اختصاص 15 میلیاردتومان اعتبار برای ساماندهی شهرک  ...

اختصاص 15 میلیاردتومان اعتبار برای ساماندهی شهرک ...

اختصاص 15 میلیاردتومان اعتبار برای ساماندهی شهرک شهید بهشتی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، رمضانعلی فیضی در گفتگویی با بیان اینکه محله 22 بهمن و مجتمع های مسکونی شهرک شهید بهشتی از جمله محلاتی بوده که کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر آنها را به عنوان پروژه‌های الگویی محرک توسعه تعریف کرده است، گفت: برهمین اساس مقدمات کار نیز فراهم شد و سازمان بازآفرینی و دفتر تسهیلگری پس از استقرار در محله یاد شده، روی مسائل مهم تمرکز کردند.

فیضی ارائه خدمات از سوی شهرداری به مجموعه آپارتمان‌های شهرک شهید بهشتی را یکی از مطالبات ساکنان دانست و اظهارکرد: براساس ضوابط، این آپارتمان‌ها، مجتمع مسکونی شناخته می‌شود و لذا براساس قانون امکان ارائه برخی خدمات در چنین فضاهایی وجود نداشت.

وی در ادامه افزود: خدمات‌دهی گسترده و رسیدگی به مسائل و مشکلات این شهرک مستلزم الحاق آن به فضاهای عمومی شهری بود که در همین راستا، دیوار حائل شهرک شهید بهشتی تخریب شد؛ دیواری که کارکرد و ضرورت خود را پس از 40 سال از دست داده بود و فقط باعث ایجاد جدایی و مشکل حقوقی برای خدمات‌رسانی شهرداری شده بود.

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر مشهد با بیان اینکه تخریب دیوار یک مطالبه مردمی بود که خوشبختانه با برچیدن آن علاوه بر ایجاد رضایت عمومی، موانع حقوقی نیز برداشته شد، گفت: پس از این تخریب، شهرداری مشهد با تاکید و اعتبار 15 میلیاردتومانی مصوب شورای شهر، برای ساماندهی فضای داخلی شهرک، ساماندهی معابر، تقویت فضای سبز و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز اقدام کرد.

فیضی از تعریف دو دسته پروژه برای شهرک شهید بهشتی و محله 22 بهمن خبرداد و اظهارکرد: دسته اول، پروژه‌های اعتمادساز هستند؛ شهرک از یک ملک مشاع به فضای عمومی تغییر ماهیت داده و لذا مطالبه مردمی است که تغییرات برای آنها ملموس باشد.

وی در تشریح پروژه‌های اعتمادساز گفت: این پروژه‌ها شامل شکل‌گیری ورودی شهرک و بلوار، ایجاد فضاهای بازی کودکان، تامین فضای ورزشی و روشنایی و پارکینگ و ... است.

فیضی خاطرنشان کرد: در کنار این پروژه‌ها، پروژه‌هایی هم هستند که برای تکمیل حلقه ساماندهی محلات مورد نیاز هستند ولی پیشبرد فرآیند آنها مستلزم همراهی و مشارکت ساکنان نیز هست و آنها باید در قالبی سازماندهی شده وارد تعامل با مدیریت شهری شوند.

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر مشهد افزود: این پروژه‌ها شامل فضاهای بین بلوک‌ها، برچیدن الحاقات و ملزمات، تامین زیبایی بصری و ساماندهی منظری و ... است.

فیضی در پایان اظهارکرد: مدیریت شهری مشهد به منظور بهبود شرایط حاکم در این شهرک، از حیث کارهای اداری و صدور مجوزات و ... حمایت خواهد کرد و با ساکنان مشارکت خواهد داشت ولی در مسائلی که جنبه شخصی دارد، همچون احداث آسانسور و ... نیازمند همه‌جانبه ساکنین است.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر مشهد

    منبع خبر

    شورای شهر مشهد

    شورای شهر مشهد یک شورای شهر در شهر مشهد می باشد

      نظرات