فردوسی بزرگ، تقویتکننده هویت ملی و حافظ زبان ...
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، حمیدرضا موحدیزاده در حاشیه بازدید از داوری آثاری ارسالی به سومین جشنواره ملی شاهنامهخوانی و نقالی کودک و نوجوان ضمن تشکر از حوزه گردشگری شهرداری مشهد برای برگزاری سومین دوره این رویداد ملی، اظهارکرد: چنین تعاملاتی، در راستای معرفی فرهنگ ملی ما ایرانیان که بخش اعظمی از آن در شاهنامه فردوسی تجلی یافته، نقش بسیار بسزایی دارد.
وی با بیان اینکه شورای پنجم شهر مشهد از ابتدای فعالیت خود، حتی در دوران پیش از انتخابات نگاه خاصی به ظرفیت فرهنگی شهر داشته است، گفت: حکیم ابوالقاسم فردوسی در راس ظرفیت فرهنگی شهر مشهد قرار دارد ولی متاسفانه سالها مورد غفلت قرار گرفته بود و حتی مقام معظم رهبری نیز در بازدیدی که از آرامگاه داشتند، به موضوع کمکاری مسئولین در بحث توجه به فردوسی صحه گذاشتند.
موحدیزاده در ادامه صحبتهای خود افزود: مردم در گوشه و کنار جهان با هویت خود شناخته میشوند و زندگی میکنند که یکی از عوامل هویتی، زبان است؛ فردوسی بزرگ با شاهنامه زبان پارسی را از گزند حوادث و تحریف و نابودی حفظ کرد و امروز بواسطه همین اثر فاخر به زبان فارسی مفتخریم.
نایب رئیس شورای شهر مشهد با بیان اینکه حکیم ابوالقاسم فردوسی در بعد ملی نیز با سرودن اشعار حماسی به نیکی نقش آفرینی کرده است، تصریح کرد: ما در مشهدمقدس، جاذبه معنوی و مذهبی ارزشمند بارگاه منور رضوی را داریم و بدون شک بهرهگیری از ظرفیت فرهنگی فردوسی، در کنار این ظرفیت مذهبی و معنوی دستاوردهای ارزشمندی بهمراه خواهد داشت.
موحدیزاده از تخصیص اعتبار بیش از 40 میلیاردتومانی شورای پنجم و مدیریت شهری در این دوره برای احیا و بهسازی توس خبر داد و گفت: در همین دوره بیش از 100 میلیاردتومان نیز سرمایهگذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.
وی در پایان افزود: شورای پنجم با این تصمیمات و اقدامات و سیاستگذاریهای خود سعی کرد فردوسی را از غربت نجات دهد و فضاسازیهای بسیار مناسبی انجام شده است.
نظرات