گره گشایی از ۷۵ هزار مشکل شهروندی در سال جاری

گره گشایی از ۷۵ هزار مشکل شهروندی در سال جاری

گره گشایی از ۷۵ هزار مشکل شهروندی در سال جاری

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، امیر اقتناعی در ارائه گزارش از اقدامات مرکز ارتباطات مردمی شهرداری مشهد در یکصد و یازدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، اظهار کرد: مرکز ارتباط مردمی ۱۳۷ در واقع فعالیت های خود را از سال ۷۵ آغاز کرده و به عنوان اولین مرکز ارتباط مردمی شهرداری شناخته شده است.
وی افزود: عموما در سال های گذشته به مرکز ۱۳۷ توجه چندانی نشده و به ضرورت و اهمیت فعالیت ها و حضور موثر آن توجه ای مبذول نشده است.
مشاور شهردار و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد بیان کرد: هدف از مجموعه فعالیت های صورت گرفته و ایجاد مرکز ۱۳۷ و حضور مدیریت پنجم؛ خدمت رسانی به شهروندان به بهترین شکل صورت است. لذا بر این اساس از دوستان خواسته ایم با دو کلید واژه گره گشایی و مردم داری روند خود را ادامه دهند.
اقتناعی ادامه داد: در سال گذشته سامانه اتصال سجا به گام را رونمایی کردیم که این امر اتفاق بسیار خوبی در امور رسیدگی و پیگیری مطالبات شهروندان بود. ما در بخش های مختلف اطلاع رسانی از شهروندان خواسته ایم که با شعار "دیده بان و دیده بان ما باشید" ما را نظارت و ضعفمان را بیان کنند.
وی تاکید کرد: در هفت ماه ابتدایی سال جاری مجموعه پیام های ورودی ما به مرکز ارتباط مردمی ۱۳۷، ۳۰۸ هزار پیام بوده است که به نسبت مدت مشابه سال قبل ۴۷ درصد رشد داشته ایم، این امر به معنای افزایش اعتراضات و اشکالات در شهر نبوده بلکه ایجاد پروژه های جدید و آگاهی بخشی های جدید، مطالبه گری را افزایش داده است. همچنین بخشی از این ازدیاد تماس ها مرتبط با اطلاع رسانی از حضور اعضای شورای شهر و مدیریت شهری در این مرکز بوده است.
مشاور شهردار و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد تصریح کرد: در طول هفت ماهه ابتدایی سال جاری میزان پیام های اقناعی ما که در همان لحظه با پیگیری شهروندان ما صورت گرفت از ۹۰ هزار مورد در سال قبل به ۱۸۳ هزار مورد در سال جاری افزایش پیدا کرده است.
اقتناعی خاطرنشان کرد: همچنین میزان پیام های قابل پیگیری ثبت شده از ۱۰۱ هزار مورد به ۱۲۵ هزار مورد رسیده و ۷۵۴۴۵ مشکل ریز و درشت با پیگیری ۱۳۷ حل شده است.
وی ادامه داد: ۹۳ درصد از درخواست شهروندان ظرف ۷۲ ساعت اول پاسخ داده شده اما حدود ۵ درصد پیامدها در ۲۴ ساعت اول بعد از آن ۷۲ ساعت پیگیری شده است. علاوه بر آن ۲ درصد از درخواست ها به بالاترین سطح مقام سازمانی و اداره کل برای پاسخگویی ارسال شده است.
مشاور شهردار و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد عنوان کرد: از مجموع کل درخواست های ارجاع شده جهت پیگیری، سهم درصدی مناطق و سازمان ها و سایر مراجع، ۸۱ درصد بوده است.
اقتناعی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون از ۷۵ هزار مشکل شهروندی گره گشایی شده است، گفت: علاوه بر این در طی این مدت، از حدود ۱۸۳ هزار پیام اقناع سازی شده حدود ۵۳ هزار مورد مربوط به اطلاع رسانی در خصوص خدمات دهی زیرمجوعه های شهرداری، ۱۴ هزار تماس در رابطه با حضور مدیران شهری در مرکز ۱۳۷ و آگاهی سازی در خصوص آلودگی صوتی ناشی از ساخت و ساز ها نیز در رتبه سوم قرار گرفته که جز وظایف شهرداری نیست.
وی در خصوص میزان مشارکت شهروندان در اعلام درخواست ها به سازمان ها به تفکیک منطقه، اضافه کرد: منطقه ۹ به نسبت وسعت آن مشارکت بسیاری دارد؛ اما مشارکت شهروندان منطقه پنج با توجه به وسعت آن، بسیار کم است.
مشاور شهردار و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد اظهار کرد: پر تکرار ترین درخواست های ارجاع شده جهت پیگیری به مرکز ۱۳۷ در سال های گذشته مربوط به اتوبوسرانی بوده اما در حال حاضر سازمان فرهنگی رتبه اول درخواست شهروندی را از آن خود کرده است.
اقتناعی ادامه داد: پنج مورد از پر تکرارترین درخواست های شهروندان به مرکز ۱۳۷ در سال جاری شامل نظارت بر ساخت و ساز ها، نگه داری فضای سبز، رفت و روب، آسفالت و لکه گیری و سد معبر می شود.
وی در خصوص مسائل حل نشده شهروندان به علت وجود تعارض با سایر ارگان ها، افزود: این بخش شامل حفاری شرکت های خدماتی، مشاغل مزاحم و آلاینده و انبارهای ضایعات، جمع آوری متکدیان و کارتن خواب ها و کودکان کار، ایمنی عملیات ساختمانی، هرس و قطاعی درختان معابر فرعی، دفع غیربهداشتی پساب خانگی و نگهداری دام و طیور در بافت مسکونی می شود.
غزاله شهیدی

لینک اصل خبر در سایت شهرداری مشهد

    منبع خبر

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد یک شهرداری در شهر مشهد می باشد

      نظرات