یکپارچه سازی اطلاعات منابع انسانی، اولویت اول وزارت نیرو
معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو با بیان این که یکپارچه سازی اطلاعات منابع انسانی، اولویت اول وزارت نیرو است، گفت: مهمترین وظیفه حاکمیتی ستاد، در اختیار داشتن اطلاعات جامع و دقیق است.به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای یزد، "محمدصالح اولیا " معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو در جلسه ای که با حضور مدیران عامل صنعت آب و برق استان یزد برگزار شد، با تاکید بر اهمیت ارتقای فرآیندها ، اظهار کرد: ارتقای فرآیندها یکی از پروژه های مهم وزارت نیرو است تا با تحقق آن مستند سازی فرآیندها صورت گیرد و شاخص های عملکرد شرکت ها نیز ارتقا یابد .
وی با بیان این که وزارت نیرو و شرکت های تابعه در زمینه توسعه دولت الکترونیک نیز برنامه های خوبی را در دستور کار خود دارند، گفت: یکی از این برنامه ها طرح قرائت یکپارچه کنتورهای آب و برق است که شهر قم به عنوان پایلوت برای اجرای آن درنظر گرفته شده است .
معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو بیان کرد: امیدواریم با بهره برداری از این طرح ها، شاهد افزایش رضایتمندی و تقویت حمایت های اجتماعی باشیم.
اولیا یکپارچه سازی اطلاعات منابع انسانی را اولویت اول وزارت نیرو برشمرد و افزود: مهمترین وظیفه حاکمیتی ستاد، در اختیار داشتن اطلاعات جامع و دقیق است، بنابراین لازم است تا پایان تابستان جاری، اقداماتی در این خصوص انجام تا بتوانیم با رصد اطلاعات، اقدامات موثری را در دستور کار قرار دهیم .
وی همچنین در پایان سخنان خود تقویت شوراهای انسجام بخشی صنعت آب و برق استان ها را از دیگر برنامه های معاونت تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو برشمرد.
درادامه "محمدمهدی جوادیان زاده" مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد، به بیان شاخص های عملکرد شرکت پرداخت و گفت: علی رغم وجود خشکسالی ها طی چند سال اخیر، تلاش کردیم با بهره برداری مناسب از خط اول انتقال آب، آب مورد نیاز مردم را تامین کنیم .
وی افزود: با توجه به این که تا کنون اعتباری جهت بازسازی خط انتقال آب درنظر گرفته نشده، ضروری است اعتبارات لازم تخصیص یابد تا خط مستهلک بازسازی شود .
جوادیان زاده به نصب کنتورهای هوشمند اشاره و بیان کرد: با تلاش های صورت گرفته، تا کنون ۷۵ درصد چاه های استان مجهز به کنتور هوشمند شدند و پیگیری ها برای نصب صد درصدی آن ادامه دارد .
وی همچنین به اقدامات شرکت آب منطقه ای یزد در زمینه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی اشاره کرد و گفت: این شرکت در این زمینه اقدامات بسیار خوبی را انجام داده که برگزاری نشست با بهره برداران، اجرای طرح سپاس آب ، اجرای طرح داناب و رویداد آبی نمونه هایی از آن است .
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد، پر و مسلوب المنفعه نمودن بیش از ۲۶۰ حلقه چاه غیرمجاز، پهنه بندی کیفیت منابع آب استان، اجرای برنامه ایمنی آب در سطح استان و فعال نمودن شورای حفاظت منابع آب استان را از دیگر شاخص های عملکرد آب منطقه ای یزد برشمرد و اظهار کرد: سند سازگاری با کم آبی استان تدوین شده و طی هفته های آتی تصویب خواهد شد .
وی با بیان این که برای تدوین این سند ۲۶ راهبرد به منظور مدیریت مصرف آب درنظر گرفته شده است، گفت: این راهبردها در بخش های کشاورزی، صنعت و شرب می باشد که در نهایت منجر به صرفه جویی ۳۰ درصدی آب در بخش صنعت، ۲۰ درصدی در بخش شرب و ۵۰ درصدی در بخش کشاورزی خواهد شد .
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد در پایان به بیان مشکلات و چالش های حوزه آب پرداخت و تصریح کرد: کاهش قابل توجه اعتبارات سال جاری، عدم استقبال بخش خصوصی در سرمایه گذاری طرح های آبی و محدودیت اختیارات شرکت در تخصیص منابع آب از جمله مهمترین مشکلات شرکت آب منطقه ای در راستای خدمت رسانی به مردم است .
گفتنی است در این جلسه مدیران عامل صنعت آب و برق به بیان برنامه ها و مشکلات حوزه های فعالیت خود پرداختند و در پایان نیز راهکارهایی جهت رفع این مشکلات مطرح شد.
لینک اصل خبر در سایت شركت آب منطقهای یزد
نظرات