لزوم نصب 1900 دستگاه كنتور براي تكميل پروژه كنتورهاي ...

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان همدان، شيرزاد جمشيدي با اشاره به اجراي طرح هاي مديريت مصرف و پيك بار اظهار داشت: اين شركت برنامه هاي خود را از ابتداي اسفند ماه سال 98 با برنامه ريزي بهتر و شناسايي ظرفيت ها در تمام تعرفه ها شروع كرده و در 15 خرداد ماه با همكاري مديران و همكاران با همفكري و كار جمعي به گونه اي عمل كرده است كه تاكنون سقف مجاز استان رعايت شده و برنامه هاي پاسخگويي بار به شكل بهتر و دقيق تري در حال اجرا است.
وي افزود: در خصوص ادارات و دستگاه هاي دولتي با توجه به هماهنگي مناسب با استانداري و دستور اكيد استاندار برنامه اي تدوين و اين برنامه قبل از شروع پيك به تمام ادارات و سازمان ها ابلاغ شد تا نسبت به مديريت مصرف در بخش هاي سرمايشي و روشنايي اقدام كنند.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان همدان ابراز داشت: بر اساس اين برنامه مقرر شد شركت توزيع به صورت هفتگي مصارف آنها را كنترل و نسبت به قبل از ساعت 13 مقايسه و احصاء كند و با رنگ بندي مشخص براي استانداري ارسال شود كه بلافاصله به ادارات و سازمان هايي كه مصرف را مديريت نكنند، اخطار داده مي شود.
وي ادامه داد: همچنين در اين راستا اكيپي متشكل از همكاران استانداري و توزيع برق استان به صورت سرزده به ادارات اعزام مي شوند تا نحوه مديريت مصرف برق را به صورت دقيق و ميداني بررسي و گزارش كنند.
جمشيدي با تأكيد بر آگاه سازي مردم در خصوص صرفه جويي و مصرف بهينه انرژي ابراز داشت: با توجه به اقدامات گسترده اي كه سال گذشته در حوزه اطلاع رساني و تبليغي صورت گرفت، امسال روش هايي كه اثرات كمتري در آگاه سازي مردم و مشتركين داشتند كنار گذاشته شده و برنامه هاي اين حوزه به شكلي كاملا هدفمند و با برنامه ريزي بهتر انجام شد كه مهمترين آنها استفاده از ظرفيت تلويزيون هاي شهري، انجام مصاحبه هاي ميداني توسط صدا و سيما و استفاده از ايستگاه هاي اتوبوس يا تابلوهاي اصلي در نقاط پر تردد شهرها است.
وي با اشاره به عقد قرارداد با نمايندگي پذيرش و پخش پيام هاي بازرگاني تصريح كرد: برنامه هاي ضبط شده با همكاري صدا و سيماي مركز همدان نيز در زمان هايي پخش مي شود كه پر بيننده ترين برنامه هاي تلويزيوني استان در حال پخش است.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان همدان در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به وجود 12 هزار و 500 مشترك ديماندي در استان همدان گفت: تاكنون 10 هزار و 600 دستگاه كنتور فهام در استان نصب شده كه در حاضردر سامانه MDM قابل مشاهده و مديريت است.
وي خاطرنشان كرد: براي تكميل پروژه نصب كنتورهاي فهام يك هزار و 900 دستگاه ديگر مورد نياز است.
جمشيدي با بيان اينكه امسال 8 هزار و 537 مورد تفاهمنامه همكاري در اين حوزه منعقد شده است، افزود: مجموع ديماند مصرفي اين مشتركين حدود190مگاوات است.
وي با اشاره به به اينكه سهميه پاسخگويي بار شركت 77 مگاوات است، تصريح كرد: عملكرد پاسخگويي بار كنتورهاي طرح فهام قابل رويت در سامانه MDM در ماه جاري به طور ميانگين MW 53 و در خصوص مشتركين فاقد كنتورهاي فهام حدود MW 8 و در مجموع عملكرد همزمان مديريت بار در تمام طرح هاي همكاري معادل MW 61 بوده است.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان همدان عنوان كرد: با 76 مولد خود تامين با ظرفيت نامي 22 مگاوات نيز قرارداد منعقد شده است كه توان توليدي آنها درمجموع 3.5 مگاوات است.
وي با بيان اينكه تعداد 6 نيروگاه خورشيدي در سطح استان به مجموع ظرفيت 42 مگاوات وجود دارد كه توان توليدي آنها 35 مگاوات است، گفت: تعداد چهار دستگاه CHP نيز در مجموع به ظرفيت 17.7 مگاوات وجود دارد كه توان توليدي آنها10 مگاوات است.
جمشيدي با اشاره به افزايش درجه حرارت استان نسبت به چند روز گذشته تصريح كرد: با مديريت مصرف و صرفه جويي مي توانيم با موفقيت و بدون خاموشي اين رزوهاي گرم را پشت سر بگذاريم.
انتهاي پيام/

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات