مديرعامل توانير در نشست با عضو كميسيون صنايع مجلس؛ ...

به گزارش پايگاه خبري توانير ، مهندس محمدحسن متولي زاده در نشست با سيد احمد رسولي نژاد عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس تاكيد كرد: روند مصرف انرژي در كشور بسيار نگران كننده است و در صورت ادامه روند كنوني، كشور به زودي به وارد كننده انرژي تبديل خواهد شد.
متولي زاده با بيان اين كه نياز نيروگاه هاي كشور به گاز روزانه 180 ميليون متر مكعب است خاطرنشان كرد: ميانگين گاز تحويلي به نيروگاه ها در حال حاضر 83 ميليون متر مكعب در روز است .
وي با بيان اين كه 650 ميليون متر مكعب از گاز توليدي كشور در بخش هاي خانگي و تجاري مصرف مي شود، تصريح كرد:  تنها  با كاهش 1 تا 2 درجه اي دماي محيط كار و منازل و خاموش كردن لامپهاي اضافي، مي توان سوخت گاز مورد نياز كشور را تامين كرد.
متولي زاده ادامه روند كنوني مصرف انرژي را نگران كننده توصيف كرد و گفت: در صورت تداوم روند كنوني مصرف، در آينده نزديك نه تنها توان پاسخگويي به نياز كشور از داخل وجود نخواهد داشت، بلكه مجبور به واردات انرژي هم خواهيم شد.
مديرعامل توانير با بيان اين كه در كشور 17 ميليون كولر آبي و ميليون ها بخاري گازي وجود دارد، اظهار داشت: تنها با بهينه سازي يا نوسازي كولرهاي آبي و بخاري هاي گازي، با هزينه اي بسيار پايين تر از احداث يك پالايشگاه، مي توان تامين انرژي مورد نياز كشور را تا ده ها سال آينده تضمين كرد.
متولي زاده فعالتر شدن صنايع كوچك و بزرگ داخلي و اشتغالزايي گسترده براي جوانان را از ديگر مزاياي اين طرح عنوان كرد و گفت: ظرفيت هاي بسياري در حوزه بهينه سازي وجود دارد كه مي توان با فعال كردن آنها، پتانسيل هاي اشتغالزايي و رونق اقتصاد و صنعت را به حركت درآورد.
در اين نشست همچنين مهندس غلامعلي رخشاني مهر معاون هماهنگي توزيع توانير نيز با اعلام اين خبر كه خاموشي برق معابراز امشب به تدريج كاهش مي يابد، افزود: در حال حاضر محدوديت هاي اعمال شده در بخش صنعت نيز به تدريج كاهش يافته و حتي در برخي از مناطق كشور اجرا نمي شود.

رخشاني مهر تامين انرژي در فصل زمستان را چالشي جهاني برشمرد و  با اشاره به توان صنعت برق در تامين نياز 60 هزار مگاواتي در پيك تابستان، گفت: اين درحالي است كه اكنون نياز مصرف به 40 هزار مگاوات هم نمي رسد و به همين دليل با جرات مي گوييم كه هيچ محدوديتي به لحاظ فني براي  تامين برق وجود ندارد.

معاون هماهنگي توزيع توانير در عين حال تاكيد كرد: با وجود همه محدوديت هايي كه درتامين سوخت داشتيم، برق صنايع را قطع نكرديم بلكه از آنها خواستيم تا بار مصرفيشان را تعديل كنند و اين موضوع به هيچ عنوان به معناي  محدوديت 24 ساعته نبود.
رخشاني مهر اضافه كرد: محدوديت هاي اعمال شده براي صنايع كه البته در حال حاضر بسيار كم رنگ شده است، در توافق با شركت هاي برق  تعريف و مشوق هايي بابت همكاري به صنايع اختصاص مي يابد.
در اين نشست  سيد احمد رسولي نژاد عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس نيز در سخناني ضمن اشاره به فعاليت هاي صورت گرفته در صنعت برق، از برگزاري اين نشست  استقبال كرد و گفت: چنين جلسه اي مي تواند در تبادل اطلاعات ميان صنعت برق و مجلس و به ويژه اعضاي كميسيون صنايع و معادن  به عنوان يكي از متوليان صنعت كشور، موثر باشد.
رسولي نژاد در عين حال اظهار اميدواري كرد كه اين نشست در آينده نزديك با حضور تعداد بيشتري از اعضاي كميسيون صنايع و معادن برگزار شود.

وي همچنين خواستار رسيدگي به مشكلات صنايع مستقر در شهركهاي صنعتي  شد و گفت: همچنين ما دغدغه هاي صنعت برق را درك مي كنيم و به همين دليل به دنبال راهكارهايي براي كاهش و رفع مشكلات هستيم.




لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات