کاهش مخاطرات زیست محیطی پسماند اولویت اجرای طرح زیست بانو
فخری سادات نوری در گفتگو با برنامه #صبح_سیلک نقش بانوان را به عنوان مدیران پسماند خانگی و خط مقدم اجرای طرح آموزشی مشارکتی زیست بانو قلمداد و تصریح کرد: این قشر از جامعه خلاق، حساس، دقیق بوده و نسبت به نظافت و پاکیزگی محیط زیست خود دغدغهمندی خاصی دارند که در مجموع می توانند به پیشبرد اهداف طرح زیست بانو کمک کنند.
▫️وی افزود: با وجود زمان بر بودن نتایج اجرای طرح های آموزشی، طرح زیست بانو موفق شد دیدگاه بانوان را نسبت به مدیریت پسماندهای خانگی در بحث تفکیک از مبدا، جداسازی پسماندهای عفونی و خطرساز و... تغییر دهد و افزایش روحیه مشارکتی و همدلی در کنترل امور خدمات شهری توسط بانوان شهردار محلات از نتایج اجرای این طرح محسوب می شود.
▫️مسئول روابط عمومی معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری کاشان، بهره برداری از طرح های مشارکتی و سرمایه های اجتماعی جهت پیشبرد اهداف مدیریت شهری را از تجارب موفق خواند و تصریح کرد: قشر بانوان با خلاقیت و توانمندی های خارق العاده می توانند با دغدغه مندی خود یاری گر مدیریت شهری باشند.
▫️نوری، نقش دانش آموزان را به عنوان دیده بانان پسماند در اجرای طرح زیست بانو تاکید کرد و گفت: این قشر فعال و آموزش پذیر نیز با رصد و شناسایی افراد متخلف و سهل انگار در امر پسماند با ضبط تصاویر ویدئویی و عکس یاری گر شهرداران محلات شدند.
▫️مسئول روابط عمومی معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری کاشان، ضرورت اطلاع شهروندان از منابع تامین درآمد و هزینه کرد شهرداری به عنوان یکی از بزرگ ترین عوامل اعتمادسازی را یادآور شد و اذعان داشت: برای برقراری تعامل و ارتباط قوی تر شهروندان با شهرداری در طرح زیست بانو، آموزش های میدانی و تولید محتوای مکتوب انجام شد تا شهروندان بدانند که شهرداری به عنوان نهادی غیردولتی از مشارکت های مالی شهروندان در پرداخت عوارض خدمتدهی می کند و در صورت عدم مشارکت این نهاد با مشکل مواجه می شود.
نظرات