فراهم شدن امکان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای احداث نیروگاه‌های بادی بزرگ در سیستان و بلوچستان/ افزایش ظرفیت نیروگاه بادی میل نادر به ۵۰ مگاوات تا پایان دولت تدبیر و امید

فراهم شدن امکان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای احداث نیروگاه‌های بادی بزرگ در سیستان و بلوچستان/ افزایش ظرفیت نیروگاه بادی میل نادر به ۵۰ مگاوات تا پایان دولت تدبیر و امید

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "همایون حایری" روز پنجشنبه در هفته سی‌ام پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در آیین افتتاح ۲۵ پروژه صنعت برق در استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی با ارائه گزارش ۱۵ پروژه آماده افتتاح با ارزش ۱۴۲۸ میلیارد تومان در استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این پروژه‌ها در زمینه‌های خطوط حساس و مهم فشار قوی و نیروگاه‌های تولید برق در منطقه اجرا شده‌اند.

وی از جمله این پروژه‌ها به پروژه خط انتقال ۴۰۰ کیلوولت زاهدان _ بم به طول ۲۷۰ کیلومتر و با ارزش ۶۷۰ میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: این یکی از مهمترین خطوط انتقال شبکه برق کشور است که ضمن تکمیل رینگ ۴۰۰ کیلوولت جنوب شرق کشور، موجب ارتقای پایداری شبکه برق استان سیستان و بلوچستان، کاهش تلفات و افزایش تبادل برق در استان‌های همجوار خواهد شد.

حایری اضافه کرد: پروژه دیگر، خط انتقال برق ۴۰۰ کیلوولت به طول ۵۰ کیلومتر به منظور گسترش نیروگاه‌های بادی در منطقه میل نادر است که از مناطق بی‌نظیر انرژی بادی در کشور به‌شمار می‌رود.

وی گفت: اولین واحد نیروگاه بادی به ظرفیت ۲.۵ مگاوات از طریق این خط انتقال به شبکه سراسری متصل می‌شود و تا پایان دولت تدبیر و امید، ظرفیت فاز نخست نیروگاه به ۵۰ مگاوات خواهد رسید.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: توربین‌های بادی نیروگاه به دست متخصصان ایرانی، طراحی، ساخته و نصب شده‌اند و ویژگی نیروگاه این است که در زمان وزش بادهای کم هم به میزان کافی تولید برق دارد.

حایری افزود: با ایجاد این زیرساخت، امکان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای احداث نیروگاه‌های بادی بزرگ تا هزار مگاوات در این منطقه فراهم شده که ضمن تامین بخشی از انرژی منطقه، قابلیت صادرات برق به کشورهای همسایه را نیز افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: پروژه دیگر، فاز دوم نیروگاه ۵۰ مگاواتی سراوان با هدف بهبود ولتاژ و افزایش پایداری شبکه برق سراوان و همچنین ۱۱ پروژه برق‌رسانی دیگر شامل شبکه و پست‌های فوق توزیع امام علی(ع) در زاهدان، چانف در نیکشهر، خاتم در ایرانشهر، رحمت‌آباد در سیب و سوران، پلان در چابهار، میلک زابل، شهرستان زابل و تولید پراکنده خصوصی ۱۱ مگاوات ایرانشهر است که با هدف تامین برق مطمئن برای مردم این مناطق بهره‌برداری می‌شود.

وی گفت: علاوه بر ارتقای پایداری شبکه برق استان، ظرفیت‌های لازم برای توسعه سرمایه‌گذاری در صنایع، نیروگاه‌های بادی و صادرات برق به کشورهای همسایه بیش از گذشته فراهم شده که افزایش رضایت‌مندی مردم را به دنبال خواهد داشت.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات