صنایع کم آب طلب در اولویت اجرای طرح های صنعتی سبزوار قرار گرفت
کوروش ناوی- سبزوار / مدیر امور منابع آب شهرستان سبزوار از برگزاری نشست هم اندیشی مسیر توسعه صنعتی و معدنی شهرستان سبزوار با حضورحجت الاسلام مقیسه امام جمعه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرمانداری ویژه شهرستان، مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی، رییس و اعضای هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری، نخبگان، سرمایه گذاران و جمع کثیری از فعالان اقتصادی در سالن اجتماعات حکیم سبزواری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، محمد ثابتی مقدم درباره برگزاری این نشست گفت: طرح مشکلات و موانع، با فرصت هایی از توسعه صنعتی و معدنی، پیشنهادات، ایجاد طوفان فکری و احداث کارخانجات و صنایع کم آب طلب از جمله مهمترین اهداف برگزاری این نشست بود.
بر اساس این گزارش در ابتدای این جلسه معاون استاندار و فرمانداری ویژه شهرستان سبزوار درباره استفاده از همه ظرفیت های شهرستان برای توسعه یافتگی صنعت مطالبی را بیان کرد و گفت: بهترین رویکرد کلان در کشور و شهرستان ها توجه به ظرفیت ها و آمایش است. که البته عدم توجه به طرح آمایش مشکلاتی را هم بوجود آورده است.
احمد برادران افزود: مشکل در سنوات قبل عدم توجه به طرح آمایش و ظرفیت های خدادادی و انسانی منطقه است.
وی تصریح کرد: بهترین اقدام این است که متناسب با ظرفیت ها و پتانسیل موجود، برنامه ها و طرح های سود بازده را اجرایی و عملیاتی کنیم.
وی با بیان اینکه سبزوار دارای ظرفیتهای خوبی در حوزههای مختلف صنعتی و معدنی است، افزود: یکی از برنامههای ما در راستای توسعه شهرستان پیگیری برای ایجاد زمینههای رشد صنعتی در این شهرستان است.
فرماندار ویژه سبزوار وجود مراکز علمی و آموزشی در سبزوار را غنیمتی برای توسعه منطقه ذکر کرد و گفت: حضور بیش از ۳۰ هزار دانشجو و 800 عضو هیات علمی در سبزوار در برقراری ارتباط موثر دانشگاهها با بخش های مختلف منجر به توسعه و پیشرفت جامعه می شود.
بهروز محبی نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست گفت: باید در شهرستان ها صنایعی ایجاد شود که زیر ساخت های آنها آماده باشد و اشتغال زایی داشته باشد.
وی با اشاره به این که باید امور محوله را به سرعت انجام و موانع را به نحو شایسته و قانونی مرتفع ساخت افزود: استفاده از همه ظرفیت ها و استعدادهای منطقه در احداث صنایع مورد توجه قرار گیرد.
علی اصغر عنابستانی دیگر نماینده مردم سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در این نشست درباره توسعه صنعت و حفظ منابع آبی مطالبی را بیان کرد و افزود: در رابطه با توسعه صنعت باید به حفظ منابع طبیعی و منابع آبی هم توجه کرد و استعلامات لازم از اداره منابع طبیعی و امور منابع آب اخذ گردد تا در زمان اجرا به مشکل برخورد نکنیم.
وی تصریح کرد: در راستای به فعل رساندن ظرفیت ها، باید مدیران و مسئولان تمام تلاش خود را به کار گیرند.
مولوی رییس دانشگاه حکیم سبزواری نیز درخصوص توسعه دولت الکترونیک مطالبی را بیان و گفت: توسعه دولت الکترونیک باید در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: جهانی فکر کنیم و محلی توسعه دهیم و از همه متخصصان و کار بلدان برای توسعه یافتگی کمک بگیریم.
وی تصریح کرد: بالا بردن سطح دانش و آگاهی و ارتباط با مخاطبان و ذینفعان مختلف و همچنین ارج نهادن به بزرگان صنعت و ایجاد انگیزه در نسلهای جدید برای ایجاد حرکات بهتر میتواند از کارکردهای مهم توسعه یافتگی باشد.
وی از آمادگی و همکاری اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشگاه در راستای توسعه صنعتی و معدنی در شهرستان سبزوار خبر داد.
در پایان این نشست آرا و پیشنهادات مطرح شده جمع بندی و برای بررسی تخصصی و علمی به کمیته ارزیابی تخصصی ارسال و مقرر شد در اجرای طرح های صنعتی اولویت با صنایع کم آب طلب و صنایعی که آب مصرفی را قابل باز چرخانی دارند مد نظر قرار داد.
نظرات