در جلسه مشترک پنج  کمیسیون  شورای اسلامی شهر رشت که روز چهارشنبه مورخ 99/10/10 برگزار گردید مطرح شد:  علوی: فلسفه ایجاد بازارچه های موقت ساماندهی دست فروشان بوده حال آن که فضاهای موجود تبدیل به املاک تجاری برای عده ای معدود گردیده است.  زاهد: در دفترچه عوارض، املاک تجاری موجود را که می باید ساز و کار موقت میداشتند، کد دار ببینیم و دیگر موارد را طبق ماده 42 ساماندهی کنیم.

در جلسه مشترک پنج کمیسیون شورای اسلامی شهر رشت که روز چهارشنبه مورخ 99/10/10 برگزار گردید مطرح شد: علوی: فلسفه ایجاد بازارچه های موقت ساماندهی دست فروشان بوده حال آن که فضاهای موجود تبدیل به املاک تجاری برای عده ای معدود گردیده است. زاهد: در دفترچه عوارض، املاک تجاری موجود را که می باید ساز و کار موقت میداشتند، کد دار ببینیم و دیگر موارد را طبق ماده 42 ساماندهی کنیم.

در جلسه مشترک پنج کمیسیون شورای اسلامی شهر رشت که روز چهارشنبه مورخ 99/10/10 برگزار گردید مطرح شد: علوی: فلسفه ایجاد بازارچه های موقت ساماندهی دست فروشان بوده حال آن که فضاهای موجود تبدیل به املاک تجاری برای عده ای معدود گردیده است. زاهد: در دفترچه عوارض، املاک تجاری موجود را که می باید ساز و کار موقت میداشتند، کد دار ببینیم و دیگر موارد را طبق ماده 42 ساماندهی کنیم.
.

جلسه تلفیق شورای اسلامی شهر رشت روز چهارشنبه مورخه  99/10/10 و با قرائت دستور جلسه کار خود را آغاز کرد.

در آغاز جلسه علوی رییس کمیسیون عمران و توسعه شهری ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در جلسه بیان داشت:

هدف از ایجاد بازارچه ها ساماندهی دست فروشان بوده حال آن که فضاهای موجود تبدیل به املاک تجاری، برای عده ای معدود گردیده است و این مساله با سیاست واگذاری این فضاها منافات دارد.

علوی در ادامه افزود: قرار بود که سازه های به کار رفته در ایجاد این بازارچه ها نیز موقت باشد حال آنکه در خصوص بسیاری از موارد شاهد این هستیم که از سازه های ثابت استفاده شده است و از سوی دیگر در محاسبات صورت گرفته از جانب مناطق و سازمان متولی صرف و صلاح شهرداری بدرستی لحاظ نگردیده است.

رییس کمیسیون عمران و توسعه شهری در بخش دیگری از صحبتهایش اظهار داشت:
می باید تعیین گردد که قرارداد استفاده از زمین های بایر بصورت بازارچه های موقت مشخصا توسط کدام حوزه بررسی و کارشناسی می گردد و اینکه در صورت وقوع تخلف اهرم اجرایی جهت اعمال قانون چیست؟

علوی در بخش پایانی صحبتهایش اذعان داشت: در مسیر دیلمان؛ خیابان ابوالقاسمی می باید تعریض گردد اما از طرفی مجوز صادره، برای بازارچه مذکور ارزش زمین را چندین برابر کرده و این موضوع برای شهرداری تضرر ایجاده کرده است. همینطور زمین حاشیه رودخانه نامجو که به یکباره افزایش چندین برابری پیدا کرده است. از این رو پیشنهاد میکنم برای ممانعت از بروز اتفاقاتی که تبعات منفی برای شهر و شهرداری دارد در پایان قرارداد این فضاها جمع آوری گردند. مگر اینکه طرح توجیهی قابل قبولی ارائه گردد در غیر اینصورت برای ادامه کار به دنبال اخذ پروانه و مجوزهای قانونی باشند.

زاهد رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی در ادامه جلسه بیان داشت: در دفترچه عوارض، املاک تجاری موجود را که می باید ساز و کار موقت میداشتند، کد دار ببینیم و دیگر موارد را طبق ماده 42 ساماندهی کنیم.

زاهد در ادامه افزود: مورد دیگری که می باید مورد تامل قرار گیرد ارزش منطقه ای است که البته نگرانیها در خصوص عوارض بر اساس نوع ساخت و ساز زیاد است واقعیت این است که شهرداری در دریافت عوارض مانند تعاونی عمل می کند.

زاهد در بخش پایانی صحبتهایش اظهار داشت:
پیشنهاد میکنم در خصوص اماکنی که مسکونی بوده ولی بصورت تجاری استفاده میگردند مانند آرتیست و شور کلی و ... با لحاظ صرف و صلاح شهر و شهرداری عوارض بصورت کد دار دیده شود.

در ادامه حسنی رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری رشت توضیحاتی را در خصوص مراحل اخذ مجوز از مراجع سه گانه منطقه، معاونت ترافیک و آتش نشانی و ایمنی بیان داشت.

حسنی در ادامه افزود: پلاسکوی ملکی واقع در فلکه جهاد بر اساس ماده 42 مجوز یکساله از قرار ماهیانه 1 الی 2 میلیون تومان دریافت می گردیده است حال آن که در خصوص پلاسکوی واقع در دیلمان این مبلغ بازای 60 میلیون تومان سالیانه می باشد.

حسنی در بخش پایانی صحبتهایش و در پاسخ به سوال علوی مبنی بر به کار بردن سازه های ثابت به جای سازه های موقت  بیان داشت: در خصوص سازه های غیر مجاز بکار رفته در پلاسکوی دیلمان تذکرات لازم از جانب ناظر سازمان به مستاجر داده شده است. و گل فروشی های دور فلکه جهاد نیز پس از ابلاغ اخطاریه و تذکرات کارشناسان سازمان ملزم به ایجاد تغییرات بر اساس نظریه کارشناس گردیدند.

لازم بذکر است، اصلاحیه تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری برای سال 1400 بندهای الف و ب ماده 10، بندهای 1 الی 4 ماده 13 سه خط اول بند 5 ماده 13 ، تبصره 3 ماده 16، بند 3 ماده 31 تعرفه عوارض، تبصره2 بند 1 ماده 34 تعرفه بخشی از اصلاحیه بر تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری بود که قرائت و مورد بررسی قرار گرفت.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر رشت

    منبع خبر

    شورای شهر رشت

    شورای شهر رشت یک شورای شهر در شهر رشت می باشد

      نظرات