حساسیت بیشتر در روندهای قانونی برای تهیه، تایید و تصویب طرح نوسازی  ...

حساسیت بیشتر در روندهای قانونی برای تهیه، تایید و تصویب طرح نوسازی ...

حساسیت بیشتر در روندهای قانونی برای تهیه، تایید و تصویب طرح نوسازی پیرامون حرم مطهر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، محمدهادی مهدی‌نیا امروز در نشست گفتمان توسعه شهری که با هدف نقد و بررسی طرح تفصیلی پیشنهادی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی برگزار شد، افزود: امروز نیازمند گفتگو هستیم و در مسائل پیچیده شهری برای یافتن راه بهینه باید وارد مذاکره و گفتگو و تعامل شویم.
وی اضافه کرد: مسائل شهر جواب مشخص و از پیش تعیین‌شده‌ای ندارند و مولفه‌ها و عوامل مختلفی روی آن تاثیرگذار هستند، پس گفتگو و تبادل‌نظر امری لازم و واجب تلقی می‌شود.
مهدی نیا با بیان اینکه امروز در گفتمان شهرسازی پذیرفته شده که نقطه مطلوب در تصمیم‌گیری‌ها در اثر تعاملات و گفتگو و تبادل‌نظر حاصل و خلق می‌شود، اظهارکرد: لذا مسیر طی شده برای دستیابی به نقطه مطلوب بسیار تاثیرگذار بوده و با تکیه بر هر روش و مسیری نامناسبی نمی‌توان آن را بدست آورد.
وی تصریح کرد: جلسات گفتمان توسعه شهری، مسیر گفتگو و مشارکت و دخیل‌کردن ذی‌نفعان و ذی‌نفوذان را فارغ از هر نگاهی دنبال می‌کند.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه آرزو اندیشی و اعمال سلیقه و دخالت افراد مختلف به هیچ وجه در این نشست‌ها مورد پذیرش نیست، خاطرنشان کرد: برای رسیدن و خلق نقطه مطلوب باید با همه افراد ذی‌نفع و دخیل و تاثیرگذار و تاثیربردار در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی نقش‌آفرینی کنند.
وی با اشاره به اینکه، بافت پیرامونی حرم مطهر برای همه ما بسیار مهم است چراکه بارگاه منور رضوی برای ما اهمیت دارد و همین موضوع حساسیت موضوع را بالا می‎برد، ادامه داد: این بافت پیوسته یکی از موضوعات مهم و اساسی شهر مشهد برای مدیران ملی، استانی، شهری و محلی بوده و از حساسیت بالایی برخوردار است.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: با توجه به همین اهمیت، همه دست اندرکاران، تاثیرگذاران، تاثیرپذیران و زائران و مجاوران و ... در این موضوع دغدغه‌مند هستند و اقدامات آنها با نیت خیر و به منظور ارتقاء این بافت است.
مهدی نیا با بیان اینکه شورای شهر مشهد برهمین مبنا رسما اعلام کرده که طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی نسبت به سایر حوزه‌های هفتگانه مشهد از اهمیت بیشتری برخوردار است، تاکید کرد: براین اساس روندهای قانونی برای تهیه و تایید و تصویب آن هم باید با حساسیت‌ بیشتری دنبال شود.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد افزود: براساس قانون، طرح‌های تفصیلی و جامع باید به تایید شورای شهر، به‌عنوان نمایندگان مردم برسد و در مراحل بعد به کمیسیون ماده ۵ و استانداری ارجاع داده شود.
وی اضافه کرد: متاسفانه این روال قانونی در خصوص بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی هنوز طی نشده و به هر دلیلی وارد این فرآیند نشده‎ایم. برهمین اساس سعی کردیم با برگزاری نشست گفتمان توسعه شهری، از منظر تخصصی، پای حرف مشاور، سرمایه‌گذاران و بدنه‌ اجرایی و ساکنان منطقه بنشینیم تا در جهت افزایش تحقق‌پذیری طرح در آینده گام تاثیرگذاری برداشته شود و شاید مسیر تازه‌ای در تعامل باز شود.
مهدی نیا با اشاره به اینکه امیدواریم با این ورود، بخش زیادی از سوء تفاهم‌های شکل گرفته در سنوات گذشته برطرف و فضا و فرصتی برای نقش‌آفرینی موثران در بافت ایجاد شود، اظهارکرد: می توانیم همه در کنار هم، طرحی را برای بافت داشته باشیم که این کارگاه بیش از ۲۰ ساله جمع شود و محیط مطلوبی برای زائرین و مجاورین ایجاد شود.
مهدی نیا ادامه داد: معتقدیم این مهم جز با گفتگو و تعامل و همفکری امکان‌پذیر نیست و برای دستیابی به نقطه مطلوب نباید از هر روش نامطلوبی استفاده کرد، زیرا مسیر دستیابی به هدف بسیار اهمیت دارد.
مجید خبیری

لینک اصل خبر در سایت شهرداری مشهد

    منبع خبر

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد یک شهرداری در شهر مشهد می باشد

      نظرات