اتمام 6 دور آبیاری تمام کانال‌های دشت میناب

اتمام 6 دور آبیاری تمام کانال‌های دشت میناب

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "علیرضا جمشیدی‌" در خصوص کانال‌های آبیاری اظهار کرد: آب سد از طریق مجراها به کانال‌های درجه یک و دو انتقال می‌یابد و در نهایت از راه کانال‌های درجه سه و چهار در میان باغات توزیع می‌شود.

وی افزود: تمام باغات دشت میناب از طریق کانال‌های درجه سه آبیاری می‌شوند؛ در هر کانال تعداد شاربان، مشخصات شاربان، ساعت آب هر شارب، مساحت تحت کشت و نوبت آب‌دهی شارب‌ها درون دیسک‌های جداگانه مشخص است و میراب در هر دور بر اساس ساعت و نوبت آب را میان باغداران توزیع می‌کند.

جمشیدی با اشاره به نوبت‌بندی کانال‌ها جهت آبیاری تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که کانال‌ها در هر گردش به یک میزان آب را دریافت کنند که با همکاری خوب کشاورزان و باغداران این امر تا کنون تحقق پیدا کرده است.

مدیرعامل شرکت میناب ضمن تاکید بر توزیع عادلانه آب، خاطرنشان کرد: در مجموع بیش از هزار باغدار، آب خود را از طریق کانال‌های آبیاری دریافت می‌کنند.

جمشیدی با ذکر این نکته که هر کانال از شبکه باغات تا کنون 6 دور آب دریافت کرده‌اند، یادآور شد: در برخی مواقع مانند بارندگی، تعمیرات و زمانیکه شبکه نیاز به لایروبی ماشینی دارد، آب کانال به صورت موقت قطع می‌شود.

وی گفت: قسمت دیگری از اراضی دشت میناب به مساحت 700 هکتار به کشت صیفی مشغول هستند که آب خود را به صورت ثقلی از سد میناب دریافت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت میناب رود با اشاره به بهره‌برداری شبکه آبیاری تحت فشار در اراضی 2 هزار و 500 هکتاری دشت میناب، افزود: شبکه شمالی دشت میناب از طریق سد شمیل و نیان آبرسانی می‌شوند.

وی عنوان کرد: با توجه به قدمت بالای شبکه، چنانچه اعتبارات لازم جهت تبدیل سیستم موجود به شبکه تحت فشار تامین شود؛ ادامه کار با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت و قطعا باغات با استفاده از این سیستم آبیاری، آب مناسب‌تری را در اختیار خواهند داشت.

جمشیدی در پایان تصریح کرد: اصلاح و الگوی کشت و بهبود نباتات می‌تواند کشاورزی در اراضی خرد را اقتصادی‌تر کند.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات