افزايش نواحي بهره برداري شركت برق منطقه اي خوزستان/ ...
به گزارش
پايگاه خبري توانير
به نقل از روابط عمومي شركت سهامي برق منطقه اي خوزستان، محمود دشت بزرگ در آيين افتتاح و آغاز فعاليت ناحيه ارجان در بهبهان كه با حضور محمد طلا مظلومي نماينده اين شهرستان در مجلس و مسئولين محلي برگزار شد، با گراميداشت ايام مبارك دهه فجر، بيان كرد: در سازمان تلاش كرده ايم كه هم اقدامات درون نگري را انجام دهيم و هم بحث هاي برون نگري را پيش ببريم. يكي از بحث هاي درون نگري كه مربوط به ملاحظات سازماني و بازنگري ساختارها است تصميم به تشكيل امور بهره برداري ناحيه ارجان بوده است.
وي ادامه داد: در مطالعاتي كه انجام داده ايم به اين نتيجه رسيديم كه ظرفيت هايي كه در مجموعه حوزه سرزميني بهبهان است ظرفيت بالايي دارد و مي تواند يك استقلالي را در حوزه عملكرد در بخش بهره برداري شبكه انتقال و فوق توزيع ايجاد كند. لذا تصميم گرفته شد كه ساختار امور بهره برداري ناحيه ارجان را تدوين و امروز در اين مراسم شروع فعاليت آن را اعلام كنيم.
مديرعامل شركت برق منطقه اي خوزستان اظهار داشت: پيش از ناحيه ارجان 9 ناحيه در حوزه برق خوزستان فعاليت مي كرد كه با ملحق شدن امور بهره برداري ناحيه ارجان مجموع نواحي برق منطقه اي خوزستان ده ناحيه خواهد شد و شهرستان هاي بهبهان و ليكك در حوزه فعاليت ناحيه ارجان قرار مي گيرد.
دشت بزرگ با بيان اينكه ناحيه ارجان از ناحيه شرق اين شركت كه مركزيت آن در اميديه بوده جدا شده، عنوان كرد: 13 پست انتقال و فوق توزيع در حوزه ناحيه ارجان (56 درصد) قرار مي گيرد و تعداد پست هاي باقيمانده در ناحيه شرق 10 پست خواهد بود. مجموع ظرفيت ترانس هاي انتقال و فوق توزيع ارجان به بيش از 1200 مگاولت آمپر مي رسد و 58 درصد خطوط ناحيه شرق در ناحيه ارجان قرار مي گيرد.
وي افزود: پيك ناحيه ارجان در سال جاري 305 مگاوات بوده و براي سال آينده با رشد مصرف برآورد شده به 318 مگاوات خواهد رسيد. نكته اي كه در اين زمنيه وجود دارد مقايسه بين مصرف و ظرفيت منصوبه در بخش فوق توزيع اين ناحيه است كه عدد 42 درصد را نشان مي دهد كه زير 50 درصد و يك رقم بسيار مناسب براي ناحيه است.
مديرعامل شركت برق منطقه اي خوزستان در بخش ديگري از صحبت هاي خود به مقايسه ظرفيت هاي شبكه برق خوزستان قبل و بعد از انقلاب پرداخت و گفت: پيك شبكه برق خوزستان در سال 57؛ 708 مگاوات بوده كه در سال 99 اين ميزان به هشت هزار و 518 مگاوات رسيده و 12 برابر مصرف كل شبكه افزايش پيدا كرده است.
دشت بزرگ ادامه داد: ظرفيت هاي پست انتقال و فوق توزيع نيز از 2 هزار و 209 مگاولت آمپر به 31 هزار و 510 مگاولت آمپر يعني 14 برابر و طول خطوط نيز از دو هزار و 44 كيلومتر مدار به نه هزار و 29 كيلومتر مدار افزايش پيدا كرده و 4.5 برابر رشد داشته است.
وي افزود: به لحاظ ابعاد عملكردي شركت برق منطقه اي خوزستان در بين 16 شركت برق منطقه اي بعد از تهران رتبه دوم را دارد و در بخش پست ها و ظرفيت هاي شبكه انتقال و فوق توزيع رتبه دوم كشور و ظرفيت خطوط رتبه ششم را در اختيار دارد.
نظرات