احیای 15 مسیر قدیمی تشرف به حرم مطهر رضوی در  ...

احیای 15 مسیر قدیمی تشرف به حرم مطهر رضوی در ...

احیای 15 مسیر قدیمی تشرف به حرم مطهر رضوی در دستورکار شهرداری مشهد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، محمدرضا حیدری در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه ره‌باغ حضرت زهرا(س) که با حضور نایب رئیس و نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، استاندار خراسان رضوی، جمعی از اعضای شورای شهر و برخی دیگر از مدیران شهری برگزار شد، اظهارکرد: عزم مدیریت شهری برخاسته از شورای پنجم، ارتقاء و توسعه زیرساخت‌های طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی بوده و براساس همین دغدغه‌مندی، اقدامات و دستاوردهای مختلفی را داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه از ابتدای فعالیت شورای پنجم تاکنون 64 هزار مترمربع فضای سبز و ره‌باغ در بافت پیرامونی حرم مطهر ایجاد شده که معادل 1.2 کل دوره اجرای طرح نوسازی است، گفت: علاوه بر این، 67 هزار مترمربع پیاده‌روسازی، 71 هزار مترمربع شوارع اصلی مثل شارستان، بلوار رضوان، خیابان مرحوم واعظ طبسی(ه) و 4600 مترمربع فضای مذهبی نیز ایجاد شده که چندین برابر دوره‌های قبل مدیریت شهری است.

حیدری در ادامه تاکید کرد: همه این اتفاقات و دستاوردهای میمون و مبارک نشان‌دهنده عزم جدی شورای شهر و شهرداری مشهد و تعامل و همکاری سازنده با نماینده‌عالی دولت، دستگاه قضایی و نمایندگان مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی است.

وی در ادامه با بیان اینکه اگر امروز فکر و تدبیری برای طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامونی حرم مطهر اندیشیده نشود، در آینده همه ما در قبال مردم و این بارگاه قدسی پاسخی نخواهیم داشت، گفت: این طرح تاکنون سالانه 2.5 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؛ مهمترین بحثی که در فضای عمومی و کارشناسی به آن تاکید شده و مدیریت شهری و دیگر مسئولان هم به آن تاکید دارند و باید قاطع به آن پرداخته شود، بحث زیرساخت‌های این محدوده است.

رئیس شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: نگاه منظری به حرم مطهر رضوی را برای سواره و پیاده باید بتوانیم ایجاد کنیم و اکنون، ره‌باغی که 60 الی 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته را نمی‌تواند متوقف و شکل سابق آن را حفظ کرد چراکه مغایر با نگاه توسعه زیرساختی است و نگاه منظری به حرم مطهر را دچار مشکل می‌کند و مشکلات پدافند غیرعامل هم دارد.

حیدری با بیان اینکه اگر خیابان‌های شعاعی به منظور تسهیل دسترسی زائران به حرم مطهر رضوی و ایجاد دید مناسب به بارگاه منور امام‌رضا(ع) بوده را نمی‌توان حذف کرد، افزود: ثبات در طرح‌های مرتبط به فضای عمومی باید تبدیل به خط قرمز شود چراکه اجرای هرکدام از آنها، با درصد پیشرفت های مختلف هزینه‌های بسیاری داشته است.

حیدری خاطرنشان کرد: در شرایط بحران، این ره‌باغ‌ها میتوانند نقش پدافند غیرعامل داشته باشند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه این فضای همدلی در سطح استان و مشهد شکل گرفته و دولت و شورای عالی معماری و شهرسازی نیز امیدواریم برای اجرایی شدن زیرساخت‌های مصوب همراهی لازم را داشته باشند.

رئیس شورای شهر مشهد افزود: براساس دغدغه‌مندی هویت مذهبی و تاریخی در بافت پیرامونی حرم مطهر، احیاء 15 مورد از مسیرهای قدیمی تشرف به بارگاه منور رضوی با تاکیدات شورای شهر در دستورکار شهرداری قرار گرفته ولی آنچه مشخص و امری بدیهی بوده این است که حتی‌الامکان تصمیمات گذشته را نقض نکنیم و برسرراه پیشرفت طرح مانع نتراشیم.

حیدری در پایان گفت: خوشبختانه ظرفیت‌های خوبی در بافت پیرامونی حرم مطهر شکل گرفته که میتواند در بازه زمانی کوتاهی به نتیجه برسد و همه زائران و مجاوران از این شرایط بهره‌مند شوند.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر مشهد

    منبع خبر

    شورای شهر مشهد

    شورای شهر مشهد یک شورای شهر در شهر مشهد می باشد

      نظرات