ارتباط ائمه جماعات با بدنه شهرداری صرفا به اقامه  ...

ارتباط ائمه جماعات با بدنه شهرداری صرفا به اقامه ...

ارتباط ائمه جماعات با بدنه شهرداری صرفا به اقامه نماز محدود نشود/ به میزانی که پاسخگویی به مردم بهتر شود، رضایتمندی عمومی نیز افزایش می‌یابد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، محمدرضا حیدری در نشست سالانه ائمه جماعات شهرداری مشهد ضمن تبریک دهه مبارک فجر و فرارسیدن 22 بهمن‌ماه، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، اظهارکرد: بسیار خرسندیم که در این روزهای فرخنده، فضای گفتگو با امامان جماعت در بدنه مدیریت شهری مشهد شکل گرفته است؛ روحانیونی که فریضه الهی نماز را ادا می‌کنند و خوشبختانه طی سال‌های اخیر تحرک و فعالیت‌های خوبی را هم آغاز کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ائمه جماعات ارتباط و تعامل سازنده‌ای با بدنه نیروی انسانی شهرداری دارند و ارتباط صرفا به اقامه نماز محدود نمی‌شود، گفت: این تعامل و هم‌صحبتی می‌تواند زمینه انتقال ارزش های اسلامی و دینی را هم فراهم کند.

حیدری در ادامه با اشاره به اینکه شناخت و آگاهی یکی از نکات حائز اهمیتی است که ائمه جماعات میتوانند در تعامل با کارکنان روی آن متمرکز شوند، افزود: این مهم در آموزه‌های دینی ما هم مورد تاکید قرار گرفته و ارزش‌هایی چون مهربانی، دوستی، محبت و ... را باید درونی و نهادینه کرد تا بدون حضور ناظر بیرونی، رفتارهای مطلوب از سوی افراد سر بزند.

وی، درونی کردن ارزش‌ها و اخلاق نیکو را شرط موفقیت در تربیت اسلامی دانست که بسیار ارزشمند و حائز اهمیت است و تصریح کرد: جامعه‌ای موفق خواهد بود که ارزش‌های اجتماعی را درونی کند؛ در چنین شرایطی است که هزینه کمتری نیز به حاکمیت تحمیل می‌شود.

رئیس شورای شهر مشهد گفت: امروز باید میزان موفقیت خود در درونی کردن ارزش‌ها را پس از 4 دهه ارزیابی کنیم و درصدد جبران نقایص برآییم.

حیدری در تشریح اهمیت آگاهی‌بخشی و تقویت شناخت در جامعه، اظهارکرد: این مهم از چنان جایگاه رفیعی برخوردار است که امام‌صادق(ع) در باب فلسفه قیام امام‌حسین(ع) می‌فرمایند که ایشان برای رهایی‌بخشی مردم از جهل قیام کردند؛ جهل در مقابل قدرت تفکر و آگاهی عمومی است.

وی با بیان اینکه ائمه جماعات در فضای گفتگو و تعامل با کارمندان باید در جهت درونی کردن ارزش‌ها گام بردارند، گفت: تقویت انضباط اجتماعی از دو راه میسر است؛ یکی درونی کردن ارزش‌‎ها و دیگری کنترل اجتماعی. کنترل اجتماعی نیازمند ابزارهای مختلف و بسیار هزینه‌بر بوده و لذا بهترین کار، درونی کردن است.

حیدری افزود: اگر ارزش‌های جامعه را درونی نکنیم، ناچار به تقویت نیروی انتظامی، افزایش دادگاه‌ها و زندان‌ها هستیم.

رئیس شورای شهر مشهد با اشاره به نقش تاثیرگذار ائمه جماعات در بدنه شهرداری، گفت: شما بزرگواران می‌توانید در فضای نماز و ضمن گفتگو با کارکنان، حقوق مردم و تکالیف آنها نسبت به شهروندان را متذکر شوید؛ به میزانی که پاسخگویی به مردم بهتر شود، رضایتمندی عمومی نیز افزایش می‌یابد و به تبع، امید شهروندان به کشور و نظام نیز تقویت خواهد شد.

حیدری در ادامه صحبت‌های خود به حوزه اجرایی مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: سال گذشته قدمت نهاد شهرداری در شهر مشهد به 100 سال رسید و ما امروز در این شهر، میراث‌دار یک قرن مشکلات و گرفتاری‌ها و ... هستیم که طبیعتا در عرض 4 و 5 سال هم اصلاح نمی‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از 4 دهه از شکل‌گیری حاشیه شهر مشهد گذشته است، اظهارکرد: متاسفانه نظام شهرسازی و متولیان طراحی‌های شهری ما سال‌ها به نیاز مردم توجه نکرده‌اند که امروز وضعیت حاشیه شهر اینگونه است.

حیدری افزود: شهرداری‌ها از سال 78 به بعد، به تنهایی متولی درآمد و هزینه در شهرها هستند و اعتبارات دولتی، جز در مواردی معدود و مشخص که مصوب مجلس شورای اسلامی است، شامل حال آنها نمی‌شود؛ از سوی دیگر، بخاطر بی‌پولی تحت هیچ شرایطی نمی‌توان خدمات شهرداری را تعطیل کرد.

وی با بیان اینکه اگر به بحث عمرانی شهر توجه نکنیم، شهر فرسوده می‌شود، گفت: هزینه اداره شهر از 3 میلیارد تومان سال 96 به 11 میلیاردتومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است؛ سرانه جاری هر شهروند هم در ابتدای فعالیت شورای پنجم 300 هزارتومان بوده که درحال حاضر به 1.2 میلیون‌ تومان افزایش یافته است.

حیدری افزود: سرانه هزینه عمرانی هر شهروند مشهدی هم در سال 96 حدود 600 هزارتومان بوده که امسال به 3 میلیون تومان رسیده است.

رئیس شورای شهر مشهد با بیان اینکه شورای پنجم از ابتدای فعالیت خود پیوسته سعی داشته با تمام توان شهر را اداره کند، گفت: براساس همین رویکرد، طی 3 سال اخیر، 27 هزار میلیاردتومان منابع برای شهر فراهم کرده‌ایم و طی چندروز آینده عملیات حفاری خط 4 قطارشهری هم از خواجه‌ربیع آغاز خواهد شد.

حیدری با اشاره به رویکرد توسعه متوازن و عدالت‌محور شورای شهر و مدیریت شهری در این دوره، اظهارکرد: مجموع درآمد شهرداری از مناطق کم‌برخوردار شهر مشهد 500 میلیاردتومان بوده ولی شهرداری 2500 میلیاردتومان در این نقاط هزینه کرده است.

وی با بیان اینکه مردم باید احساس کنند که شهر متعلق به آنهاست و در عمرانی و آبادانی آن مشارکت نمایند، گفت: همه این خدمات متعلق به نظام جمهوری اسلامی است و نه شخص و جریان خاصی.

حیدری در پایان افزود: از ابتدای فعالیت خود در سایه تعامل و همراهی و هم‌افزایی بین‌بخشی برای عمران و آبادانی شهر مشهد تلاش کرده‌ایم چراکه در این شهر به اندازه کافی واگرایی اجتماعی و سیاسی داریم.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر مشهد

    منبع خبر

    شورای شهر مشهد

    شورای شهر مشهد یک شورای شهر در شهر مشهد می باشد

      نظرات