دیدار با خانواده های شهدا همزمان با دهمین روز از دهه فجر

دیدار با خانواده های شهدا همزمان با دهمین روز از دهه فجر

همزمان با دهمین روز از دهه فجرانقلاب اسلامی ایران، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با دو خانواده شهید دیدار کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست اصفهان ایرج حشمتی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان به همراهی مصطفی حبیب الهی مدیر منطقه یک بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اصفهان با خانوده های گرانقدرشهید حسنعلی سلطانی و شهید محمد علی ناظری، دیدار و گفت وگو کرد.

در این دیدار صمیمانه ایرج حشمتی ملاقات با خانواده های بزرگوار شهدا را موجب تقویت روحیه خدمت به ملت و فرصت مناسبی برای تجدید پیمان با آرمان های والای شهیدان دانست. وی از حضورمؤثر یادگاران و فرزندان ایثارگر درادارات به عنوان نیروهای حرکت آفرین و ادامه دهنده مسیر پدرانشان درارائه خدمات خالصانه به مردم یاد کرد و اظهار داشت اداره کل حفاظت محیط زیست یکی از دستگاه های پیشگام در به کارگیری نیروهای ایثارگر در استان اصفهان است.

خانواده شهید حسنعلی سلطانی نیزبا بیان روحیه جهادی و ازخودگذشتگی آن شهید سعید، یاد و خاطره او را زنده کردند. شهید سلطانی کفرانی متولد 1331 در کوهپایه اصفهان که ازآغاز جنگ تحمیلی با وجود داشتن یک پسر و چهار دختر به عنوان یکی از نیروهای مردمی، با ارائه خدمات ترابری ماه های متعدد از هر سال خالصانه و مستمر در خدمت رزمندگان اسلام بود، در یکی از مأموریت های محوله همراه با پنج تن از همرزمانش از روستای کفران در دارخوئین در سن 33 سالگی به درجه رفیع شهادت نایل آمد. روحش با شهدای کربلا محشور، نامش جاودان وراه خالصانه اش پر رهرو باد.

خانواده شهید ناظری نیز از حدمات ونحوه شهادت آن شهید والا یاد کردند که با استناد به سایت شهدای ارتش به شرح زیر نقل می شود:

« شهید محمد علی ناظری در سال 1332 در اصفهان پا به عرصه وجود نهاد. او تا سال چهارم متوسطه در همان شهر تحصیل نمود و در سال 1353 به استخدام ارتش درآمد. پس از آن در یگان هوانیروز مشغول آموزش گردید و خیلی زود دوره های مربوطه را طی نمود .

در سال 1355 ازدواج نمود و حاصل این پیوند دو فرزند به نام های خشایار و مهرنوش است. پس از آن سال به شهرستان باختران منتقل گردید. فعالیت او به اظهار همسر محترمه اش، در باختران بسیار چشم گیر بود. چنان که گاه دو سه روز به خانه مراجعه نمی کرد و در تمام این مدت در پادگان به سر می برد .

شهید ناظری که در خانواده ای متدین و زحمت کش رشد یافته بود، ایمانی قوی داشت و برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی در شهر باختران کوشش فراوان نمود .

پس از پیروزی انقلاب اسلامی دوباره به اصفهان منتقل گردید و در کنار دیگر همکاران خود در پاسداری از انقلاب جانفشانی کرد. به همین انگیزه در مأموریتی که در تاریخ 1358/11/20 در غرب کشور به منظور شناسایی انجام می داد، همراه با سروان خلبان شهید عاقل و ستوانیار شهید زینالزاده با یک فروند هلی کوپتر 206 به پرواز درآمدند. متأسفانه به علت وجود مه شدید در مناطق کامیاران با کوه برخورد کردند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند .

این شهید گرامی از شخصیت معنوی بالایی برخوردار بود و همه از متانت و پشتکار او سخن می گفتند. او با همسر و فرزندانش بسیار مهربان و صمیمی بود. همواره به همسرش در مورد تربیت و آینده فرزندان سفارش می کرد .

پیکر مطهر شهید را پس از سه ماه از لابلای برف ها در میان کوه های کامیاران کشف کردند و درگرگان به خاک سپردند .

وصیت نامه ای از شهید موجود نیست؛ ولی به گفته ی همسر شهید، او همیشه می گفت: آرزو دارم فرزندانم خادم انقلاب و پیرو خط امامت و رهبری باشند. و همچنین همسرم چون حضرت زینب (سلام الله علیها) و مثل کوه استوار باشد . روحش شاد و یادش در دلها گرامی باد. »

لینک اصل خبر در سایت اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان

    منبع خبر

    اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان

    اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان یک سازمان دولتی می باشد

      نظرات