جلسات کمیسیونی و کارشناسی تالار شهر و  ...

جلسات کمیسیونی و کارشناسی تالار شهر و ...

 جلسات کمیسیونی و کارشناسی تالار شهر و افتتاحیه بزرگ در سطح شهر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای شهر مشهد، اولین روز چهارمین هفته از دی ماه با جلسه کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک آغاز و لایحه ارائه خدمات حمایتی به تاکسیرانان، طرح واگذاری دوحلقه لاستیک به ایشان و طرح تجمیع ساختمان‌های شهرداری و سازمان‌های تابعه و شرکت‌های وابسته در این جلسه مطرح شد.

در جلسه کمیسیون برنامه و بودجه هم لایحه نحوه اجرای اصلاحیه ماده ۱۰۱ قانون شهرداری، لایحه جبران آثار ناشی از افزایش قیمت ارز در پیمان های فاقد تعدیل و لایحه توسعه پرداخت الکترونیک شهروندی بر بستر اپلیکیشن‌های تلفن همراه مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین نایب رئیس کمیسیون اقتصادی شورا با مدیران سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دیدار کرد و در این برنامه با تاکید براینکه آتش‌نشانی جایگاه بسیار خوبی پیدا کرده گفت: شهروندان باید با اهمیت سیستم‌های کنترلی آتش‌نشانی بیشتر آشنا شوند.

احمد نوروزی افزود: با توجه به پیشینه‌ای که از سال ۷۸ نسبت به سازمان آتش‌نشانی دارم، امروز و پس از ۲۱ سال این سازمان جایگاه بسیار خوبی پیدا کرده است؛ به‌نحوی که نظارت‌ها و پیش‌گیری‌ها از مرحله صدور پروانه و ساخت و پایانکار انجام می‌شود تا از وقوع حادثه و اتفاقات پیش‌گیری کرد.

بازدید اعضای کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر مشهد از پروژه ۲هزار واحدی پنجتن ۵۵ و دفتر تسهیلگری التیمور نیز برنامه میدانی اعضا بود.

عضو کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورا در این بازدید از ساخت ۲ هزار واحد مسکن ویژه ساکنان محلات هدف بازآفرینی با همکاری شهرداری و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد.

احمد نوروزی گفت: ساخت ۲ هزار واحد مسکن به منظور تثبیت ساکنان بومی ساکن در محلات هدف بازآفرینی با همکاری شهرداری مشهد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آغاز شده که امیدواریم در کنار این تعامل، سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز به وظایف قانونی خود عمل نمایند.

رمضانعلی فیضی، رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار نیز در جریان این برنامه گفت: ستاد بازآفرینی پایدار شهری به معنای واقعی باید فعال شود. پیشبرد اهداف و برنامه‌های پیش‌بینی شده برای محلات هدف بازآفرینی و همچنین افزایش اثربخشی آنها، نیازمند هم‌افزایی بین‌بخشی است و لذا استانداری و فرمانداری نیز به عنوان نمایندگان عالی دولت در استان و شهرستان مشهد باید ستاد بازآفرینی پایدار شهری را به معنای واقعی فعال کنند و تمامی دستگاه‌ها با تمامی ظرفیت خود پای کار بیایند.

یکشنبه

نشست اعضای کمیته های نظارتی امروز به بررسی پرونده‌های شهروندان مناطق یک، ۲، ۶، ۸ و ۹ شهرداری اختصاص داشت.

مسعود ریاضی، رئیس کمیته نظارتی شماره یک گفت: باغ بانوان پارک وکیل‌آباد، گامی عملی در جهت پاسخگویی به نیاز اجتماعی دختران و زنان مشهدی است. با تصویب اعتبار ۲۵ میلیاردتومانی شورای شهر برای ساخت باغ ویژه بانوان در پارک وکیل‌آباد، عملیات عمرانی و ساخت این مجموعه در زمینی به مساحت ۶ هکتار آغاز شده که درحال حاضر حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با این اقدام یکی از نیازهای اجتماعی بانوان مشهدی تامین و پاسخگویی می‌شود.

رئیس کمیته نظارتی شماره ۳ نیز تاکید کرد: شهرداری منطقه یک توانسته سطح مطلوبی از پاسخگویی به شهروندان را ارائه دهد.
محمدهادی مهدی‌نیا با ابراز رضایت از شرایط پاسخگویی کارشناسان شهرداری منطقه یک به شهروندان، وضعیت این شهرداری را در مواجهه با مطالبات عمومی مطلوب ارزیابی کرد.

همچنین نایب رییس شورای شهر مشهد بازآفرینی محله آبکوه را در گرو همکاری نهادهای مختلف دانست و از توجه شورا بر حمایت و همراهی از معیشت شهروندان گفت.
حمیدرضا موحدی‌زاده تسریع در پروژه بازآفرینی محله آبکوه را نیازمند همیاری و همراهی دستگاه‌های حاکمیتی ازجمله آستان قدس و اوقاف دانست.

همچنین در حاشیه جلسه کمیته نظارتی شماره یک شورای شهر مشهد از حسین کاظمی، پاکبان پاکدست و امین منطقه ۹ شهرداری مشهد، که ۱۰۰ گرم طلا را پس از پیدا کردن به صاحبش تحویل داد، تقدیر شد.

در ادامه یکشنبه پرکار شورا شاهد برگزاری جلسه کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست بودیم که در جریان لوایح کاهش آلودگی هوای شهر مشهد و اصلاح دستورالعمل اعطای تسهیلات به کارکنان ازکار افتاده آتش‌نشانی و خانواده جانباختگان حوادث ناشی از آتش سوزی و عملیات امداد و نجات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کمیسیون حقوقی، املاک و قراردادهای شورا هم برای بررسی طرح تحقیق و تفحص در خصوص ورزش قهرمانی و کمک‌های بلاعوض شهرداری تشکیل جلسه داد.

برنامه ویژه این روز اما باحضور جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار مشهد در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث و تجهیز ایستگاه پایانه امام رضا(ع) خط سه قطار شهری بود.

نایب رئیس شورا در مراسم گفت: همه در شهر برای عمران و آبادانی شهر و افزایش رفاه حال مردم متحد هستیم.
حمیدرضا موحدی‌زاده: تمام ارکان شهر مشهد، با هر نگاه و رویکردی برای توسعه و پیشرفت شهر و افزایش رفاه حال مردم متحد هستند و تاکنون از هیچ تلاشی در جهت تحقق این مهم مضایقه نکرده‌ایم.

دوشنبه

در دوشنبه جلسه کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکتها خودنمایی میکرد. در این جلسه، لایحه اصلاحیه قرارداد سرمایه‌گذاری باغ مشهد(باغ گیاه شناسی سابق) مورد بررسی قرار گرفت در ادامه نیز طرح وضعیت سهام شهرداری در شرکت‌ها و موسسات به بحث گذاشته شد.

سه شنبه

جلسه کمیسیون شهرسازی و معماری در این روز برگزار شد که تا فرم ارائه طرح پیشنهادی اعضای شورای اسلامی شهر دوره پنجم درخصوص تعیین تکلیف و ضعیت بافت پیرامون حرم مطهر رضوی و درخواست سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در خصوص مساعدت جهت تغییر کاربری ساختمان این سازمان واقع در بلوار ارشاد مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

کارگروه تخصصی- پژوهشی شهرسازی هم جلسه خود را به موضوع ادامه بررسی مطالعات طرح تفصیلی حوزه میانی شرقی اختصاص داد.

همچنین کارگروه حقوق شهروندی کمیسیون حقوقی، املاک و قراردادهای شورا نیز با موضوع آر اف پی طرح «تهیه فهرست قوانین و مقررات مرتبط با آسیب‌های اجتماعی و تعیین وظایف نهادهای مربوطه» و «طراحی شاخص اندازه‌گیری میزان اجرای منشور حقوق شهرنشینی در شهرداری و شورای شهر مشهد و اجرای پایلوت آن در شورای شهر» تشکیل جلسه داد.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد همچنین به بازدید کارخانه نوآوری رفت و گفت: کارخانه‌ نوآوری، عرصه‌ای برای ارائه خدمات بهتر و مطلوب‌تر به شهروندان است.
احمد نوروزی افزود: کارخانه نوآوری مشهد فضای مناسبی برای فعالیت استارتاپ‌ها و نیروهای خلاق و خوش‌فکر بوده که باهدف ارائه خدمات بهتر به شهروندان شکل گرفته است.

چهارشنبه

کمیسیون تلفیق شورا صبح این روز، برای بررسی تفریغ بودجه سال ۱۳۹۸ سازمان‌ها و شرکت های زیرمجموعه شهرداری تشکیل جلسه داد.

برنامه مهم دیگر اما آغاز عملیات اجرایی مجتمع مسکونی امام رضا(ع) ویژه محرومین در بلوار حر با حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور، استاندار خراسان رضوی، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار مشهد بود.

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر مشهد در این مراسم گفت: بهبود وضعیت و ساماندهی مناطق کم‌برخوردار شهر مشهد فقط با اقدامات مشترک میسر است.
رمضانعلی فیضی افزود: اگر می‌خواهیم برای مناطق کم‌برخوردار و ساکنان این مناطق کار کنیم و وضعیت را ساماندهی کنیم، فقط و فقط یک راه وجود دارد، آن هم تعریف اقدامات مشترک است.

همچنین جلسه رییس حوزه هنری خراسان رضوی با رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا نیز برگزار شد.

پنجشنبه

بازدید مجتبی بهاروند، عضو شورای اسلامی شهر مشهد از مسیرهای دوچرخه سواری میرزاکوچک خان، چمن، پروژه بازگشایی و احداث معبر الزهرا و مسیرهای دارای قابلیت پیاده‌راه و پیاده‌محور از جمله شهید شفیعی و شلوغ بازار واقع در گلشهر اولین برنامه صبحگاهی آخرین روز کاری هفته بود.

جلسه کارگروه تخصصی-پژوهشی شهرسازی به موضوع بررسی چالش‌ها و موانع فرآیندهای صدور مجوزهای شهرسازی شهرداری مشهد در راستای اجرای ماده ۵۹ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور اختصاص داشت و رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری در این جلسه گفت: کاهش بروکراسی صدور مجوز‌های شهرسازی نیازمند تعامل بخش‌های مختلف است. یک‌شبه نمی‌توان گره‌های چندساله را باز کرد.

محمدهادی مهدی‌نیا ادامه داد: مدیران و مسئولان و تصمیم‌گیران دستگاه‌های مختلف اعم از شورای شهر و شهرداری و اداره کل راه‌وشهرسازی و ... همگی میراث‌دار گذشته و بروکراسی‌های به‌جا مانده از پیش هستند که روی هم انباشته شده و در راه پاسخگویی به مردم گره ایجاد کرده است؛ در این مواجهه همه باید همدلانه رفتار کنیم و همراهی و همکاری لازم را داشته باشیم تا بتوان گام عملی برداشت.

پایان‌بخش هفته پرکار شورا نیز حضور دو عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا(احسان اصولی و شهناز رمارم) در جلسه بررسی عملکرد شورای پنجم بود که توسط گروه اجتماعی «روایت شهر» برگزار شد.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر مشهد

    منبع خبر

    شورای شهر مشهد

    شورای شهر مشهد یک شورای شهر در شهر مشهد می باشد

      نظرات