یکصد و پنجاهمین جلسه فوق‌العاده شورای اسلامی شهر رشت لوایح ارائه‌شده به صحن شورا موردبررسی قرار گرفت.
اسماعیل حاجی پور ریاست شورا لایحه جایزه تشویقی سال 99، اصلاح برخی مواد تعرفه عوارض و بهای خدمات سال 99 و همسان‌سازی 25 بلوک، ارزش قیمت منطقه‌ای سال 99 را در صحن شورا ارائه نمود.
احمد رمضانپور رئیس کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای شهر رشت، در خصوص این لایحه اظهار داشت: در بهمن‌ماه سال 97 سیاست‌های تشویقی برای ساخت‌وساز سال 98 در نظر گرفته شد، ما برای سال 99 با توجه به نگرانی‌ها در خصوص دفترچه عوارض در این بخش قرار شد اقداماتی صورت گیرد و در نهایت با توجه به شرایط مردم تشویق به ساخت‌وساز شدند. اکنون نیز با توجه به شرایط کرونا و مسائلی که وجود دارد این سیاست‌های تشویقی 98 نقش مؤثری دارد که شورای شهر به‌صورت هوشمندانه آن را انجام داده است و این سیاست‌های تشویقی باعث محقق شدن بخش عمده‌ای از درآمدهای شهرداری است.
وی ادامه داد: بنده معتقد هستم همان بندهای تشویقی که دارای مصوبه است، با توجه به کار کارشناسی شورای شهر برای سال 99 نیز تکرار شود.
عضو شورای شهر رشت افزود: اکنون شرایط اقتصادی به‌گونه‌ای نیست که بخواهیم تمام مبالغی که در سالیان گذشته دریافت نکرده‌ایم را یکجا از مردم دریافت کنیم. شرایط اقتصادی کشور مناسب نیست و نمی‌توانیم به این شکل اقدام کنیم. این یک خطر بزرگ است.
امیرحسین علوی دیگر عضو شورای شهر رشت در خصوص این لایحه اظهار داشت: حوزه شهرسازی شهرداری رشت مشخص است. برخی از بلوک‌ها با توجه به اینکه ارزش اقتصادی بالایی در حوزه سرمایه‌گذاری داشته است، ارزش منطقه‌ای آن تغییر یافته است و گاهاً افزایش آن با افزایش بیش از 50 درصدی همراه خواهد شد.
وی ادامه داد: دو بحث مطرح شده بود که آیا قیمت بلوک‌ها و ارزش منطقه‌ای پذیرفته شود، یا اینکه 20 درصد به قیمت سال 98 اضافه شود تا در پایان سال موردبررسی قرار گیرد.
حامد عبدالهی به‌عنوان مخالف اظهار داشت: در بحث بند 5 موضوعی که وجود دارد گفته می‌شود 20 درصد به قیمت سال 98 اضافه شود، بنده با مسئول درآمد شهرداری صحبت کردم و آمدیم همین مناطق را روی اعداد بررسی کردیم. برای مثال در سال 98 مبلغ مورد بحث 50 میلیون تومان بوده و در سال 99 مبلغ به 100 میلیون تومان افزایش‌یافته و بعد می‌گویند شهرداری 200 درصد افزایش داشته است.
عضو شورای شهر رشت افزود: سال‌های اخیر در بحث ارزش منطقه‌ای هیچ کاری صورت نگرفته است. یک مغازه 100 متری در بلوار سردارجنگل برای سال 98 مبلغ 50 میلیون تومان بوده و در سال 99 مبلغ آن 100 میلیون تومان. مغازه‌ای که 4 میلیارد تومان ارزش دارد و طرف حاضر نیست 100 میلیون تومان عوارض پرداخت کند. ما در طی این سال‌ها افزایش هزینه‌های زیادی داشته‌ایم و کل درآمد 4 ماهه اول سال جاری را با مبالغ سال گذشته در نظر گرفته‌ایم. ما سالیان زیادی است که درآمد ثابتی در شهرداری رشت داریم. اگر بخواهیم همان 20 درصد را اضافه کنیم عملاً قیمت سال 92 را دریافت می‌کنیم.
بهراد ذاکری عضو شورای شهر نیز در این خصوص گفت: در هیچ شهر توسعه‌یافته‌ای نیست که شهرداری تمام منافع خود را به‌صورت نقدی دریافت کند. اگر شهرداری در پروژه مشارکت کرده و زمین و ملک دریافت کند موضوع متفاوت خواهد شد. ما می‌بایست بحث دریافت مبالغ نقدی را به موضوع مشارکت تغییر دهیم.
عضو شورای شهر افزود: ما می‌توانیم موضوع شخصی‌سازی را با بسازبفروشی تفکیک کنیم و در بحث عوارض نیز می‌توانیم ملاک را متراژ ساخت‌وساز در نظر بگیریم که اگر از یک متراژ بیشتر شد مبلغ عوارض نیز افزایش یابد تا کار بسازبفروشی از شخصی‌سازی تفکیک شود.
بندهای یک تا چهار لایحه فوق مورد تصویب اعضای شورا قرار گرفت و بند 5 آن به کمیسیون تلفیق ارجاع داده شد.
لایحه واگذاری مکان نصب و حق بهره‌برداری از فضاهای مورد توافق با توجه به نامه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان در خصوص نیازسنجی نقاط تحت تملک شهرداری‌ها دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور با تولی گری شرکت ایرانسل موردبررسی قرار گرفت.
اسماعیل حاجی پور اظهار داشت: بسیاری از مناطق شهر رشت متأسفانه همچنان از مشکل عدم آنتن دهی رنج می‌برند.
بهراد ذاکری رئیس کمیسیون بهداشت شورا در خصوص این لایحه اظهار داشت: باور غلطی در جامعه وجود دارد که اگر دکلی در نزدیکی خانه وجود داشته باشد، این دکل موجب ایجاد سرطان یا بیماری‌های دیگر شود که چنین موضوعی نیست و در مقابل عدم وجود دکل در برخی از مناطق سبب آن شده است که مشکل آنتن دهی برای شهروندان به وجود بیاید.
عضو شورای شهر رشت افزود: بسیاری از ما اطلاع نداریم که نباید زمانی که گوشی تلفن همراه دارای یک یا دو خط آنتن است از آن استفاده کنیم و زمانی که تلفن ما سه خط آنتن دارد نباید بیشتر از یک ربع مورد استفاده قرار گیرد. پس‌ازآن نیز می‌بایست مدت‌زمانی بدون استفاده بماند. این موضوع به دلیل همین عدم وجود دکل‌هاست.
وی تصریح کرد: در سال 95 موضوع تجمیع این دکل‌ها توسط یک شرکت غیربومی با یک هزینه‌ای مورد مطالعه قرار گرفت.
حجت جذب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا در خصوص این لایحه اظهار داشت: کل مبلغ 5 سال به‌صورت یکجا به شهرداری پرداخت می‌شود و محل هزینه کرد آن در حوزه سازمان فاوا شهرداری رشت خواهد بود.
لایحه فوق مورد تصویب توسط اعضای شورای شهر رشت قرار گرفت.
لینک اصل خبر در سایت شورای شهر رشت

    منبع خبر

    شورای شهر رشت

    شورای شهر رشت یک شورای شهر در شهر رشت می باشد

      نظرات