بررسي راهكارهاي پيشگيري از سرقت تجهيزات و تاسيسات برق

بررسي راهكارهاي پيشگيري از سرقت تجهيزات و تاسيسات برق

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق غرب مازندران، در اين نشست كه به ميزباني اين شركت و با حضور فرمانداران شهرستان هاي نوشهر و چالوس،جانشين فرماندهي انتظامي استان مازندران، فرماندهان نيروي انتظامي غرب استان و با ساير فرماندهان و مديران امورهاي هشتگانه شركت به صورت ويديو كنفرانس برگزار شد، مهندس كيوان فرح زاد مديرعامل اين شركت ضمن قدرداني از تعامل بسيار مناسب عوامل و همكاران دستگاه هاي قضائي و انتظامي استان،گزارش كاملي از اقدامات شركت توزيع نيروي برق غرب مازندران ، دغدغه ها و مشكلات پيش روي تامين برق مطمئن و پايدار را ارائه داد.
مهندس كيوان فرح زاد در اين نشست از اجراي طرح" برق من" و ارايه خدمات به مشتركين به صورت غيرحضوري هم زمان با سراسر كشور خبر داد و گفت: در راستاي كاهش مراجعات حضوري و افزايش سرعت خدمت رساني به مردم اجراي برنامه موبايلي "برق من" در دستور كار همكاران قرار گرفته است كه اين مهم به جديت در حال پيگيري و اجرا است.
فرح زاد در ادامه از مشكلات و چالش هائي كه در زمينه استفاده هاي غيرمجاز از برق و سرقت تجهيزات و تاسيسات برق گزارش كاملي ارايه و خواستار حمايت و همراهي بيش از پيش دستگاه قضا و نيروي انتظامي شد.
وي با اشاره به اقدامات انجام گرفته براي كاهش سرقت ها اضافه كرد: استفاده ازكابل هاي خودنگهدار در احداث شبكه هاي جديد و تعويض شبكه هاي سيمي قبلي و تبديل آن ها به كابل خود نگهدار ، استفاده از اسپيسر در شبكه هاي فشار ضعيف و متوسط و نصب قفل مثلثي و ايمن سازي درب پست ها و شالترها از جمله اين اقدامات بوده است.
سرهنگ حسيني جانشين فرمانده انتظامي مازندران در سخناني ضمن اعلام آمادگي براي همكاري در اين زمينه اظهار داشت: تمامي اقدامات بايد با تعامل دو طرفه با شركت توزيع نيروي برق غرب مازندران و هماهنگي هاي لازم انجام شود.
در ادامه اين نشست و پس از ارايه نقطه نظرات فرمانداران و فرماندهان نيروي انتظامي حاضر در جلسه،كريمي دادستان استان مازندران در سخناني اظهار داشت: مشكلات و چالش هائي كه در زمينه استفاده هاي غيرمجاز و سرقت تاسيسات و تجهيزات برق وجود داشته به طور قطع مورد توجه دستگاه قضائي قرار دارد و با بهره گيري از اهرم هاي لازم و قانوني به آنها پرداخته خواهد شد.
وي ادامه داد: تامين و گسترش امنيت مستلزم مشاركت همه جانبه نهادها و سازمان هايي است كه مي توانند با بسترسازي، تامين امكانات و اقدامات اجتماعي، فرهنگي و با همراهي نيروي انتظامي در بهبود سطح امنيت و رفتار عمومي جامعه موثر واقع شوند.
كريمي افزود: به دليل تبعات وآسيب جبران ناپذيري كه اقدام اين افراد به شبكه توزيع نيروي برق وارد مي سازد، بايد برخورد جدي با اين خاطيان انجام شود
وي در ادامه پيشنهاداتي همچون: تغيير ساختار تجهيزات و تاسيسات برق،حضور و همكاري با "گشت رضويون"، شناسايي مناطق جرم خيز و ارايه خدمات متناسب با جغرافياي جرم، تكميل اطلاعات شخصيتي سارقين منطقه ارايه كرد.

لینک اصل خبر در سایت سایت خبری شرکت توانیر

    منبع خبر

    سایت خبری شرکت توانیر

    سایت خبری روابط عمومی شرکت توانیر

      نظرات