راه نجات آب کشور تشکیل مدیریت به‌هم پیوسته حوضه‌های آبریز است

راه نجات آب کشور تشکیل مدیریت به‌هم پیوسته حوضه‌های آبریز است

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "قاسم تقی‌زاده خامسی" عصر چهارشنبه در آئین آغاز به‌کار رسمی پروژه ساز و کاری مدیریت به‌هم پیوسته حوضه‌های آبریز، در نوزدهمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با یادآوری پیشینه اقدام‌های صورت گرفته در این راستا از سال ۱۳۲۲ با شکل‌گیری بنگاه‌های آبیاری تا ۱۳۸۵ و شکل‌گیری شرکت‌های استانی در کشور اظهار داشت: از سال ۸۵، صنعت آب دچار افت و خیزهای زیادی شده و اتفاق‌های زیادی رخ داده است، اما اتفاقی که امروز رخ داده و ادامه یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب شهری و روستایی است، اقدامی جسورانه و حاصل چند دهه تجربه و مورد نیاز و الزامی است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران افزود: در نبود این مدیریت اتفاق‌های دیگری نظیر تشکیل شوراها رخ داده است، اما همه این‌ها در مدیریت یکپارچه نهفته است. با اقدام امروز، تمام ایده‌های مطرح در کمیته‌ها و شوراهای پیش از این، در مدیریت یکپارچه حوضه‌های آبریز قرار می‌گیرد.
وی اضافه کرد: برای تغییر این ساختار با اغلب وزرای پیشین و معاونان وزرا، کارشناسان در سطوح مختلف و مدیران صحبت کرده‌ام؛ جز یکی دو مورد از وضعیت موجود رضایت نداشتند.
تقی‌زاده خامسی گفت: کسی هم ندیدم که از تشکیل این مدیریت دفاع نکند؛ همه معتقدند که راه نجات آب کشور تشکیل مدیریت به‌هم پیوسته حوضه‌های آبریز است.
وی ادامه داد: در زمان حاضر، باید دنبال سازگاری با کمبود منابع آبی باشیم که با مشارکت دیگر وزارتخانه و سازمان‌ها انجام می‌شود و گام‌های بزرگی در این زمینه برداشته شده است.
تقی‌زاده خامسی گفت: بدون تفاهم این کار به نتیجه نخواهد رسید، سند سازگاری با کمبود منابع آبی مهم است، ممکن است نقص داشته باشد اما این که برنامه‌ای دادیم بهتر از نبود آن است.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران اظهار داشت: برنامه سازگاری با کمبود منابع آبی در استان‌ها را باید جدی بگیریم، هماهنگی لازم وجود دارد و جلسات در حال شکل‌گیری است.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات