راه یابی ۶۴ اثر به مرحله دوم جشنواره دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه ...
![راه یابی ۶۴ اثر به مرحله دوم جشنواره دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی راه یابی ۶۴ اثر به مرحله دوم جشنواره دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی](https://news.mashhad.ir//parameters/mashhad/modules/cdk/upload/content/news/208383/resized_d063d8b7c1471349d2847c26ce4e4d8c_XLjpg.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد؛ بهزاد چوپانکاره با بیان این خبر اظهار کرد: جشنواره دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی از شهریور ماه سال جاری آغاز شده است و در سه بازه زمانی به هنرمندان کشور فرصت داده شده است تا در موضوعاتی همچون رزم و نبرد در شاهنامه، شخصیت نگاری در شاهنامه، پیکار نیکی و بدی در شاهنامه، تراژدی در شاهنامه، اسطوره ها در شاهنامه، جغرافیای تاریخی در شاهنامه، آیین ها و مناسک در شاهنامه و نیایش ها در شاهنامه به خلق آثار بپردازند.
وی افزود: تا تاریخ ۱۵ آبان ماه حدود ۴۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد که نخستین داوری آثار در نگارخانه برگ عمارت عین الدوله تهران برگزار و ۶۴ اثر به دور دوم راه پیدا کردند.
رییس اداره امور هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: هنرمندانی که آثار آنان برگزیده شده است تا پایان هفته جاری فرصت دارند آثار اصلی را ارسال کنند و داوری نهایی آثار نیز در پایان آذر ماه انجام خواهد شد. همچنین آثار برگزیده در نمایشگاهی برای عموم نمایش داده خواهد شد که با توجه به شیوع ویروس کرونا این احتمال وجود دارد که نمایشگاه به صورت مجازی برگزار شود.
چوپانکاره خاطرنشان کرد: به سه اثر برگزیده به ترتیب نفر اول ۳۵۰، نفر دوم ۳۰۰ و نفر سوم ۲۵۰ میلیون ریال تعلق می گیرد. همچنین به هریک از آثار راه یافته نمایشگاه مبلغ ۳۰ میلیون ریال و هیات انتخاب، پس از مرحله دوم داوری و از میان آثار راه یافته به نمایشگاه، تا ۲۷ اثر را به مبلغ حداکثر ۱۵۰ میلیون ریال انتخاب و خریداری می کنند.
وی در خصوص ضرورت برگزاری این جشنواره اضافه کرد: فرهنگ هر کشور براساس پایه ها و زیرساخت های هویتی است بنابراین حفظ و نگهداری آثار مفاخر اهمیت زیادی دارد همچنین آشنا کردن مردم با قالب های هنری و استفاده از فعالیت های هنری به ذائقه و فرایند فکری جامعه کمک کند و در کنار آن اگر کارهای هنری به وسیله هنرمندان انجام شود، ماندگاری آن افزایش یافته و به ارتقای فرهنگی کمک می کند.
گفتنی است که در این جشنواره آقایان بهنام کامرانی، خسرو خسروی، جمشید حقیقت شناس و خان ها فرح اصولی و معصومه مظفری به داوری آثار می پردازند.
حوریه جمالی پور
نظرات